Yorumları okudum da epey değişik muhabbetler olmuş polislerle..![]()
Yorumları okudum da epey değişik muhabbetler olmuş polislerle..![]()
Cokgüzel benimde bi istanbul anım var vaf ı aldım cıkarken yolu bilemedim polise sorayım dedim
durdum polisin yanında.
Ben: abi falanca tarafa nasıl cıkarım
polis : camlarında film var 150 tl ceza kesicem
Ben : abi etme tutma yeni araba aldık istanbuldan cıkıp gidecez
Polis : Daha öncede cezası varsa bağlarım
Ben : Abi esnaf adamız anlaşalım
Polis: Arkadaşına seslendi ahmet kesme lan esnafmış bunlar anlaşıcaz:
ben : kaputa 20lira kodum yetermi abi dedim
polis : yetmez 1 tane daha sık:
ben : tamam abi 20 daha koydum
Sonra yolu tarif etti cıktım istanbuldan saolsun![]()
1.6tdi.
Ecutech.
Evet gerçekten öyle bir dua var.Senelerce bir minübüscü; dudullu bostancı hattına dadanan ve yüzlerce minübüscüden almadığı kalmamış polis birine karşı okuyormuş.Amcamın arkadaşını yıllarca görmemiş taki birgün kamyonun arkasından aniden çıkınca adamda duayı okuyamamış ve polise yeni olmadığını senelerdir bu hatta çalıştığını anlatamamış bitürlü, tabi duadan bahsetmemiş.Velasılkelam bende çok okudum gerçekten çevirmiyorlar.
çokta kısa 7 kere okunuyor die biliyorum gerçi ben hep başlar başlamaz yola çıkan polis elleri havada hemn elini indirip geri çekiliyor yoldan.
En son geçen gün gişelere yanlışlıkla ogs den geçicektim halbuki kgs kullanmıştım yola girerken son anda hatırladım geri geri çıktım yolu boş görünce ve hemen sağa attım kendimi biraz gürültülü bi şekilde.kgs yi bastım polis yola çıktı elini kaldırdı gel bakalım böyle der gibi.Besmele yi çekip duaya başladım devam et devem et dedi gerileyerek. inanması zor gelebilir ama gerçek.
Var böle memurlar.Ahahahahh buna benzer bi olayda bizim başımıza gelmişti.Memur bey arabaya ayar yapıyoruz vs demiştik![]()
Hakan Sultanoğlu'nun polislele olan hikayesi bombaydı, yanlış hatırlamıyorsam;
Caddede
Kırmızı ışıkta duruyo hakan abi Camaroyla, yanında kız arkadaşı
Polisler yan şeridine geliyor arabayla, camdan el işareti yapıyolar Hakan abiye, Hakan abi eyvah derken
"Birader bi gazlasana dinleyelim sesini" diyorlar.
"Hakan abi ceza falan kesmiceksiniz ama..." diyor
"Yok yok kesmicez sen gazla gazla" diyorlar
Hakan abi yeşil yandımı köklüyor tabi, sonra ileride yavaşlıyor
Arkadan aynı polis ekibi geliyor, megafondan şunu söylüyor
"EYVALLAH BİRADER"
![]()
K.
polis: cam filmi yasak bilmiyor musun
ben: abi bayan biniyor arabaya laf atıyor magandalar ondan taktık.
polis: sen de haklısın kardeşim ama yasak.
ben: tamam abi ceza kesme sen eve gidince sökücem, zaten buralardayım görürsen yazarsın bida.
polis: peki öyle olsun.
ben: hadi eyvallah( lan bida avrupa yakasına geçersem 2 olsun )
aynı olay aynı şekide aynı muhabbetle aynı saatte aynı yerde başıma geldı mavı connectti beni durduranlar caddedeki vakıf otoparkına cektiler gece saat 03:30 biz evimize(gebzeye nasıl döncez dedik) valla bilemeyiz dedi.öyle diyince ben polise ruhsatı fırlattım sonra arkadaşlarımda biri polisi kafaya aldı bostancı köprüsünün altına bıraktılar bizi gece o satte gebze-hrem dolmuşu bekledik in cin top oynuyodu psiko bi gebze-harem minübüsü geldi adam 15 dakıkaya gebzeye getırdı bızi..ertesi günde dediğin gibi selami çeşmeden izin kağıdı aldım sonrada otparktan arabayı![]()
ahaha harıka sevıyorum boyle polıslerı : )
bende gecen ıstınye paraka dogru cıkıyorum yanıma 2 ekıp geldı motorlu bakıyorlar dedım boku yedık cevırcekler arkasındakı topuk topuk yaptı yardırdım cas cus ılerde durdum masalalh dedıler korna caldımcok sevındım heycandan elım ayagım tıtredı ahagaahha:ÇD
Bende ıkı tane anlatıyım bari
İlki gecen sene unıversıtenın senlık cıkısında;
1.polis: Plakan nıye boyle? camlarda nıye fılm var ? alkollumusun ?
Ben: abı plakanın orjınalı var bagajda, fılmlerıde sokucem ztn onumu goremıyorum, ınan senlıkten gelıyorum herkes ıctı ama ben ıcmedım.
2.polıs: (gobeklı bıyıklı tontiş amca polıslerden) ''sıkma olm cocugu''
dedi ve elını omzuma atarak kulagıma fısıldadı: ( aynı şive ıle yazıyorum) bunla çoh manita düşürüyon mu la ?
İkinci Hikaye:
Sabahın 6sında arkadasımı evıne bıraktıktan sonra gazıosmanpaşadan ters yonden cıkarak evımın yolunu bulmaya calısıyordum, ılerde polıs plakamı megafondan soyleyerek fırcayı attı.bende saf ayagına yatıp yanına gıttım arabayla.abı yolu bılmıyorum burdan vatan caddesıne nasıl cıkarım dedım.egıldı arabanın ıcıne yanımdakı arkadasıma dedı kı; musade ette arkaya gecıyım benı karakola kadar atın Mini lere hıc bınmemıstım.
Biz şok tabiarka koltukta ufo ısıtıcı vardı memur abıyı sıgdıramadıgımız ıcın goturemedık snra yolu tarıf ettı gıttık
![]()
ve daha bır suru sırf arabayı gormek ıcın cevırme hıkayelerım var ama en komıklerı bunlar![]()
1 hafta önce falan başıma geldi ademlere anlattım![]()
bomba
lambalarda duruyorum turbo vti ile.
solumda polis bana yaklaşıo ben metin şentürk yapıorum.nihayet geldi
s.a genç
a.s amirim
o arkadaki delikler ne öyle
park sensörü amirim
hassiktir lan(gülüyor) onlar nasıl sensör !
amirim arkadaki arabanın içini bile gösteriyor
hadi lan bas git ceza manyağı yaparım seni
tamam amirim kızma gidiom ben görüşürüz
sie lan
sahshahsahsa seviorum ya polislerihilminin olayda kıyakmış
![]()
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)