haziranın ortasıyla sonu arasında memlekette olurum.
sonra ağustos ortasına kadar istanbuldayım.gündüz yaz okulu, gece şort+atlet+bira
ondan sonra ne yapacağımı kestiremiyoruım![]()
9 Hazirandan sonra USA - Ohio 'da olucam Sandusky'deKalahari Resort de Lifeguard olarak W&T programıyla 3.5 ay ordayım sonrasında ver elini florida
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
temmuz gibi çıtırdan bi GAP turu planı var. daha sonralarda da kardeşimin turnuvalarına göre ağırlıklı olarak kayabelekte olucaz gibi![]()
Yaz sezonunu birkac ay once rehoboth beach ile actim ve her hafta sonu oradayim. Yaz icin ise gelecek ay miami deyiz. Yaz ortasi gibi las vegas. 14 ekim de kiz arkadasimin akrabasinin dugunu ve gitmisken kisa bir tatil icin Los Angeles. Kasimda ise Istanbulllllllllllll![]()
temmuz 21 gıbı ankaradayım 2 haftalıgına![]()
Londra ile açılış yapıcam
akabinde yaz ortası gibi Barcelona
arada yine ufak bi Londra-Brighton
Finish i Antalya da
kısmetse tabi..
gecen sene bodrumdaydım bu sene memleketime karadenize kastamonu-ineboluya gidicem 10 günlüğüne temiz hava yeşillik geceleri serin ohhh missssssss haftasonları gene kaçarız biyerlere saroz -eceabat-cınarcık fln
Abi bende ağustos sonu eylülde durbanda olucam iş için gerçi ama yarı tatil sayılır
Yunanistanlı biri olarak tatil için halkidiyi öneririm size...
tüm bunlardan başka haziranın 2. haftası itibari ile turgutres yelken oteldeyim 10 gün sonrasında bodrum bitezde ve ***** program başlıycak yaz okulu durban(güney afrika) arkasından atina selanik gümülcine (yunanistan)
imza...
Arbanin cikis islemlerini halledebilirsem megane la yunanistan almanya yapiiim diorum ama belli degil ise bagli...
okulum bıttıgı ıcın artık kurtuldum unıden ve kuşadasına memleketimde güzel bi tatil yaparım bu yaz)
öğrenci arkadaşlara imreniyorum, bende öyleydim, okul bitince 3 ay tatil, ama iş hayatına atılınca 15 günle yetinmek zorunda kalıyoruz...![]()
Herkes bize geliyorsa biryere gitmeyiz ayıp olur
Konyaaltı ArrrraaapsuyuAkşam kaçamak Kemer
![]()
#eksikpazar
çeşme_alaçatı
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)