hayırlı olsun bol kazançlar.
Printable View
hayırlı olsun bol kazançlar.
Şirkette bitane Vitomuz var 2008 Model 2.2L TD araca yakit ekonomisi icin daha dogurusu agirlikli olarak ekonomi amacli yazilim dusunuyoruz. Fiyat/Performans ne olur pm alabilirmiyim?
Hayırlı olsun
:hehe:Kanka Megane RS e 35 hp yi kaç taksitte veriosunuz .:hehe:
Emeklerinize sağlık. Allah razı olsun.
hayırlı olsun beyler
2.0 152hp 182 nm primera gt ye yazılım yapabiliyo musunuz artısı ne olur kaç hp alırım
golf 6 tdiş dsg için yazılım yapilma sansi yokmu? 105 lik?
pm atarsanız sevinirim
editt soruyu yanlıs yere sormusum.
Hayırlı olsun bol kazançlar
Selamlar , iyi çalışmalar.
Megane RS2 ; Yazılım ile ne kadar güç alabiliriz ?
Ayrıca basınç açarsak kaç Bar'a kadar yükseltebiliriz stabil olarak ?
Sanırım basınç için Aracı getirmemiz gerek 1200 km gayet sıkıntılı olabilir bu konuda neler yapabiliriz ?
Teşekkürler.
Hayırlı olsun...
abi hayırlı olsun ...
hayırLı işleriniz olsun bol kazançlar.
hayırlı olsun en kısa zamanda yazılım için gelicem inşallah :)
Allah bereket versin hayırlı kazançlar dilerim sizede bu yakışırdı.
hayırlı olsun allah kazancınızı bol etsın :)
allah bırınız 5 besınızıde on etsın allah ele gune karsı mahcup etmesın beyler cıkdıgınız yolda hersey gonlunuzce olsun ıns bırgun tanısmak nasıp olur sızlerle
hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Hayırlı uğurlu olsun konuyla alakası yok ama yazacak uygun bir yer bulamadım.2010-11 sti mi? Evo X mu hangisini tavsiye ediyorsunuz.tavsiye nedeni nedir?
karşılaştırmalar bölümüne yeni konu açın derim :)
fluence yaptırdım alper e özgün e teşekkür ederim o saatte bile gelebildikleri için. gündüz müsait zaman bulamadık ama seyyar pos hizmeti 10 numara :) arabayla alakalı, 1 de anca çeken yokuşu 2 de sararak çıkabiliyorum. Allah işinizi rast getirsin kazancınız bol olsun.
hayırlı olsun iyi çalışmalar..
hayırlı olsun umarım bi gün yolum düşerde tanışırız ve benda daa fazla adrenalin tadarım :)
Corolla d4-d ye yapildi yazilim, hayata kusmus araba su anda ilk 3 vites sarar hale geldi. Daha ne diyim, elinize kolunuza saglik Alper - Ozgun - Erdem ...
bende corsaya yaptırdım 1 ayı geçti araba alt devir olsun üst devir olsun çok farketti eline sağlık Alper abicim :)
hayırlı ugurlu olsun özgün abicim :)
307 hdi 110'luk ıcın fıyat alabılırmıyım ve performansında nasıl bır artıs olur hp olarak ? 30 hp kattıgı soylenıyor ama u ısı yapan kısılerden bunu ogrenmek en dogrusu:)
Fiat punto 1.4 tjet için fiyat alabilirmiyim.Kaç beygir kazanırım.Araçta lpg var ayar konusunda sıkıntı olur mu ?Lpg yede ayar yaparmısınız?
Hayırlı olsun bol kazançlar
Hayırlı olsun bol kazançlar..
cok merak ettiğim bişey sormak istiyorum dizel araçlarda performans artışı ve yakıt ekonomisi var peki benzinli araçlarda performans artısı oldugu gibi yakıt ekonomisi mi yoksa tersi mi var yakıt artışı mı oluyor?