User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
131 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Trajikomik Yurdum İnsanı ( ağlanıcak halimize gülüyoruz)

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı insecure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bitanesi denedi ama başaramadı ...

Bu Astralı arkadaş malesef vefaat etti. Biz gittiğimizde yaşıyordu ama hastaneye kaldırdıklarında beyin kanamasından ölmüş. O sırada polisler ve ambulanstaki doktorlar yaralının arabasındaki 20 milyonu sen al ben aliyim ben almam sen al tartışması yapıyorlardı. Bırakın parayıda hastaneye götürün diyince biz biliriz napıcamızı dediler. Gördük naptıklarını. İnsan hayatı 20 milyon.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık o kadar kişiye
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddede dün gece hem kaza hemde fena olaylar oldu.. kaç yıllık caddeliyim ben 12-13 ekip arabasının caddede terse kapatıp gittiğini ilk defa gördüm !!

saolsun çekip çekip gazlamaya çıkmışlar elektirik direğene çıktılar,bende tam 10 metre önünde fridayste arabayı park ediyodum gece 1 gibi biri kafasını cama falan koymuştu.. neyse arkadaşlarıda geldi 7-8 kişi oldular ilk gelen ekibe ne bakıyosun lavuk tarzı konuşmaya başladılar.. 5 dakika sonra polislerle dalga geçip taciz ettiler ve film koptu !! yemin ediyorum en az 12 ekip vardı ve çocukların analrından emdikleri sütleri geri getirdiler..ben caddede böyle bir dayak görmedim.. senmisin polisle dalga geçen ve vuran gibisinden futbol topuna vurur gibi vurdular.. o sırada birisinin babası geldi polislere silah çıkardı vs.. cidden cadde tarihinin en büyük olaylarından biriydi.. =)

biz tam o sıra ona bakarken kız arkadaşım aradı çabuk gel arabanın yanında araba yan döndü kaza oldu diye !! bi kazada orda oldumu ordada kavga çıkmay bşladımı,cadde yolu tamamen kapandı falan.. ama dün gece heryer apachiydi heryer !! demek bu S yüzündenmiş,artık hiç bakmadığım için oralara..

neyse dün gece cadde sakattı sakat bişey olmadan yırttı hem arabam hem ben
    AyB

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haa buarada.. bu sitede benim kadar Si bilen çok az kişi vardır çok net ve doğru birşey yazıyorum..

S virajı 2004 yılında düşüşe geçip 2005 yazında bitmiştir .. çünkü heryeri "amele" kaynamıştır ! hepte söyledim o süperzekalar yüzünden birçok can gitti ( kendi canları nereye giderse gitsin umrum olmaz ! ) ve halaa utanmadan bunu yapıp birde düzgün insanlara salça oluyolar !!! ha ayrıca bu işi bilen ve severek yapanlarından bu süperzeka arkadaşlar yüzünden bu işten soğumalarıda cabası !! kısaca S virajı = amele virajı !
    AyB

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K9 alman kurdum var yıne insanımda üstlerine salmıyorum.tut diyince tutan parcala diyince parcalayan 2metreye atla diyince 2 3metreye atla diyince 3metreye atlayan bir hayvanla neler yapabileceğimi bile anlamayacak kadar cahiller adamlar.Dikleniyorlar laf atıyorlar pşt mışt diyolar köpeğime.Kız arkadaşımla gezmiyorum eğer bişi olursa salarım üstlerine karakolluk olurum diye.

hayatta ne sorunlar var hersey kopege laf etmek olsa
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftasonları köpeğimi alıp sahilde yada parkta gezdiremiyorum.Etraf kapıcı tayfası,ister eziyor diyin ne derseniz diyin.Zengin olacaklari hayaliyle istanbula gelip burda bizi istemiyorlar.Begenmiyolarsa gelmesinler.Parkta geziyorum cek kopegini diyolar yemek yiyoruz burda.Ustlerinde kumas pantalon atlet corapla terlik okuz gibi sagda solda gezen kizlara bakiolar.Yolda gidiyorum yanasip bakiolar taciz ediyolar ustume kiriyolar vs Bu istanbul cigrindan cikti.Cok doluydum bu olaylardan.sizlerle paylasmak istedm arkadaslar,
    yurdum insanın başka hiç bi ülke evladında olmayan bi eziklik psikolojisi var....metropollerin yeni sorunu kaçınnnn ezikler geliyo... canınızı koruyun aynı ortamları paylaşmamak lazım

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caddede dün gece hem kaza hemde fena olaylar oldu.. kaç yıllık caddeliyim ben 12-13 ekip arabasının caddede terse kapatıp gittiğini ilk defa gördüm !!

saolsun çekip çekip gazlamaya çıkmışlar elektirik direğene çıktılar,bende tam 10 metre önünde fridayste arabayı park ediyodum gece 1 gibi biri kafasını cama falan koymuştu.. neyse arkadaşlarıda geldi 7-8 kişi oldular ilk gelen ekibe ne bakıyosun lavuk tarzı konuşmaya başladılar.. 5 dakika sonra polislerle dalga geçip taciz ettiler ve film koptu !! yemin ediyorum en az 12 ekip vardı ve çocukların analrından emdikleri sütleri geri getirdiler..ben caddede böyle bir dayak görmedim.. senmisin polisle dalga geçen ve vuran gibisinden futbol topuna vurur gibi vurdular.. o sırada birisinin babası geldi polislere silah çıkardı vs.. cidden cadde tarihinin en büyük olaylarından biriydi.. =)

biz tam o sıra ona bakarken kız arkadaşım aradı çabuk gel arabanın yanında araba yan döndü kaza oldu diye !! bi kazada orda oldumu ordada kavga çıkmay bşladımı,cadde yolu tamamen kapandı falan.. ama dün gece heryer apachiydi heryer !! demek bu S yüzündenmiş,artık hiç bakmadığım için oralara..

neyse dün gece cadde sakattı sakat bişey olmadan yırttı hem arabam hem ben
    heya bro senin arabanın ynnda spin falan attılar bişiler oldu arıcaktımda seni tel servise gitti geldi butun nolar silindi. çek arabanu dicektim dün fenaydı ortam S de boşa durmuşuz özgün olm biz yukarsı daha heycanlıymış
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah vallalha ya kameraman tolgayla gezerdik
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerCy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arıcaktımda seni tel servise gitti geldi butun nolar silindi. çek arabanu dicektim dün fenaydı ortam
    yalan yapma yalan yapma bütün gece telefondaydın o yüzden fırsat olmadı di mi ... bebeğiiiimmmm ahehuehue

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı insecure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalan yapma yalan yapma bütün gece telefondaydın o yüzden fırsat olmadı di mi ... bebeğiiiimmmm ahehuehue
    olm sarkma bana şaka bi yana o telefon sapıgı karının kafası nası o kadar iyiydi ne içti ögrenmemiz lazım acayip bi kafa o
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumburgaz iyiydi piyasa gayet güsel
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jan™
    Misafir
    Karşıda oturan arkadaşlarımız adına üzülüyorum valla... Allah kolaylık versin avrupa yakasının gözünü seviyim

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu karelerde gördüğümüz insanların hepsi o yuvarlakta yanlayanları izlemek için mi beklio ? şaka yapıosunuz di mi bizim açın havanın arkasındaki çimlerde oturup konseri beleşe dinleyenler gibiler haa
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

baseone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be meşhur S virajı olmuş mesire alanı...

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jan™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşıda oturan arkadaşlarımız adına üzülüyorum valla... Allah kolaylık versin avrupa yakasının gözünü seviyim
    pel sewme bence bızım yakayı bızım caddede hergun kaza oluyo ölümlü kazaada oldu gozumusn onunde zamanında sabah 2 araba yıne bırbırıne gırdı cou arakdas caadeyı bılıolare cok ta tehlıleklı olmaya basladı aslında bızım buralarda yawas yawas onlem almaya baslamaları lazım

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ett bu akşamki S ciler yoklama yapalimmi ?

Grs91
    Misafir
    bu akşam S yıkıldı resmen yaa hayatımda bu kadar gülmemiştim

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu akşam S yıkıldı resmen yaa hayatımda bu kadar gülmemiştim
    bu aksam allahtan sahinle kopanlara deilde polislere gulduk tehlikesiz eglence oldu cidden ya

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis abi çak çak çakk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)