caddede dün gece hem kaza hemde fena olaylar oldu.. kaç yıllık caddeliyim ben 12-13 ekip arabasının caddede terse kapatıp gittiğini ilk defa gördüm !!
saolsun çekip çekip gazlamaya çıkmışlar elektirik direğene çıktılar,bende tam 10 metre önünde fridayste arabayı park ediyodum gece 1 gibi biri kafasını cama falan koymuştu.. neyse arkadaşlarıda geldi 7-8 kişi oldular ilk gelen ekibe ne bakıyosun lavuk tarzı konuşmaya başladılar.. 5 dakika sonra polislerle dalga geçip taciz ettiler ve film koptu !! yemin ediyorum en az 12 ekip vardı ve çocukların analrından emdikleri sütleri geri getirdiler..ben caddede böyle bir dayak görmedim.. senmisin polisle dalga geçen ve vuran gibisinden futbol topuna vurur gibi vurdular.. o sırada birisinin babası geldi polislere silah çıkardı vs.. cidden cadde tarihinin en büyük olaylarından biriydi.. =)
biz tam o sıra ona bakarken kız arkadaşım aradı çabuk gel arabanın yanında araba yan döndü kaza oldu diye !! bi kazada orda oldumu ordada kavga çıkmay bşladımı,cadde yolu tamamen kapandı falan.. ama dün gece heryer apachiydi heryer !! demek bu S yüzündenmiş,artık hiç bakmadığım için oralara..
neyse dün gece cadde sakattı sakat bişey olmadan yırttı hem arabam hem ben