User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
131 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Trajikomik Yurdum İnsanı ( ağlanıcak halimize gülüyoruz)

Grs91
    Misafir
    RX7 Burak: (tampondaki hks yazısını göstererek polise şunu der) Abi burda ne yazıyo? HKS
    (egzosu göstererek) Burda ne yazıyo? HKS hipower...Sen bu arabadan hiç gördün mü? Bu araba HKS marka...

vay be Burak helal sana 40 yıllık rx7 yi hks marka yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaa burak yaaa hahahahaha olm yanlız bırakmışınız çocuğu bu yönteme başvurmuş o da naabsın

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RX7 Burak: (tampondaki hks yazısını göstererek polise şunu der) Abi burda ne yazıyo? HKS
    (egzosu göstererek) Burda ne yazıyo? HKS hipower...Sen bu arabadan hiç gördün mü? Bu araba HKS marka...

Olayın dewamı : polis ysf yusufa döner , hks bir tuning firmasıdır kimi yiyonuz siz güzelim performıns parçaları üretir der yusuf teşekkür ederek dumur bi şekilde geri döner
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hahahahhahahahahahhahaha

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rx-7--spor araba deilki bu orjinal fabrikasyon bole

polis--bilioz oglm bizde underground oynadik

Grs91
    Misafir
    hahahahahha

Serkan.S
    Misafir
    bundan sonrada otopark a dipgaz gitti rx7 ondan sonra koptu film zaten herkes dipgaz geçmeye başladı çevirmeden hahahaha

Tokyo Drift
    Misafir
    harbiden ağlanacak halimize gülüyoruz yaa ağlıyım mı güliimmi anlamadım

begüm
    Misafir
    suana kadar gecirdiğim en eğlenceli cts idi heuhuehuhe.... gaza gelenler...... cocuklarıyla cekirdek 'citleyipr' seyreden insanlar....cemin ilginç yorumları, emre'nin "abi ben basınım bnm özgürlüğüm var çekerim' demesi ikide bir, gürsel'in--ki kendisi bnm sevgilim oluoooo--
    orda bni yanlız bırakıp sürekli 'olayın içine' girme isteği, selçuğun rx7 yi gördüğünde yaptığı hareketler, gökselin baş ağrısının rx7 yi gördükten sonra geçmesi..... gecenin sonunda bizden birinin kim olduğunu hatırlamıorum " abi para versek bu kadar eğlenemezdik" demesi gercekten öleydi mükemmeldi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu diyen bendim begüm bi yere oturmaya falan gitcektik hahaahuh ondan dedm ne güldük ya

begüm
    Misafir
    ehuheuheu tahmin etmeliydimmmm.... gecenin adamısın yaniii heuhuehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenin adamı buraktı hakkını yemeyin çocuğun

begüm
    Misafir
    Burak: "Of ne şekil yaptım ya.. bütün S hasta oldu bana ben bu gecelerin adamıyımmmm ":P

RPS13
    Misafir
    way özteriyaki boyz s'te sahne almi$ yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçma olan şeylerde wardı tabi full fiberli arabalara geç diyip sadece eksoz ucu olan corsayı bagladılar baya bi ilginç ..

RPS13
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tama şimdi gülüyoruz ama orda bi kaza olasaydı ne olucaktı adamın biri kaçırmış milleti ezmiş olsaydı %99 ölürlerdi vurduğu insanlar eee manası neoldu kimin eline ne geçti yazık günah ya bizim sitedende gazlayanlar vardı açıkcası utanırım ben orda gaza basıp el freni felan çekmeye ne dir bu ya hele 2-3 araba vardı saolsunlar milllete 2 metre kala zor topluyolardı virajmı yapıcaksın gel çık piste orda yap param yok deme oraya 10 kere gelip benzin yakacağına 1 depoluk daha benizn koy orda adam gibi araba sür çok ii pilotsan araban çokmu hızlı gece çık 2 de teme bas kimse olmaz insanda olmaz korkma makasmı atıcaksın e5 te attta eğer arabay vurursan adamın bir zırh ı olsun yürüyen adamlara vurma öldürme riskin %90 düşssün Yazık günah acıorum millettte salak gibi gitmiş kaldırırımda oturmuş ısıklarda ne dursa direk kaldırımın ucuna gidio ölücekler ....
    kaza olucak insanlar olucekki motorsporlari geli$icek temde neyi zorliycaksin herkes senmi duzde gaza basip mutlu olsun viraj lazim simdi yine herkes itiraz edicek ama bu boyle ulkelerin gecmi$lerine bakin bizde onlarin 10da 1i kadar adam olmedi daha zaten eski hizli adamlar yok arabalar yeni annelerimizin arabasi abs ebd felan var kazalarda yeni tip yani topac olup kaldirima vurup takla atan yok understeere ayarlanmi$ arabalarla kafadan kayiyo herkes limiti cok a$an kafadan veya yandan cakio hizli gecen 2 araba var oldurucek tehlikede 1 mini cooper s 1 toyota carina baska hizli adam gormedim ordan gecen orda kaza yapan olursa bu suratlerde bravo derim bende zorlardim butun sahili bazen tuzlaya kadar ama gece 4,5ta cikardim kimse olmazdi bu polis'e kafayi yedirtelim eglenelim bisey degil yani oranin yerli halkini rahatsiz etmekten baska ayip aslinda ama olsun biyerden patlak vermesi gerekiyo bunun..

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece 10 gibi falan teyzemin biri geldi cok iyiydi..
    teyzem: ne var burda?
    -bi grup apartman görevlileri: yaruş var deyzee yaruşş
    teyzem: haaaaaaa F1 var demek burdaa
    -bi grup apartman görevlileri: yog deyze yogg bu gençler yarışıyı bıralardaa
    teyzem: heee sizde onu izliyonuz?
    -bi grup apartman görevlileri: hee ev sıcak napalımm işte gelip izliyos heycanlı olıyı biliyinmii
    teyzem: oldu oldu ii eglenceler size
    -bi grup apartman görevlileri: saol deyzem saol..

-bi grup apartman görevlileri: Laaaaaaaunn gokhuannnnnnnnnnnnnn ahende böyle bögreceksinki deysun denyovv
    -bi grup apartman görevlilerinin eşleri: len olum otomopil falan çarpçak orda durmayınn çimdede oturmayın isal olacagınızz laaaaa
    -bi grup apartman görevlileri: laaaaaaaaaunn gokhuaaaaaaaaaaannnnnnnn
    -bi grup apartman görevlilerinin eşleri: bagrışa bak hemende belli ettin (memleketini söyledi ama söylemiyim ordaki bi olayı anlatırken tartışma cıkmasın)

cok eglenceliydi cok...

Hele bi grup vardı agrı dagı etegi calıyodu cep telefonlarında 2 side aynı anda çalmaya başlıyo tey teyyy
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

RPS13
    Misafir
    ben haftaya olumlu kaza bekliyorum s'te ben yurdumu biliyosam haftaya biber gazini alir polise sikar

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçek olamaz bunlar yaw elemanlar kastamonulu heralde yazdıklarına bakılırsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)