telefondan girdiğim için sıkıntı oluyo , her postu okumadım
kasko olayını bende sizin gibi 10 yaş biliyordum ama yapıkredi sigorta benim 86 560sel ime 2200 lirayla teklif verdi.şuanki durumu için gerek yok kullanılmıyor zaten hem 2200 ü oraya vereceğime bi eksiğini tamamlarım,her şeyi bitip tamamdır dediğim , gözümde kıymetinin arttığı noktada yapılabilir...ama öyle böyle verdiler fiyat.
Bi araştırın derim , kaskodan dolayı ihtimallerinizi daraltmayın.
kanka yemisim turboyuda sivigide sana bisii olmasin![]()
bozmaksa bu heee bozdum valla. bi secenek olarak x-trail girdi gece gece aklima bir tae buldum birde gidip suna bakayim olumlu cok yorumu var suv sinifinda ama sekli semali kucuk gibi gorundu gozume bir bakayimda aklimda kalmasin![]()
RR forever
yapi kredi sigorta tek sigorta sirketi zaten su an . 15 yasa kadar kasko yapiyorlar. 400 tl muafiyetli olarak 2000 lira teklif aldim bende 99 model range icin. muafiyetsiz olursa 2800 lira gibi rakamlara cikiyor. kasko sart ama olmadan olmaz kesinlikle. n oncelikli kriterim kaskosuz noterden satis aldigim andan itibaren kontagi cevirmem kapali garajdan cikartmam o derece paranoyak durumdayim yaniyapiliyor neticede sorun yok bu konudada
![]()
eğer seçenek aranıyorsa nissan pathfinder'da iyidir. bu bi arkadaşımın arabası, galeriye bıraktı satılsın diye ama düşünürseniz yardımcı olabilirim.
2001 Nissan Pathfinder 3.5 V6 31.500 TL Galeriden satılık ikinci el
vırt zort
havalı amortisörlerinin patladığını duydum, hatta bizzat nam amortisör şakir usta söyledi, yanına nezaman gitsem dükkanda yığınla range amortisörler ve körükleri oluyor tamir yapıyor....
ha nekadar sürede patlıyor niye patlıyor onu bende bilmiyorum şahsen, tamirat fiyatınıda bilmiyorum, ama körüklerin dunlop marka olduğunu ve izmirde üretildiğini biliyorum
ayrıca bi arkadaşımın babasında bunun son kasası vardı, bigün alıp tarlada bayırda insanlık dışı bi şekilde kullanmış ve geri döndüğünde araç yantiri yuntiri duruyormuş, körüklerden birini patlatmış (araç yeni alınmıştı).....
Ben önceki sayfada bahsettiğiniz 4 kollu ya binme muhabbetine size sonuna kadar katılıyorum.
benim uzun süreli olmasada bir müddet sürdüğüm 99 model rr hse den kalanlarımı aktarayım.
sürdügüm araç 112k km deydi ve 99 model olup yeni tip denilen cift vanoslu motora sahipti ( oncekine oranla daha az yakmakta) ve körükleri taş gibiydi maşallah ve insan dışı bir şekilde arazıde oynaştım yani.Zannetmiyorum bu körüklerin 10bin de 20 binde bir değişeceğini, bir arkadaş beynine su kaçmaması için dikkat etmeniz gerektiğini söylemiş.yani beyine su kaçıran borusu cıkan körüğü patlayan bunlar toplanıp hepsi, havalısı arıza yapıyor diye tek bir arızaya yönlendiriliyor. eminimki körükleri değiştirdikten sonra veya bakımı yapıldıktan sonra sızı arka arkaya üzmez.
benim içim o araçdaki zevk hiç bir suvda yok arazi kabiliyeti ve tırmandığı yerler ciddi ciddi ağzı açık bırakır. ben aşık oldum ve hala içimde duruyor bende uygun zamanı beklıyorum aklımdan çıkmıyor kesinlikle. motor sesi harika yürüyüşü güzel 4wd olduğundan v8 ve hacim olduğundan ilk kalkışlarda sıçrıyor resmen.
dediğim gibi benim uzun bir mazim olmadı 2-2.5 hafta gibi bir süre kullandım alıcaktım nasip olmadı. ama araçtan indikten sonra aklım onda kalıyordu bi yerlere gitmek için bahane arıyor insan amaç sürmek. tadı hala damağımda. binildiğinde insana güven veriyor, konforu güzel içi güzel sesi güzel genişliği güzel görüş alanı güzel.
Ben sizin yerinize olsam alırım temizini bulur güzel bir usta bulur alırım. dediğiniz gibi bu dünyada binmiyecezde nezaman binecez? bukadar çalışıp yıpranırken bizi mutlu edicek hosumuza giden birşeyi elde edemiyeceksek ne gerek var bukadar çalışıp yıpranmaya(imkan elveriyorsa tabiki).
ebay.co.uk da bolca parçası var çokçokda pahalı gelmedi gözüme.(kargo hesaplamadım tabiki) ve çıkması kaynıyor diye biliyorum hiç aramadım ama.
bu yaşta bu yakıtta olan bir araç alınacaksa, RR ın verdiği zevk ile, açtığı yara ve üzüntüleri unutturur kendini affettirir ama diğerleri unutturabilirmi affetrriebilirlermi bilmem
Karar sizin. (Kalbinizi dinleyin)
iste budur yaa bekledigim cevap. ustalari gezeyim bu hafta bakalim kimseden ses seda cikmadigina gore gidip dukkan dukkan gezeyim.
en buyuk sorun yakittan gelmis bu buyuk bir site ve herkes isinin ehli bir bakima. cok cok iyi olanlariniz var draglara arac hazirliyorsunuz sahsi olarak araclar yapiyorsunuz yukluyorsunuz her turlu modifikasyon uyguluyorsunuz. tum bunlar bir yana gunluk kullandiginiz type-r'lar subiler ne yakiyor sormasi ayip ? lpg'de bu aracin yakiti bu soyledigim araclardan daha iyidir eminimki.o yuzden yakiti dert etmiyorum derken zenginlikten degil. semsiyenin girmesine alisik oldugumdandir. varsin buda girsin iceride plaj oldu zaten acilan semsiyelerden
![]()
aradigim range'i buldum galiba kismetse yarin gidip bakicam. bu arada 2009 ilkel hatasiz ekstra donanimli invite paket otomatik vites lancer var satilik. 53500de servis bakimli sigara icilmemis bugune kadar ici disi hep meguiars ile yikanmis temizlenmis . tam bir ilan gibi oldu ama var iste satilik. sahibinden gibi sitelere ilan vermeyi dusunmuyorum su an icin. cok emek ve para harcadim ese dosta gitsin istiyorum.
pek bir fark yok iste. subinin hangi modeli sizdeki ? 2.0 litre turbo forester var mesai arkadasimda normal kullanimda 35 kurus yakiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)