Ama bence o kadar kasıcağınıza kazasız belasız şu aracı alın.Üstündeki body zaten oldukça değerli şu aracın satılmamasına şaşırıyorum.Valla param olsa (vede ehliyetim) 1 dk durmam..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1691858/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9526809/detay/ boyasız hatasız .....
Eger fiyat sikintiniz yoksa Batikan abinin S2K'ya bakin 75 lerden indi fiyati oldukca da duzgun arac
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
10 s2000 den cok rahat 7 si patlak temizini bulmak cok zor bulmak aslında kolay ama nerden baksan 60.000-75.000 gözden cıkartcaksınız Ki bu mıktar bı haylı fazlas2000 verelıbılecek benım gozumde en fazla mıktar 50.000 tl kendı butcem ıcın konusursam..
Kazalımı bilmiyorum ama proje konusunda arabanın resmi var sol ön camurluk degısmıs airbaglerı acık sekılde belkıde baska arabadır.
kendi arabam konusuna açıklık getiriyim. evet kazası var kaza derken çamurluktan hasar var. çok az da kapıda vardı. jant vs sağlamdı. kapı sıfır takıldı işlem olmasın diye. çamurluğu da önemsemedim çünkü zaten body kit takılınca o çamurluk çıktı arabadan. airbag de açmıştı, zaten kullanmicaktım airbag çünkü direksiyon değişicekti ve sağ tarafa pod lar gelicekti. amacıma uygun araba olduğu için aldım.
arabamda macunlu işlemli parça yok. arabamın hasarlı fotosu mevcut alıcı olacak arkadaşa yada almayı düşünen ciddi kişilere fotoyu zaten göstericem.
zaten kimse kusura bakmasında ben gayet makul bir fiyata satıyorum aracımı. 2006 kazası olan standart s2000 in piyasası 55 iken, ve ben üstünde 35.000 TL den fazla parça ile 62 diyorsam bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. hasarsız s2000 altın değerinde ve zaten aracımda hasar olmasa o body kit i takmazdım araca. temiz s2000 e neden boya vurduriyim.
arabamın satılmama sebebi belli. insanlara fazla geliyor araç. fiyat olarak değil ama body kit vs olsun görüntüsü alıcıyı korkutuyor. arabada widebody olmasa 100 kere satılırdı. sorun değil satılmasın zaten vazgeçtim bile satmaktan açıkçası ölesine duruyor ilan. 10 sene kimsenin almicağını bilsem bile ben bu arabayı yapardım. hedefim vardı, hedefime ulaştım. kısmetse yakın zamanda setup değişikliği olucak motorda.
genel s2000 konusuna gelince, 10 s2000 den 7 si diil 9.5 i hasarlı. kazalı değil ama bi şekilde boyalı. o kalan 1 tane de emin olun satmaz aracını. en son 77.000 e satıldı boyasız s2000. piyasası yüksek yada alçak. arz talep meselesi. alırken herkes off işte çok para istiolar vs diolar ama bu kötü bişey değilki. piyasası yüksek satarkende yüksek satıcak. yani şu anda 60.000 e 2005 model satılıyorda alan kişi alınca 50.000 e düşmicekki. emin olun hele yaz sezonu geldi daha da artıcak.
BATIKAN
Aynen. 2005 model EZN yi ben 59 a aldım 62.500 e sattım ki sadece sol ön çamurluğunda lokal boyası vardı çok sırıtıyor diye komple sol ön çamurluk boyandı.
Temiz s2000 lerin sayısı gün geçtikçe azalıyor azalacak da. Ucuza 50 liralara temiz s2000 almak isteyenler ya çok bekleyecek çok kovalayacak ya da gerçekten kısmetli olacak. Bakınız Engin kardeşim aylarca ilanda duran beyaz kaplama 2004 model 110 bin km de aldı. Kimse beyaz kaplama diye araca yanaşmadı. Herkes arabayı diğer kazalı pert beyaz kaplamalı s2000 lerden sandılar. Ama arabada değişen yok kaza yok. Fıstık gibi de s2000. Aldığı fiyatı söylemiyim moraliniz bozulmasınO kadar hesaplı aldı yani
Ama aynı fiyata satar mı? Hiç sanmam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)