benm için tavan olmazsa olmaz bu arabada.. gerçi biçok arabada olmazsa olmaz![]()
benm için tavan olmazsa olmaz bu arabada.. gerçi biçok arabada olmazsa olmaz![]()
cooper s te tavan başa beladır amaacıkken sesınden duramazsınız.cooper s te aracın gıdısınıde etkıler.benım araba cam tavan ama oyle aldıgıma pısmanım
![]()
şimdi açıkçası çok güzel bir 2003 model miniyi normal şartlarda bu aylarda 32-33 den aşağı bulamaybilirsin kışa bu rakam 1-2 lira daha düşebilir duruma göre ama artık düzgün arabalarda azaldığı için iyi arabalar her türlü para edebiliyor
Team PAŞAOĞLU
Cem in dediği gibi yaz ayı cooper ayı kısın fiyatlarına bakiyodum 2. 3 binlira daha dusuktu abartisiz ama seker gibi araba heleki yazın yandik açıkcası
C R M performance
ben tertemiz, kazayı boyayı bırakın çiziksiz 2003 103000 km'deki Mini Cooper S 'imi 26500 Tl 'ye anca satabildim. o yüzden bu rakam bu arabaya verilmez.
Ali Can Calis
Benim bahsettigim araç alicanin araciydi kendiside yazmis zaten alican arabana hadtaydim benim için eksik olan bı tek sunnroftu ama çok güzeldi şimdikiler şaşırmış boş boş araçlara 37 34 civarı isteniyo anlamadım gitti
C R M performance
ben daha geçen gün 40 bin gibi rakama cooper s aldım 2005 model
ki benim 4.minim o anki piyasa şartları ve aracın durumu satıcının satış politikası bunlar her zaman değişkenlik gösteriyor
ama ben bugüne kadar çok araba değiştirdim km si düşük ve kazası belası olmayan kız gibi arabalar her zman ii para ediyor artık bunu anladım
Team PAŞAOĞLU
Bu arada benim sattığım araca alan arkadaş 37500 tl istiyor) Satarmı satar. Ama 1 senedir ilanı var.
Sonuçta Cem arkadaş 2005 modele 40 Tl verdim demiş. Olabilir çünkü 2005 lerde ciddi revizyon geçirdi Mcs. Şanzıman değişti, aksesuar farklılıkları oldu, birde sunroofu varsa, o fiyatlar edebilir ama bence yine çok. Çünkü bildiğim kazasız ve çok düşük km'de 2006 Gp 42-43 gibi el değiştirdi. O yüzden bence cepte para hazırsa, tabiri doğru olursa aportta beklemek lazım. Mesela benim bildiğim 2 tane hatasız Mini var, ilanları yok ama ciddi bir teklife heran alınabilir)
Ali Can Calis
arazinin ortasında fotosu çekilmiş cooper ilanımı verilir allah aşkına...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)