gazetelerde dergilerde falan zenginlikten dolayı canı sıkılanların anahtarı üstünde bırakıp gittiği araçları duymuştum kullan bence![]()
gazetelerde dergilerde falan zenginlikten dolayı canı sıkılanların anahtarı üstünde bırakıp gittiği araçları duymuştum kullan bence![]()
gürsel hocam su otoparklarda terk edilmis süper spor arabalardan far stop ızgara falan sök getir hatıra olsun![]()
Valla burada sokakta çarşaflısı da geziyor, bikinilisi de, kimse kimseye karışmıyor.
Sadece sokakta alkollü gezmeyin yeter. Otellerde her türlü içki mevcut. Otelde ve evinizde ne yaparsanız yapın , dışarı alkollü çıkmayın diyorlar.
yeni konu açmak istemedim,kayınpederler gidiyor önümüzdeki ay,sony notebook,ipad ve iphone 5 aldırcam,nereye gidicekler neresinde fiyatlar uygun,ürünlerde dikkat edilecek hususlar var mı?
iphone5 usa ve avrupa ya gore pahalıydı ama stok bulma şansın en yüksek yer
en son italyada apple store aralık sonuna falan anca diyordu isim alıyorlardı sadece![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
edit : alakasız olmuş yazdığım![]()
Only Flying is Better...
Ya bayramda ya da sonrasinda bende gidicem Dubai ye, dondugunuzde eylenceli gelen yerleri ve gorulmesi gereken yerleri yazarsaniz sevinirim, havalar 11. aydan sonra disarda dolasmaya daha musait oluyormus o yuzden ertelemistim biraz![]()
Gopro Hero 3 al
Canon Sx50HS al
Gezi rehberi
..:: Maximiles ::..
2 hafta önce ordaydım. pek gezemesemde tavsiyelerim ;
burj kalifa nın tepesine çıkın yaklaşık 150 dirhem , manzara şahane , teleskoplarda eski dubai nin görüntüsü var nereye baksan eskisini gösteriyor ilginçti
Dubai mall ın içinde aquarium var görülesi güzellikte. Dubai Mall da çok güzel.
Mısırlıların yaptırdığı piramit şeklinde alışveriş merkezine gidilebilir adını hatırlayamadım.
Gargash a ( Naif bölgesinde) elektronik ilgin varsa mutlaka git doğubank tarzı bir yer fiyatlar fena değil.
Çöl turu mutlaka yapılmalı ki ben yapamadım
Dragon mart çinlilerin marketi olan yerdi sanırım orayada gittim ama orada hep adi çin malları vardı. Gargashta kaliteli kaçak elektronik var.
Xor koray görürse yazar o dubai yi baya yalayıp yutmuş.
otellerde bütün sosyal aktivitelerin bulunduğu bir stand var, oradaki buroşürleri incelersen restorandan eğlenceye her türlü bilgi var.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
yukarıda bir arkadaş balayı için dubai düşünüyorum demiş, bence balayı için güze bir şehir değil. 3. günden sonra sıkar , çok gereksiz sıcak , ruhsuz ve yapay bir şehir. Bence daha exotic bir ülke bakın balayı için.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
0533 669 55 44 ararsan anlatırım detayları
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Dubai'de yaşanırmı diye soru sorayım ?iyi bir işe sahipseniz ?
bu sene ingiltere'deki tanıştıgım emirates'li arkadaş paraşütle atlamayı önermişti, gel mutlaka yanıma yapalım dedi. bence gitmişken deneyin. sanırım 200 dolar herşey içinde.. video fotolarınıza kadar çekiyorlar![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)