Alkol ile diş fırçası gibi bir fırçayla güzelcene fırçalayarak temizlediysen ve sonra pirince gömdüysen bir sorun olacağını sanmıyorum.Ancak alkol ekranın içine girdiyse film lerine iz leke vs. bırakabilir bu biraz şans işi olacak sanırım.
Alkol ile diş fırçası gibi bir fırçayla güzelcene fırçalayarak temizlediysen ve sonra pirince gömdüysen bir sorun olacağını sanmıyorum.Ancak alkol ekranın içine girdiyse film lerine iz leke vs. bırakabilir bu biraz şans işi olacak sanırım.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Evet telefon toplama işlemi şuan bitmiş bulunmaktaTelefon yaldır yaldır çalışıyor.Sadece lcd'nin içinde su kurudugu için iz kalmıs sanırım hafif bi karartı var bide titreşim calısmıyor geri kalan hersey kamera,mikrofon,hoparlör,tuslar sıkıntısız calısıyor..
Umuyoruz ki bu stabil calısması uzun süre devam eder![]()
Samsunglarda titresim nasıl calısıyor nerde ne sekilde bulunuyor bi bilgim olmadıgı için herhangi birsey yapamadım..Nokialardaki gibi olsa biraz mıncıklayıp sagına soluna dokunurdum ama malesef bilgim olmadıgı için simdilik bu sekilde gayet iyi bi sekilde calısıyor
Herkese tekrardan tesekkür ederim.
benimde herşey sıkıntısız çalışıyor titreşim hoparlör vs. yavaşlık ve iki üç tuşa sağlam basmak gerekmesi haricinde şikayetim yok. tuşlar nasıl halledilir acaba.
edit:bugün telefoncu arkadaşla tuşlarıda hallettik.
oksitlenmiş falan tinerle temizlendi tuşlarda sorunsuz.en ufak sıkıntısı kalmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)