bende dün alturda inceledim... dıştan güzel dolu dolu bir araç ama klasik vw taktikleri bundada mevcut... boşu bomboş..
sadece düz şanzıman mevcut ve mart 2011 de otomatik vitesli olanı dünya için üretime gircekmiş... yani bize otomatik olanının gelmesi 2012 haziran
gri rengi mantar kırmızısı falan olsa kıyak olur bide içi dolusuöyle oluncada 120 milyarı bulur
![]()
bitdi cift turbodan 163 hp mi üretmisler,ilginc... gücü kısa kısa bi hal olmuslar demekki.
Arabam.com un testine gore arazi kabiliyeti vasatmıs, VW Amarok 2.0 BiTDI Highline 'Onun yeri asfalt
Arazi icin kullanacaklar one gore davranmalı...Asfalt pickup ı oldugu soylenmis
direksyonu sanırım eski rocco'larda çıkan, yeni direksyonu sahibinden.com'da bile satılıyor, vites topuzuda aynı, çıkma rocco koltukları konur aynen ortaya ekran karbon sticker kaplama filan yola devam.
lifting kitli mickey thompson jantlar ile ezer, güzel kaplamada yapılabilir, toplam 60. tl 4x2'nin gideri var.
ben bunu hala concept sanıyorum bugun canlı gördüm sasırdım ne ara cıktı diye fotolarda biraz garip gibi görünüyo ama canlısını cok begenedim
Farlar farklı tasarlansaydı araç çok daha güzel olabilirdi. Yani farlar ile kalıba yakışır bi agresif bakış sağlanabilirdi. Biraz Navara'ya benzettim ama bu normal. Sonuç olarak hoşuma gitti.![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)