abi lanet olsun bu eğitim sistemine geçen yıl 320 puan aldım ygs de aydın arel lojistik tam burslu giremedim dedim böyle eğitim sistemine okumayı bıraktım şuan çalışıyorum![]()
tabi ya ...
Orda okuyan arkadaş var memnun okuldan konusuyoruz ara ara
Ama sakin ama sakin akhisar falan yazma![]()
hayatininin en büyük hatasini yaparsin
![]()
okulun geleceği bence parlak şu tanıtım olayı biterse okula ve öğrencilere biraz para harcarlarsa iyi duruma gelicek ve fiyatıda diğerlerine göre makul diye biliyorum ama burslu olursan en kötü bi diploman olur verdiğin parayada acımazsın bende şuan bu sene okuldan zevk alamadım zorunlu oldugum için gittim geldim 7 dersin 2-3ü ya iyidi ya değildi öyle diyim iyiki %100 bursluyum diyorum
ve derslerle aran çok yoksa zaten daha başka okula gidip mezun olamama durumnda var burda biraz çalısıp hocalarla aranı bozmaz isen devamsızlık harici okulu bitirememe şansn yok.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
seneye giricem bu sene ales
benim demek istediğim şu kötü bölümmü tabiiki değil ama daha yeni lise mezunu oluyorsunuz sanırım yaşınız genç öss mi artık ismi ne oldu bilmiyorumda girin puanını yükseltin daha iyi bölümlere geçin boşuna universitede o zamanı öldürmeyin
körler sağırlar
nasıl kızlarmış onlar otomotivcileri beğenmiyolar.
altında m3le gelen bi delikanlı görünce ağızlarının suyu akar ama varya...
aynen bir de beyenmedikleri kişi üniversiteye arabayla gelsin bak gör sen onların halini abi. dört dörtlük oluyor adam.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)