1sene oldu geçen yaz kuzenim gelmişti NL'den tam bana doğru gelirken bir eleman bavuluna yapıştı bzmkinin döndüm bırak lan o bavulu diye bağırdım 3-4 saniye bakıştık sonra bıraktı kaçtı bizimki heycanlandı bavulu çalıyorlar sanmış meğer:)
Printable View
1sene oldu geçen yaz kuzenim gelmişti NL'den tam bana doğru gelirken bir eleman bavuluna yapıştı bzmkinin döndüm bırak lan o bavulu diye bağırdım 3-4 saniye bakıştık sonra bıraktı kaçtı bizimki heycanlandı bavulu çalıyorlar sanmış meğer:)
:):) geçmiş olsun bora abı mike tyson gibi fızıgın var bırde box a ılgı duyunca rıng kacınılmaz olmus :)
Evet cipim var diye hava atıyorum...Bilen bilmeyen duysun.
Arabam var diyince bu sefer de ne çok arabam var diyorsun mu olacaktı? Bilmeyen de 120 bin euroluk X6 ya biniyorum hava atıyorum sanacak. Bende JJ5 de var. 10 liralık. Ben ona da cip diyorum. Ne diyeydim? Orda satırlar dolusu yazı yazmışım siz cipe neden takıldınız anlamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce karakoldaydım. Eleman da ordaydı. Ağzı yüzü bandaj içinde. Akrabaları filan da gelmiş sözüm ona beni linç edeceklermişş. Neyse öpüştük barıştık ben özür diledim bir şekilde adamla anlaştık. Mahkemeye gitmiyor olay. Konu kapandı.
Bavulu alan diğer iki lavuğun akıbeti ne olacak bilmiyorum. Yakında yüzleştireceklermiş bakalım...
Çok Çıok Geçmiş Olsun Böyle Çakallar Çok Piyasada..gerçekten çok dıkkat etmek gerekıyo.azminizden ötürüde tebrik ederim :)
bence doğru olanı yapmışsınız bende olsam aynısını yapardım insanlar tepkisiz kaldıkça böyle çakallar daha cüretli oluyor maalesef
Abi geçmiş olsun. Senin adına böyle bir olay geçirdiğin için üzüldüm.
Bora en güzelini yapmışsın, ben de pazartesi sabahı londradan dönüşte buna benzer bir şey yaşadım benim vurduğum adamın kaşı açıldı ama böyle karakolluk falan olmadık. Sanırım biraz daha çalışmak lazım çene kırabilmek için :) burda senin mesajı görünce çok şaşırdım demek ki genel bir şeymiş ben de bana denk geldi sanıyordum
bu tip durumlarda hep söylüyorum böyle insanlara gerekli tepkileri vermediğimiz için her seferinde olayı bir adım ileri götürüyorlar, zaman zaman insanlar kendi polisliklerini yapmalı, yoksa yarın bir gün olay kendi başınıza geldiğinde ee nerde bu polis neden kimse bana yardım etmiyor diye ağlamak kaçınızlmaz olur.
eline sağlık Bora, keşke herkes senin gibi olsa da böyle köpekler karımıza kızımıza malımıza mülkümüze göz dikmeden önce 2 defa düşünseler
en güzelini yapmışsın abi
geçmiş olsun ayrıca da
olay 1 tl değil burda
isterse 50 kuruş olsun veya 10 kuruş olsun
seni ne fakir eder, ne de zengin, amaaaaaaaaaaaaaaa insandan birşeyler kopartılmaya çalışılması, hırsız düşünce tarzı adama koyan.
en doğrusunu yapmışsın
bravo valla
Orada hiç ortalığı bulandırmadan polisi çağıracaktın.
ama yine de eline sağlık.
Ek bilgi olarak Atatürk Havalimanına geldiğinizde alan içinde bekleme yapamıyorsanız
Dünya Ticaret Merkezi çıkışında bekleyin. Tam Alanın kapısının karşısında. Kimse size neden bekliyorsun çek aracını falan da diyemez.
Çok geçmiş olsun malesef cins cins insanlar türedi nasıl yapsak da çakal olsak derdindeler şerefsizler.
Ellerinize sağlık ve geçmiş olsun.Az bile yapmışsınız.
Bela bulmak için hava alanına kadar gitmeye gerek yok ki bu memlekette.. evden çık arabaya bin 5. dakikada bi mal denk gelmezse adımı degiştiririm.
Büyük geçmiş olsun bu arada..
Geçmiş olsun abi, ayrıca eline sağlık. en eiisini yapmışsın bence de. senden bi 5 6 tane daha olsa bunlar barınamazlar buralarda. bu olayda tek sevindirici olay sana bi şey olmaması.
Abi byük geçmiş olsun gerçekten en doğrusunu yapmışım. Yoğunluğun bitmesini beklemek başka bi çözüm bi bi kaç kez öyle yapmıştık :)
Abi öncelikle geçmiş olsun vede ellerine sağlık....
Nişanlım Norveçli olduğu için hemen hemen her ay kendisini havaalanından almaya gidiyorum dediğiniz gibi bi dünya çakal tip dolanıyor ortalıkta lakin anlamadığın her seferinde polisler ısrarla bana kimlik kontrolu yapıyor ben bi ters durumda kalıp bağrışmaya başladığımda hiç birinin sesi çıkmıyor ortada bir tane polis olmuyor...
Sanırım istanbulun çivisi çıkmış çivide kaybolmuş artık....
geçmiş olsun abi bende sürekli Atatürk havalimanına gidiyorum babamı uçağa götürmek için ve uçaktan almak için bu tarz bi olay hiç yaşamamıştım ancak bundan sonra dikkatli olucam