Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sonuncuda patlamanız kötü olmus ama o bavulcular harbi adi heriflermiş ...
Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sonuncuda patlamanız kötü olmus ama o bavulcular harbi adi heriflermiş ...
Geçmiş Olsun![]()
kickbox dersleri bosa gitmemis anlasılan, Bora kardesim koy gitsin, canına gelmesin oyle basit sebeplerden insanlarımız kaybediyoruz ki hic bulasma aman deyim.
Valla kimse kusura bakmasın böyle işgüzar adamı hiçbir yerde sevmem. Lokantada da yediğin yemeği önünden almaya kalkan garsonlar oluyor bazen aynı durum. Olay 1 lira falan değil. İşim bittiğinde zaten belli olur. Arabama eşyalarımı yerleştirmem bitmemiş, karşıladığım adamla görüşmemişim, benim kullandığım aleti alacaksın. Sonra işim o diyeceksin, bak sen. İşin buysa, kadrolu çalışansan, gelirsin İNSAN gibi abi böyle böyle işin bittiyse alabilir miyim dersin. Duruma göre ilerlersin. Ben helal olsun diyorum, görevli de olsa insan olacak önce!
hocam sana bundan sonra çene kıran bora diyebilirmiyiz tek başına ayıklamaya kalksan omrun yetmez ortalık o.ç. dolu ama ters anına gelmiş biraz stres atmısın gecmis olsun allah beterinden saklasın .
Geçmiş olsun Boracım az daha sakin ol tahmin ediyorum seni nası gerdiklerini ama bu toplumu tek başına düzeltemessin![]()
öncelikle geçmiş olsun, buna benzer bir olayda ben yaşadım . gümrükten çıkışta bir memur yanıma geldi kimliğini gösterdi bavullarınızı x-raye alabilir miyiz dedi hayhay dedim ve bavulları bende 1 tl ile yürüyen arabalardan indirdim ve abartısız 3 saniye sonra 3 tane polisin yanında yok olmuştu memurlarda şaşırdı nasıl bu kadar hızlı yok oldu diye. bavullarımı taşımak için tekrar 1tl atıp bir araba daha almak zorunda kaldım tabi bavullarımın başına polisleri de diktim gidip gelirken. arkadaşımızı anlıyor , tebrik ediyor ve destekliyorum.
Geçmiş olsun, iyi yapmıssın elemanı dövmekle bence.
geçmiş olsun ama bence fazla sinire gerek yok sakin olmakta fayda var sonuçta b.ktan sebeplerden bi ton ölümler yaralanmalar oluyor. Çocugun var mı bilmiyorum ama aklına çocugunu getir sakinleş es geç gitsin yoksa döve döve bitmezler
kaçak otoparkçılar yüzünden çok tartıştım 2 kere bıçak çektiler artık ya parayı veriyorum ya da basıp gidiyorum bigün biri saplıcak olan gene bize olucak ....
Sonuçta ordaki adamda yerine koyduğu arabalardaki 1 liralarla evine çocuklarına ekmek götürüyor belkide...
Eşinizin yanında olması onu koruma güdünüz sizi hırçınlaştırmış olabilir. Ama yaptığınız sporu günlük hayatta kullanmanıza katılmıyorum. Yani kavga etmek hiç bir şeye çözüm değil karşınızdakinin bıçağı yada silahı olabilirdi. Yanlış anlamayın bende aynı sporu yapıyorum sadece fikirlerimi söylemek istedim.
geçmiş olsun, diğer 2 lavuğun yüzünden orda çalışan çocuk paket olmuş keşke diğer ikisine girişseydiniz hakedenleri dövmüş olurdunuz, tekrar geçmiş olsun
sen en guzelını yapmısın daha oncede benım basım belaya gırmıstı ama emanet cekmek zorunda kaldım polısler ucustu basıma ne oluyor dıye en azından ruhsatlı ıdı oyle yırtmıstık yoksa bızım bavullarda gıdıyordu
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben hep derim; şu istanbulda yaşanmaz diye. Geçmiş olsun ellerin dert görmesin. Yamyam dolu ortalık...
Fusion35 ------> OnurD.
O kadar çok cip kelimesi geçmişki ana konudan uzaklaştım okurken....
Geçmiş olsun...
Everyday I ** Çapulling!!!
çok geçmiş olsun
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
geçmiş olsun,İstanbul'un gerçekten çivisi çıktı.
abim,eline sağlık,gecmiş olsun.ortalık şerefsiz doldu.ceza almıycaklarını bildikleri için böyle yollara başvuruyor bu şerefsizler.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)