User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: BMW E90 320Sİ Hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EgeServiste vardı Geçen ay. 2009 trafiğe çıkışlı... km'si çok komikti, net hatırlamıyorum.
    65bin tl internet rakamıydı. 60civarına gitmiştir.
    o araba bu paralara gidince, bu ilanları duranlar şişirme oluyor

bence kesinlikle binilcek araç, bende çok istiyorum.
    yarış arabası ruhu var bir kere. 320d'ye benzeyen tek yeri kaportası
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araçtır eski-yakın bir arkadaşımda vardı. Gayet memnundu benzin fiyatları azıtınca 320 dizel'e geçti. Tatmin edici bir performansı var, görünümü de çok güzel.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Renç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EgeServiste vardı Geçen ay. 2009 trafiğe çıkışlı... km'si çok komikti, net hatırlamıyorum.
    65bin tl internet rakamıydı. 60civarına gitmiştir.
    o araba bu paralara gidince, bu ilanları duranlar şişirme oluyor

bence kesinlikle binilcek araç, bende çok istiyorum.
    yarış arabası ruhu var bir kere. 320d'ye benzeyen tek yeri kaportası
    Benımde merak ettıgım bırsey bu kadar dolu spor emsallerıne guclu bır bmw neden bu kadar düşük fiyatlarda seyredıyor
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel araçtır eski-yakın bir arkadaşımda vardı. Gayet memnundu benzin fiyatları azıtınca 320 dizel'e geçti. Tatmin edici bir performansı var, görünümü de çok güzel.
    320d e gore nasıl performansı vs benım ıcın sorabılırmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir video buldum. E46 330cd - Rx8 - e90 320si Motorvision - Tracktest

BORKED

YouTube - ‪BMW E90 320SI Tracktest - Motorvision‬‏

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah.birbirimize yardımcı olunmasını gerekebileceğini düşündüm.
    insanlık görevi.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya bir çok Rx-8 videosu koyarım sen bence yalnış anlama çok kulaktan laf duymaktan böle söylüyorsun bahsettiğin s2000'inide biliyorum.Honda arabaları neden motor bitiriyor söyliyim,Sıkıştırması fazla birde yükleniyorlar.Şimdi şu var ekonomik spor araba bu mantalite olunca arabanın motor bir yere kadar dayanıyor,anlatabiliyormuydum.Düşük afr demek motorda fazla yıpranma aşınmaya sebep olur s2000 az yakıyor çok kaçıyor sonra noluyor motorlar bitiyor,zengin afr'de motor problem sıkıntısı daha az yönde olur Rc-Rx videolarını buraya ekliyim istersen.100.000 km üstünde çok Rx-8 var Rx8club.com da haddiden fazla pettit sc stage 1 adamlar 120.000 mile'da bolt on şekilde biniyorlar.Türkiyede sıkıntı yağ kaynaklı.

Bahsettiğin videolar bunlar sanırım.Bak şu konuda hak veririm,Rx-8 rolling arabası değildir,pist arabasıdır.Drift konusunda çok zevklidir,s2000 gibi powerslide yapmaz.Drift yapar,lsd mevcut,şase rijit.Rx-8 R3'lerde makyajlı kasalarda flooding problemi kalmadı yani motoru stop ettikten sonra Rotor housinde biriken benzin tekrar marşa bastığınızda buji ıslatma ve flood olma olayı yeni kasalarda istediğin kadar uğraş flood olmaz.

YouTube - ‪mazda rx8 vs 207rc‬‏
    YouTube - ‪RC-RX‬‏

Yunanistan Avrupada en çok Rotary konusunda tecrübeli ülke çok yaygın orada yapılan na veya forced induction olmuş araçlar var çok güzel işler çıkarıyorlar.Önyargılı olma seveceksin eminim güzel bir video na olarak Rx-8.

YouTube - ‪TUNED RX8'S ROLLING BATTLE.wmv‬‏

0-100 Na çok iyi dereceler yapmakta mümkün

YouTube - ‪FULLY BOLTED AND TUNED RX8 TIMES!!!‬‏
    S2000 az yakıyor diye kım soyledı ılk defa duydum
    S2k ım olmadı ama k prolu typerdan ornek vereyım 2000-3000rpm kullandıgım taktırde 30krş yakıyor ama redline 9000rpm dönersen bi 60-70krş yakıyor ama yaktığınıda sonuna kadar hakediyor. ''Az'' kavramı göreceli bir şey ama bence 70krş hiçte az bir tüketim değil
    Honda gibi motorlarını dünyaya kanıtlamış bir markaya araçları çok fakirde çalışıyor hepsi motor kırıyor dıyosun gercekten cok komık valla ne dıyecegımı bılmıyorum

Bir yanlısında bu arabalar devır donmekten motor kırmaz her araçta olacağı gibi bakımsızlıktan kırılır, ve aksine gazlanmayı devir dönmeyi çok sever; gazlamazsan küser, yagını suyunu 3000-5000 de degıstırtıgın ve bilinçli gazladığın taktirde stock(egzoz fıltre vs) s2k typer ın motor kırması imkansız.

Benım soyledıklerıme ınanmıyorsan forumda yıllarca bu arabalarla uğraşmış halada uğraşan her yaştan her kesimden bir ton adam var, onlara da sorabilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kahocix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah.birbirimize yardımcı olunmasını gerekebileceğini düşündüm.
    insanlık görevi.
    Teşekkür ederım valla sağolun, anlaşamadıgımız bir konu olursa size pm atarım

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320 si cok ozel bir arac evet 320d kadar gitmiyorsada limited seri koleksiyon olabilecek ozel bir arac. Normal 320 i den farklı parcaları var, limited yazılı bolmeleri komple m paket, motor kapagı orjinal karbonfiber vsvs... ve onemlisi harika jantları motoru daha güclü 175 hp iyi gidiyor ama 320d ile kıyaslama 163lugun bile gececegini düsünüyorum.Ozellikle standart motor ve eksoz sesi homurtuları cok güzel, insanı cezbediyor.Bence en kotu yani kilitli diff olmaması,boyle ozel bir aracta olmalıydı. ozet olarak 320si duygusal, 320d mantıksal...

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parasına göre araç hem özel hemde güzel ama istanbulda al bunu manuel vites dur kalk yap falan 15 litre yaksın gitmesin kimsenin işine gelmez o yüzden piyasasınn zayıf olduğunu düşünüyorum istanbul harici trafiksiz şehirlerde bu araba insana büyük keyif verir güç olarak bir şey beklemeye gerek yok bence genel olarak fiyatına göre çok güzel bir araba.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320 si cok ozel bir arac evet 320d kadar gitmiyorsada limited seri koleksiyon olabilecek ozel bir arac. Normal 320 i den farklı parcaları var, limited yazılı bolmeleri komple m paket, motor kapagı orjinal karbonfiber vsvs... ve onemlisi harika jantları motoru daha güclü 175 hp iyi gidiyor ama 320d ile kıyaslama 163lugun bile gececegini düsünüyorum.Ozellikle standart motor ve eksoz sesi homurtuları cok güzel, insanı cezbediyor.Bence en kotu yani kilitli diff olmaması,boyle ozel bir aracta olmalıydı. ozet olarak 320si duygusal, 320d mantıksal...
    tamamen kilitli olmasada düşük dereceli bir kilit var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana yardımcı olmaya çalıştım arkadaşım merak etme hangi araba nasıl motor kırar görüyoruz,uzak değiliz s2000'lere fln yükleyip fabrika ayarnda araba yürütüp zamanında motor indirenlerde vardı maksat yardımcı olmak,hondaların içinde büyüdüm bana hondaları anlatma lütfen,alacağın araba ne olursa olsun,hayırlı uğurlu olsun..
    Yardimlarin icin tesekkur ederim rx8'i usenmeden uzun uzun anlatmissin sagolasin. Ama rx8'i ovmek adina hondalari kotulemen hic etik olmadi. Kazasiz belasiz surusler dilerim sanada..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az once galerideydim 10km kadar kullandim. Gercekten cok guzel bir arac, yol tutusu prestiji vs zaten tartismasiz ve performansida gayet tatminkar arabada 4 tane 100kg luk adam olmasina ragmen sakir sakir vitesleri bitiriyordu
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    163'lugune binmedim fakat 177 lige gore kiyaslarsak tork farki cok hissediliyor. Genel olarak cok donanimli mantikli bir arac
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parasına göre araç hem özel hemde güzel ama istanbulda al bunu manuel vites dur kalk yap falan 15 litre yaksın gitmesin kimsenin işine gelmez o yüzden piyasasınn zayıf olduğunu düşünüyorum istanbul harici trafiksiz şehirlerde bu araba insana büyük keyif verir güç olarak bir şey beklemeye gerek yok bence genel olarak fiyatına göre çok güzel bir araba.
    Tabi konfor dusunulunce otm olmasi daha iyi fakat antalyada fazla trafik yok zaten birde cok devir dondugu icin manuel daha zevkli olabilir. Fakat ist.'da olsaydim otm dusunurdum bende

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski 3.20 si kullanıcısı olarak type-r'dan inip 3.20si'ye bindiğinizde arabanın gitmedgının farkına varıcaksınz. 3.20Si'nın kronık sorunu 3 vıtes sekromeci ve catalıdır. Onun harıcınde konfor , yol tutusu guzel bı aractır. Hayırlısı olsun.

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracın coupesi yokmu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)