cem Nickli Üyeden Alıntı toyotaciyim deme sakin bana bi daha 99 camaro lsx block 12 cr 400 shot nos uu beybi
körler sağırlar
cem Nickli Üyeden Alıntı nası japoncu ruhu lan bu uhaah sıcak çarptı
http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat
senna Nickli Üyeden Alıntı 99 camaro lsx block 12 cr 400 shot nos uu beybi ben dedim semih ameriganci diye biliyorum adamın hasını
bence artık senna ısmı siyah olmalı ahahah
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
senna Nickli Üyeden Alıntı 99 camaro lsx block 12 cr 400 shot nos uu beybi hala camaro diyo yılların toyotacısı ölmüş bırakın dostlaaaaaaaaaaaaar benden baska soru yok beyler yemege gidicem siz devam edersiniz
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
nos tüplerini taşı melih depoya cem bilmez
mehzent Nickli Üyeden Alıntı bence artık senna ısmı siyah olmalı ahahah offffffff sandalyeden düştüm hemde en ust kattan sandalyeyle magmaya indim nihahaha
senna Nickli Üyeden Alıntı nos tüplerini taşı melih depoya cem bilmez ricer detected=cem
mehzent Nickli Üyeden Alıntı bence artık senna ısmı siyah olmalı ahahah elime fırsat geçsin ilk atmosferfiğin hasını toplıcam 454 cui 9k rpm n/a 800hp cem Nickli Üyeden Alıntı hala camaro diyo yılların toyotacısı ölmüş bırakın dostlaaaaaaaaaaaaar benden baska soru yok beyler yemege gidicem siz devam edersiniz o semih öldü beybi
sus sus fox body mustang diyo utanmaz ya japona nası hakaret edersin kötü kedi
senna Nickli Üyeden Alıntı elime fırsat geçsin ilk atmosferfiğin hasını toplıcam 454 cui 9k rpm n/a 800hp o semih öldü beybi yazık yaşlandıkça degiişiyo ruzgar yemişin heralde
senna Nickli Üyeden Alıntı elime fırsat geçsin ilk atmosferfiğin hasını toplıcam 454 cui 9k rpm n/a 800hp o semih öldü beybi farketmez Bilal hemen 801 hp lığını yapar benim için ahaha
cem Nickli Üyeden Alıntı sus sus fox body mustang diyo utanmaz ya japona nası hakaret edersin kötü kedi ben dedim la onu kedi demedi plumberı bilir o fox bodyci
cem Nickli Üyeden Alıntı yazık yaşlandıkça degiişiyo ruzgar yemişin heralde ahuauha huzur v8de hadi taşlayın mehzent Nickli Üyeden Alıntı farketmez Bilal hemen 801 hp lığını yapar benim için ahaha sus önde
cem Nickli Üyeden Alıntı sus sus fox body mustang diyo utanmaz ya japona nası hakaret edersin kötü kedi iltifat etmişim aslında japona bileydim ricer derdim büyük jant yamuk lastik mr2 peeh paytak paytak stayla
cem Nickli Üyeden Alıntı yazık yaşlandıkça degiişiyo ruzgar yemişin heralde cem hep sen soruyon bı kerede bız sana soralım bil bakalım bu kim
jim Carrey
senna Nickli Üyeden Alıntı ahuauha huzur v8de hadi taşlayın sus önde ahahha v8 diyo yaa iyce delirdi aslında senin kasap tarzında sormak lazım şöyle ;
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı cem hep sen soruyon bı kerede bız sana soralım bil bakalım bu kim al gardeşim buyur ;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları