User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bıktım Artık !

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani adamın elinde tas sopa bıcak olsada hertürlü etkisiz hale getiriyor diyosun öylemi

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hareketler ne kadar yanlış olsada cidden insanın sabrını bazen gerçekten zorluyolar , özellikle yanımda ailem kız kardeşim veya kız arkadaşım varken arabayla gezmek bana ölüm gibi geliyo , jayvtec ' in dediği gibi siz orta şeritinizden sakin sakin giderken , yanınıza gelip
    göz göze geldiğiniz zaman , hele arabasında 1 - 2 tanede çakal arkadaşıda varsa sağınızdan girip solunuzdan çıkmalar gereksiz makas atma çabaları yanınıza gelip aragazı fln vermeler , arabanın içinde şekilden şekilde girmeler , değişik değişik tripler fln yani saymakla bitmez

Böyle olaylardan sonra , bu katil olanlara hapse düşenlere hak vermiyo değilim çünkü adamı çığrından çıkartacak hareketler yapıyolar , benim yaşım 21 bu saydıklarımı yapmadım değil ehliyetimin olmadığı yeni araba sürmeye başladığım dönemlerde bende yaptım ama kimsenin karısı kızı yanında iken yapmadım ve hatamın çok erken farkına varıp büyük pişmanlık duydum !

bu dediklerimi yapan kişilerin % 80 ' i de ego tatmini problemi olan , bişeyleri kanıtlama çabasında olan kişiliği bozuk genç tipler !!!

Trafikde seyir halindeyken , bu anlatmaya çalıştığım tiplere elimden geldiği kadar uymamaya çalışarak devam ediyorum

@HaKO , arabanın arka camına '' Dalaşma Baba Yorgun '' yazdırmanın zamanı gelmiş senin

Geçen sene İstanbula gittiğim zamanlardan birisinde (sanırım Hazirandı )

2 erkek kardeşim vede büyük kardeşimin kız arkadaşı ile (onu evine bırakacağız Sarıyer Bahçeköyden Beykoza) yola çıktık. Araba ise avatardaki kardeşimin Dışında fazla oynamaları olan Palio Maslaktan yakıt aldık Opetten. KApılarda LSD. Sonra yola çıktım direksiyonda ben varım. ORta şeritten ( harp akademileri ve 3. kolordu önünden TEM in üzerine köprüye çıkarken) gidiyorum ama yolda tek araç yok geç saatlerdi. Arkadan bir accentti galibabir araç geldi ve koca yolda tam arkama gelerek sellektör vede sisleri yakıyor. Dedim ne oluyor. Kardeşim diyor hiç bulaşma Ben dedim dur. Hafif kenara çekildim geçdi arkasına yapıştım vede sisleri yaktım (sislerde 8 bin k lik xenon ve Toros farı var Birde yukarı doğru bakıyor) birden sapıttı gözlerini aldı farlar. kaçtı Önümde. Sonra ben köprü yoluna saptım arkamdan geliyor.Uzattım yetişemedi. Köprü çıkışına kadar hafif oynadım. Sonra ani hareketle kavacık çıkışına girdim ve gelemedi öküzler. İçindede tamda böyle 4-5 kişi insan kılığına girmiş mahlukat vardı.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi kimsede deneme sansım olmadı kız arkadasımda var bitane cok merak ediyodum ama denemek için biraz yemedi Bigün gözümün önünde polis adama sıktı,adam yanık yanık kaldırımdan kaldırıma kosuyodu

Av malzemesi saten yerlerde falan bulunabiliyor..Kız arkadasımdaki resimdekinin aynısı..Babasının bi polis arkadası vermiş

http://i52.tinypic.com/2e1u9zc.jpg
    tamam av malzemesi satan yerlere sorayım, satışı olan bişeymi yoksa avcılık belgesi bi evrek gerekiyormu ?
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok fena işe yarıyor adamı fena mikiyor sağolsun ocean0636 sıktı suratıma 1 saat kendime gelemedim elim gözüm yandı ayranla yıkayınca geçiyo ama tam tersine su ile yıkarsan acısı 2 kat artıyor
    yekta üzerinde denedikden sonra gelişmeleri yazarım
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam av malzemesi satan yerlere sorayım, satışı olan bişeymi yoksa avcılık belgesi bi evrek gerekiyormu ?

Biber gazı kullanımı yasal değil diye hatırlıyorum ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bekliyorum gelişmeleri

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biber gazı acayip etkili bi yöntem tavsiye ediyorum şiddetle
    Araçlarınızda bulunsun mutlaka
    geçen gün benimde başıma geldi abimle birlikte gidiyoruz abim kullanıyor aracı.önde bi audi a3 var zonguldak çarşı içini bilen bilir 2 şerittir.soldan gidiyor yavaş yavaş önüde dolu bizde sağa geçtik sağ boş oldugu için,ileride araçlar park etmiş mecburen sola geçmek zorunda kaldık audici arkadaş yediremedi sanırım durdu durdu az ilerde geldi tampona değdirdi.Geldi ondan sonra sağa kusura bakma yaa falan dedi ben indim baktım tampona bişey yoktu adam büyük ihtimal hap almıştı.
    Heryerde var bu sorun malesef.
    1 kezde toyota corolla gene 2 şeritli yol ama trafik acayip.onun yolu sıkışıyor aile var aracında adam camı açtı bağırmaya başladı bizim önümüze kırıp
    bende baktım ama hiçbişey demedim.gene sağdan sağdan geliyor önümüze geçmeye çalışıyor ki trafik acayip araçların arasında 15 cm ara bile yok oraya girmeye çalışıyor girer girmesinede ya bize değdirir yada herhangi bi aksilik olur.adamın aracında bayanlar bebek bide adam var ama ağza alınmıcak küfürler ediyo,camdan çıktım bende ne diyosun lan sen falan dedim plakasıda 11 di herhalde.
    Camdan çıktım bağırdım bu sesini kesti tekrar öne kırmaya başladı arabadan inip dövmek vardı ama...
    heryerde denk geliyo böyleleri yapacak bişey yok.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbişey gerekmiyor tanıdık av malzemesi satan yer yok mu ?
    hiç bir sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuda tam donanımlı olduğumu düşünüyorum Allah kullanırmak durumunda bıraktırmasında...

Balığa filan gittiğim için ( Bu bahane son 1 senedir gitmedim ) Her zaman komando bıçağı gibi bir bıçağım var... Biber gazıda var...
    Ki arkadaşımda bende denedim çok işe yarıyor E bi de haliyle haydar'ımız var

Ha trafikte inatlaşmak yerine Karşımdakine Kralsın diyenlerdenim... Hiç uğruna adam öldürüp hayatımı mahvedemem...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu diyorsunuz adamda sopa vardı o vardı bu vardı siz niye boş çıkıyorsunuz?
    Delikanlılık yapıp elinde işe yarayacak birşeyler olmadan kavgaya gircem diye canınnızdan olmayın.
    Şahsen benim karşıma (daha doğrsusu babamın) karşısına çıkarlarsa doluyum/doluyuz.
    He istermiyim kullanmayı tabiki istemem.
    Zor durumda kalırsanız bagajdaki kriko iş görüyor.
    bu arada bu mesajıma bir sürü sosyal mesaj gelecektir.Ama ben hayatta boş çıkmam.Yahu geçen avm'ye girişte herifin teki güvenlik makinesinde ötüyor.(ki gayet şık giyimli eli yüzü düzgün adam) üstünü bir aradılar 2 tane bıçak çıktı.Yani artık herkes dolu.Önemli olan artık yanında taşımak değil kullanmayı bilmek.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu diyorsunuz adamda sopa vardı o vardı bu vardı siz niye boş çıkıyorsunuz?
    Delikanlılık yapıp elinde işe yarayacak birşeyler olmadan kavgaya gircem diye canınnızdan olmayın.
    Şahsen benim karşıma (daha doğrsusu babamın) karşısına çıkarlarsa doluyum/doluyuz.
    He istermiyim kullanmayı tabiki istemem.
    Zor durumda kalırsanız bagajdaki kriko iş görüyor.
    bu arada bu mesajıma bir sürü sosyal mesaj gelecektir.Ama ben hayatta boş çıkmam.Yahu geçen avm'ye girişte herifin teki güvenlik makinesinde ötüyor.(ki gayet şık giyimli eli yüzü düzgün adam) üstünü bir aradılar 2 tane bıçak çıktı.Yani artık herkes dolu.Önemli olan artık yanında taşımak değil kullanmayı bilmek.
    Genç kardeşim malesef dediğin gibi olmuyor o işler. Silahla korunanın sonu yine silahla ölümdür. Çözüm o olsa silah bizde de çok var zaten sürmeneliyiz köyde ne kadar hasım hısım varsa hep eski silah kaçakcısı

Bu arada biber gazının herşeyde olduğu gibi satışı Tr de serbest fakat arabada bulundurmak veya yanında taşımak yasak arkadaşlar. Polis arabada görünce alıyor bilginize. İyi biyere soteleyin.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli açıcaksın slow müziğini en sağdan bakıcaksın keyfine.Tampona mı yanaştı geç emiyete geçsin gitsin

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu yazdıktan sonra 2 sene öncesi geldi aklıma Maltepe içindeyiz 3 araba geziyoruz en sağdan.En arkadaki arkadaş sellektör yaptı.Baktım aynaya elemanlar çocukları sıkıştırıyor.Accenti eski kasa.öndeki 2 araçla yolu kapatınca afalladı elemanlar özür dileyip devam ettiler.Ama şöyle bi durumda var.Hap atmış olsa çıkartıp vursa hepimizi *** yoluna gidicez.Dediğim gibi bu devirde kimseye bakmıycaksın bile.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biber gazının yasak oldugunu sanmıyorum..Arabadaki sopa neyse biber gazıda odur bence.Şöyle birsey buldum.

Ayrıca bu zamana kadar arabada bulunan bıcaktan kac kişi sorun yaşadıda bundan yaşasın.

Biber gazı adıyla bilinen ve bulunduğumuz ortamlarda kolaylıkla satın alabileceğimiz bu kimyasal maddeler 'Öldürücü olmayan kimyasal silahlar' sınıfına girer. Kullanımı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulamasına İlişkin Yönetmelikte, yasal olarak kabul edilmektedir. Ayrıca 2559 sayılı vazife ve selahiyet kanunu madde 16 ya göre 'Polis, görevini yaparken direnişle karşılaşması halinde, bu direnişi kırmak amacıyla ve kıracak ölçüde zor kullanmaya yetkilidir. Polisin direnen kişilere karşı veya eşya üzerinde bedenî kuvvetin dışında kullandığı kelepçe, cop, basınçlı su, göz yaşartıcı gazlar veya tozlar, fizikî engeller, polis köpekleri ve atları ile sair hizmet araçlarını kullanabilir. (md.16/b)' Bu bilgilerin yanı sıra 5188 sayılı ateşli silahlar başlığını taşıyan kanunun 24. maddesinde orantılılık ilkesi üzerinde durulmuştur. Maddeye göre 'Komisyon, orantılılık ilkesine uygun olarak canlılar üzerinde kalıcı etkisi olmayan kimyasalların kullanılmasına izin verebilir' denilmektedir.

Sivil vatandaşlarımız için kanunda bu konuda açıkça bir hüküm yer almamaktadır. Fakat 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun ve Yönetmeliğe dayanarak, bu Malzemelerin taşınması yasaktır fakat tek başına suç değildir. Gereksiz yere kullanımı ve insana zarar vermesi suçtur. Kullanmak durumun meşru müdafaa olup olmadığına göre değişir. Meşru müdafaa durumunda sadece 6136 sayılı yasa yani Ateşli Silahlar ve Bıçaklar savunma gerecinizin haklılığına değil (diğer bazı koşullar ile birlikte) saldırı ile orantılılığına bakılır

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yarın bi Kadıköy deki av malzeme satanları bi dolaşayım, yekta kolla kendini
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikle gündüz trafiğinde yol vermeyip park edemeyen ve arkasına birsürü araç takıp bekleten kadınlara birde her sonradan görmenin kullandığı range roverla bebek gezdiren kadınlara ayar oluyorum sanki o ufacık bebeği sığdramıyolar normal bi insan arabasına

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toptan Biber gazı işine girelim california scent bubble gum ile bırlıkte satılır

Ayrıca site olarak öfke kontrol kursu fln varsa ona gıdelım.mazeretimiz çok asabiyiz.biz

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biber gazı yasal değil dediğiniz gibi polis yakalarsa yaptığı el koymak. Eğer güvenliğim için vs. derseniz o zaman da dokunmuyor
    Instagram: mutusgarage

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biber gazı çok güzel bi yöntem , bi ara sırf şakalaşmak için birbirimize sıkıyoduk
    İlk 1. dakikasında yakın mesafeden sıkıldığı zaman karşınızdaki kişi gözlerini açamaz , etkisi sıkılma mesafesi ve sıkılan kişiye göre 5 - 10 dk arasında değişir .
    Olaki biber gazı sıkıldığı zaman kesinlikle ve kesinlikle ellerinizi yüzünüze götürmeyin , suyla yıkamayın kendinizi rahat bırakın mümkünse karşınızdaki kişi suratınıza üflesin , elinizle temas veya suyla yıkama durumunda her ne kadar rahatlatır zannetsenizde etkisi dahada uzun sürecektir

Alerjisi olan için sıkıntı yaratabilir , bi arkadaşımızı acil ' e götürmek zorunda kalmıştık , gözlerinin altı kıpkırmızı oldu ve şişti sürekli yaş geliyodu gözünden doktor noldu buna diye sorduğunda , maskesiz kaynak yaptı demiştik esprisine

Kullanırken rüzgarı arkanıza almayı unutmayın , temin edebileceğiniz yerlerde ankarada iseniz maltepe pazarı , bazı tekel büfeleri , av malzemeleri satan yerlerde bolca bulabilirsiniz 5 - 10 tl arası bi fiyatı vardı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biber gazı isteyenler tahtakalede av malzemesi satan dükkanların hepsinde var
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)