Engin valla ciklet besledim biliyorum onun yanında ben hiç başka balık besleyemedim hepsini gıdıklıyorlar sabaha nakvt oluyor hepsi varsa vatos çöpçü felan olabilir ama
Engin valla ciklet besledim biliyorum onun yanında ben hiç başka balık besleyemedim hepsini gıdıklıyorlar sabaha nakvt oluyor hepsi varsa vatos çöpçü felan olabilir ama
IMPOSSIBLE IS NOTHING
eger o aldıgınız kesın olarak astronotsa sımdı ufakken sorun olmasa bıle ılerleyen zamanlarda sıkıntı olacak.dıger turlerınızle pek uyumlu bı balık degıl. yukarıda sanırım a.l.i nıcklı abıde bahsetmıstı.
onur balıkların buyume ve gelısme olayları kendı turunden baska akvaryumun buyuklugude baya önemli oluyo, yanı akvarumun ne kadar hacmi buyuk olursa balıgın buyumesıne etken oluyo.
senın akvaryumun 130lt ıse catır catır buyumelerının bekleme zaten,mucevher balıgı görünüş olarak güzeldır ama durumu bıraz agresıf olabılıyo, eger dusunursen 1e 1d al derim, örneğin 3 tane alırsan ve 2 si eş tutarlarsa diğerini hırpalarlar, akvaryumda kendılerıne bölge ayırırlar o bölgeyı korurlar. dıger turlerıde pek yaklastırmazlar.
benım akvaryumum cok buyuk olmasına ragmen 4 tane wardı , 4 de cıkarttım.
düşünürsen dedıgım gıbı 1e 1d yapabılırısın.
Akvaryumun litresi nasıl hesaplanır arkadaşlar benim akvaryum özel yapım 70*56*70 ölçülerinde kaç litre olmuş oluyor
IMPOSSIBLE IS NOTHING
astronotları eşim istediği için almak mecburiyetinde kaldım gönlü olsun hesabı petshopçu da söyledi astronotlar çabuk büyür diye ama eşim olsun farketmez bizde büyük akvaryum alırız diyince bu iş ciddi dedim o yüzden şimdilik böyle kalsın ama beyaz prensesi şutlucam iceman olabilir aslında alabilirm ondan yada yunusda alsam nasıl olur
@onur konuyu görmüşken tekrar sağolasın balıklar taş gibi.
Teşekkürler![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bugun biraz akvaryumla uğraştım boştu yakında balık koyabilicek hale gelicek inş![]()
ust kapağı sokup florasanlarla ilgili ne varsa soktum
silikonlu led almıştım parça parça onları güzelce doşedim
toplamda 5mt 2mt mavi 2mt beyaz 1mt kırmızı kullandım karışık dizdim
buda şuan son hali tabi daha akvaryumun içi adam edilicek
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
onur çok ışık çok yosun bilgin olsunbir akvaryumcu olarak söylüyorum
![]()
herkes akvaryumlarını falan paylaşmış burda bu kadar akvarist varmıymış şaşırdım.askerlik öncesi 500-600 akvaryumla başa çıkıyordum :S
henüz dinlenmedeyim işe başlayınca burdan yardımcı olabilirim sizlere inşallah.
hayırlı olsun onur inş.en guzel sekılde tamamlarsın
bnde akvaryumuma kırmıızı kanat argus ekledım arkadslar cok hosuma gıttı resımlerını paylasacagım..
evet belli zaten sönük,şuan yeni trend discusfakat discus zor bir hayvandır tatlı suda son noktadır discus çoğu hobici discustan sonra deniz'e geçer öyle söyliyim.
discus yumuşak su sever kaya pek doğru değil eğer kayalı bir akvaryum istiyorsan çok da büyümesin diyorsan cüce çok büyümeyen türler var hemde değerlidirler onları tercih edebilirsin fikir en azından![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)