kayaları biraz eksiltip malawi yerine tanganyika yaparsanız tam biyotop tankı olur.. Hayırlı olsun ..
kayaları biraz eksiltip malawi yerine tanganyika yaparsanız tam biyotop tankı olur.. Hayırlı olsun ..
Anıl Atabey
Beyaz prenses yerine albino daha mantıklı olmuş daha sakin karakterlidir Ama malesef mavi prensesler biraz huzur bozabilir sertlik konusunda keşke iceman den yana tercihinizi kullansaydınız. Birazda aydınlatma konusunda değişikliğe giderseniz daha hoş doğal bi görüntü alabiliriniz. İyi günlerde hastalıksız firesiz besleyin![]()
Böyle birşey gördüm belki birilerinin işine yarayabilir diye düşündüm çok hoş gözüküyor
Usb Masaüstü Akvaryum - Kargo Dahil - Sıradışı Ürünler sahibinden.com'da - 76403123
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Unuttum ben burayı yaa :s 2 tane bitkili tank hazirladim birisi şirkette biriside arkadaşların eve. Yakın zamanda ekleyim onların fotolarınıda.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
süper ya görüntü maşallah prof bi akvaryumum vardı sırf melek doluydu içi ama tayin sebebi ile satmak zorunda kaldım 4 sene gözüm gibi bakıp şuanki yerimde ise imkanım yok![]()
artık corc-i zamanıcdti
Teşekkür ederim Kendimi bildim bileli bizim evde akvaryum var Alıştık artık vazgeçmek çok zor umarım istediğiniz gibi tekrardan akvaryum sahibi olursunuz.
inşallah ya balıkla uğraşmak cidden insanı rahatlatıyor heleki sizinki gibi hoş bir akvaryumun karşısına geçip o güzelliği izlemek süper şahsım adına
artık corc-i zamanıcdti
Tekrardan teşekkür ederim bu tank benim hayalimdi şimdi küçük geliyor artık gözüme ama odaya girebilicek max boyut bu yada evde yapışması gerekiyor oda çok zor. Bunun için bile odamdaki dolap komidin gibi şeylerden vazgeçtim Bir tek kıyafet dolabı ve yatağımla idare ediyorum Ama akşam gelip karşısına geçip oturmak herşeye bedelHeleki yavrularımız biraz büyüsün dahada güzel olucak
![]()
maşallah çok güzel bir tankınız ama o iki farklı balığı bence akvaryumdan çıkarmalısınız.türlerini tam anlayamadım ama malavi türü oldukları kesin.tropheus lar otcul o malavi türleri etçildir.birlikte yaşamaları pek uygun değil.söylediklerimi umarım yanlış anlamazsınız.bu hobiyle uğraşanlar çoğu insan bunu söylemeden edemez.
bu iş gerçekten hastalık.
babam mali müşavir olmasına rağmen ofiste 12 tane akvaryumumuz varki kış ayında ısıtı parası 600 tl geldi
zaten bundan 5 yıl öncesine kadar tr en byük ithalat & petshoplarının müşaviri olduğundan çok egzotik şeyylerde gördüm.
misal şuan 2 tane stingrayı var ortalama 12 cm çapında.
babam bu işin delisidir. isterseniz size malzeme temini ve balıklarla ilgili yardımcı olabilir![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)