yunus onceden baktım çok buyuyorlar
daha kuçuk balık istiyorum aslında bu sefer ama karar veremedim
yunus onceden baktım çok buyuyorlar
daha kuçuk balık istiyorum aslında bu sefer ama karar veremedim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Maison reef bakan varmı?
Elimde kendi anaçlarımdan büyüttügüm yeni genç kolonim var kan degişikligi için dişi arıyorum![]()
/// Swap 30
bak bu linktekiler güzel ama çok para istemiş
MALAWİİZMİR KALİTESİ İLE NADİR MBUNA TÜRLERİ VE F1 YAVRULAR - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com
135
├┼┼╕
246R
beklentin ne ki abi ? yavru almak istiyorum, bakımı kolay olsun diyorsan sarıprenses uygun. ama karşısına oturup saatlerce izlemek istiyorum diyorsan tabana Eleocharis acicularis yerleştiririm sık bi şekilde, 20 tane neon 6 tane melek 5 tane kiraz karidesi ile keyif verir. tabi akvaryum boyutuda önemli.
onur abi sana tavsiyem silis kum koygörsel anlamdada işlevsel olarak da on numara beş yıldız. balıklara gelince; tropheus türlerinden ikola cok güzeldir. fazla büyümez. 11 cm anca. ilangi yellow da olabilir.
ısıtıcılar cok elektrık harcarmı ? bu ay kı faturada 30 tl fark gorunuyordayada zam geldi sanırım..
Bunlarde benim balıklarım ve benim çekimlerim .... MaşaAllah ...
450 Lt Tropheus İkola Akvaryumum
![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
ya kum mercan kırığı kullanıyorum sebebi ise tuzlu sudan donmuş olmam elimdekini kullanıym istiyorum bilmyiorum belki kumu değiştiririm
bu cins çok güzelmiş ya yanına başka birşey koyabiliyormuyuz yoksa tek cins dahamı iyi bu turde ?
ayrıca dekor olarak olması gereken şeyler varmı bu cinste ve hastalık vs durumları hassaslıkları nasıl zor bir balıkmı
135
├┼┼╕
246R
yavru almayı düşünmüyorum zaten en fazla 8 tane balık koyarım ne kalabalık olsun ne boş
şu silis kuma bi bakiym belki değiştirim hazır akvaryumda balık yokken
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)