User Tag List

Sayfa 34/56 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
1061 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: Kimlerin Akvaryumu var ?

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolun arkadaşlar. Ben aslında olabildiği kadar çeşit olsun rengarenk olsun istiyorum. Özellikle Bu köpekbalıkları var oda muhakkak olsun isitiyorum
    herzaman tek tür iyidir tatlı suda yaygın olan 2 tür var köpekbalığı olarak. biri pengasus diğeri challanger. pengasusu hiç sevemedm. hamsiye benziyor challanger iyidir. ama tavsiyem etçil pirana

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herzaman tek tür iyidir tatlı suda yaygın olan 2 tür var köpekbalığı olarak. biri pengasus diğeri challanger. pengasusu hiç sevemedm. hamsiye benziyor challanger iyidir. ama tavsiyem etçil pirana
    Yok ya ne yaptın sen Çok pimpirikliyimdir geri dönüşü olmayan kazalara karşı.
    Evden çıkarım giderim ve gün içinde 50 kere eve döner bakarım çoluk çocuk misafir biri gelir elini sokar ve koluna kadar bitirirler diye
    Ben iki çeşit olduğunu bilmiyordum köpek balığını. challanger daha güzelmiş evet.
    Peki bu challanger ın yanına ne koyabilirim sıkıntı çıkarmayacak renk olsun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ya ne yaptın sen Çok pimpirikliyimdir geri dönüşü olmayan kazalara karşı.
    Evden çıkarım giderim ve gün içinde 50 kere eve döner bakarım çoluk çocuk misafir biri gelir elini sokar ve koluna kadar bitirirler diye
    Ben iki çeşit olduğunu bilmiyordum köpek balığını. challanger daha güzelmiş evet.
    Peki bu challanger ın yanına ne koyabilirim sıkıntı çıkarmayacak renk olsun diye
    astronot koyabilirsin yavru olmaması kaydı ile . ayrıca etçil pirana öyle parmağa felan saldırmaz yani tok olduğu sürece bence sarıprenses,yunus benzeri türler beslemelisin enazından emeğinin karşılığı oluyor, yavru alabiliyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astronot koyabilirsin yavru olmaması kaydı ile . ayrıca etçil pirana öyle parmağa felan saldırmaz yani tok olduğu sürece bence sarıprenses,yunus benzeri türler beslemelisin enazından emeğinin karşılığı oluyor, yavru alabiliyorsunuz
    Eyvallah sağol Petshopa gidip canlı bakayım hangisi daha güzel görünüyorsa yazdıklarınızdan onlara yönelim o zmaan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah sağol Petshopa gidip canlı bakayım hangisi daha güzel görünüyorsa yazdıklarınızdan onlara yönelim o zmaan.
    dikkat etmelisin, bazı balıklar bazılarıyla yaşamazlar. petshop da maksat para kazanmak diyip kandırırlar.

Muhittin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun arkadaşlar. Ben aslında olabildiği kadar çeşit olsun rengarenk olsun istiyorum. Özellikle Bu köpekbalıkları var oda muhakkak olsun isitiyorum
    Uygun türleri bir arada beslemek yani aynı habitatın-aynı gölün-akarsuyun balıklarını beslemek en doğru olan davranıştır. Ha diğer türlü olursa ne olur; farklı beslenme alışkanlığı olan balıklar için durum bazen işkenceye dönüşür. Ayrıntıya girersek konu çok uzar nitrat-ph değerleri vs...

Eğer rengarenk bir akvaryum istiyorsan başlangıç olarak dişisi ve erkeği farklı renklerde olan ve bakımı kolay olan malawi gölü balıklarından Saulosi coral red önerebilirim. Çok hareketli ve renkleri de gayet güzel balıklardır. Filtre olarak eheim çok kaliteli ve fiyatıda kalitesine göre yerindedir. 200 lt gibi bir akvaryumda saatte 5 defa suyu çevirebilecek 1000 h/lt lik dış filtrelerden düşük değerlerde olmayan filtrelere bakabilirsin. Atman filtreler fiyat/performans olarak gayet başarılıdır. Isıtıcını 200w veya 300w değerlerinde seçmelisin. 100 watt işini görmez.
    Akvaryumunu faliyete geçirdiğinde istersen 2 adet Afra white top cinsi balık hediye edebilirim. Aklında bulunsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muhittin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygun türleri bir arada beslemek yani aynı habitatın-aynı gölün-akarsuyun balıklarını beslemek en doğru olan davranıştır. Ha diğer türlü olursa ne olur; farklı beslenme alışkanlığı olan balıklar için durum bazen işkenceye dönüşür. Ayrıntıya girersek konu çok uzar nitrat-ph değerleri vs...

Eğer rengarenk bir akvaryum istiyorsan başlangıç olarak dişisi ve erkeği farklı renklerde olan ve bakımı kolay olan malawi gölü balıklarından Saulosi coral red önerebilirim. Çok hareketli ve renkleri de gayet güzel balıklardır. Filtre olarak eheim çok kaliteli ve fiyatıda kalitesine göre yerindedir. 200 lt gibi bir akvaryumda saatte 5 defa suyu çevirebilecek 1000 h/lt lik dış filtrelerden düşük değerlerde olmayan filtrelere bakabilirsin. Atman filtreler fiyat/performans olarak gayet başarılıdır. Isıtıcını 200w veya 300w değerlerinde seçmelisin. 100 watt işini görmez.
    Akvaryumunu faliyete geçirdiğinde istersen 2 adet Afra white top cinsi balık hediye edebilirim. Aklında bulunsun...
    İlgine açıklamalarına ve teklifine çok teşekkür ederim. Kurarsam ve teklifiniz hala geçerli olursa muhakkak irtibata geçerim

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akvaryuma 1 senedir ne bitki soktum ne de balik. Yillardir bir kere bile salyangoz gormedim, simdi ise akvaryumda 100lerce salyangoz olusmaya basladi. Cildiracam yahu... Hani akvaryumun degerlerini degistirsem anlayacagim ama hersey stabil, degisen bir sey yok.

Tamam salyangozlarin olusmasi iyi birsey, suyun degerleri guzel ama yine de 1.5 metrelik akvaryumun heryerinin salyangoz ile dolmasini istemiyorum.

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercan bakan varmı ?
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akvaryuma 1 senedir ne bitki soktum ne de balik. Yillardir bir kere bile salyangoz gormedim, simdi ise akvaryumda 100lerce salyangoz olusmaya basladi. Cildiracam yahu... Hani akvaryumun degerlerini degistirsem anlayacagim ama hersey stabil, degisen bir sey yok.

Tamam salyangozlarin olusmasi iyi birsey, suyun degerleri guzel ama yine de 1.5 metrelik akvaryumun heryerinin salyangoz ile dolmasini istemiyorum.
    katil salyangoz at akvaryuma, yesin hepsini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbul Anadolu yakasından saglıklı balık nerden alabılırım ? Almak ıstedıklerım su sekılde , dişi erkek oranları nasıl olmalı, kaç cm akvaryum almalıyım ? Son olarakta akvaryum dizaynı için bitki, taş, filtre vs nerden hesapli temin edebilirim ?

6 tane lepıstes
    4 aykuyruk kılıc
    2 copcu
    1 vatoz
    2 Moli
    2 melek
    2 kopekbalıgı
    6 neon
    4 zebra
    2 plati

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbul Anadolu yakasından saglıklı balık nerden alabılırım ? Almak ıstedıklerım su sekılde , dişi erkek oranları nasıl olmalı, kaç cm akvaryum almalıyım ? Son olarakta akvaryum dizaynı için bitki, taş, filtre vs nerden hesapli temin edebilirim ?

6 tane lepıstes
    4 aykuyruk kılıc
    2 copcu
    1 vatoz
    2 Moli
    2 melek
    2 kopekbalıgı
    6 neon
    4 zebra
    2 plati
    6 lepistes 2 ayda 200 tane ürer. buna paralel olarak akvaryumunuzda 1 hafta içinde sadece 4 tane zebra yaşıyo olur. çünkü zebra acımaz

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende var isterseniz satabilirim 7 mm cam kalınlıgı var özel yapım kumu içinin süsleri yer motoru ısıtıcısı herşeyi var
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende var isterseniz satabilirim 7 cm cam kalınlıgı var özel yapım kumu içinin süsleri yer motoru ısıtıcısı herşeyi var
    7mm olmasın

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7mm olmasın
    Evet 7 mm teşekkürler
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam o zaman zebraları listemden cıkartıyorum, diğer balık sayısını göz onuna alırsam 70 cm bir akvaryum yeter mi rahat yaşamaları için ?

Balık, malzeme, bıtkı , vs teminini nerden yapabılırım ? Sagıklı hayvan ve hesaplı fıyat acısından.

Akvaryum için odamda yer sıkıntılı olduğu için özel yaptırma durumum var ama teklıf ıcın tesekkur ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam o zaman zebraları listemden cıkartıyorum, diğer balık sayısını göz onuna alırsam 70 cm bir akvaryum yeter mi rahat yaşamaları için ?

Balık, malzeme, bıtkı , vs teminini nerden yapabılırım ? Sagıklı hayvan ve hesaplı fıyat acısından.

Akvaryum için odamda yer sıkıntılı olduğu için özel yaptırma durumum var ama teklıf ıcın tesekkur ederim.
    köpekbalığınıda cıkarmalısın

en uygununu sahibinden de bulursun

70 cm olması mesele değil, 70 uzunluk x genişlik x yükseklik ? ? ?
    ne kadar büyük o kadar iyi

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tropheus sevdasından geçen hafta vazgeçtim ve kolonimi tümüyle elden çıkardım . Yeni bir akvaryum yaptırdım ve discus'a başladım buda yeni akvaryumum.

BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tropheus sevdasından geçen hafta vazgeçtim ve kolonimi tümüyle elden çıkardım . Yeni bir akvaryum yaptırdım ve discus'a başladım buda yeni akvaryumum.

geçmiş olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)