bmwye ufak araçları yakıştıramıyorumki zaten.
bmw mercedes en az orta sınıftan başlamalı.
para kazanacaz diye en aşağı sınıfa inilmezki...
fiat nasıl 7 serisi klasında araba yapmıyosa sende bravo sınıfında yapma.
bmwye ufak araçları yakıştıramıyorumki zaten.
bmw mercedes en az orta sınıftan başlamalı.
para kazanacaz diye en aşağı sınıfa inilmezki...
fiat nasıl 7 serisi klasında araba yapmıyosa sende bravo sınıfında yapma.
-BMW çok bozdu baya bozdu yani, inanılmaz bozdu yani çok fazla bozdu normal öyle böyle bozmadı.
-BMW çok bozdu acayip bozdu öyle böyle değil yani baya bozdu inanılmaz bozdu BMW çok o kadar bozdu önünü alamadık yani öyle bozdu.
-BMW çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani o kadar bozdu önünü alamadık öyle kötü bozdu yani bozdu bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti yani. BMW'i bıraktım yani daha nası bozulur ya dedim daha fazla bozulmaz yani dedim yani bi yerde durucak onun bozulması diye bekledim. ama gene bozdu.
![]()
Güncel makyajlı kasa kat be kat daha güzel.
bmwnın en ucuz otomobılı bence pek bişey beklenmemeli
ama epey büyümüş gözüküyo , nette ölçülerini bulamadım ama cıddı büyüklük var gıbı, ıcı bu sefer güzel olmuş.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Önden kamyon gibi duruyor![]()
Yeni Polo ve Yeni 7-Serisi evlenirse...![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bu 1 serisini çizen hıyara müdürü sormuyormu acaba çize çize bunumu çizdin diye bu nedir yaa
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Bunada gözümüz alışır arkadaşlarben MB E serisi ilk çıktığı zaman dedim ki bu nasıl araba hatta forumda yorum yapmışın ıyyy iğrenç diye sonra sonra araba gözüme çook güzel gelmeye başladı
![]()
bence güzel olmuş mevcut 1 'e bakılırsa...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yorumları okumadan bu yorumu yapmıştım stoplar yeni wv poloAma onun dışında ben aracı beğendim nesi kötü anlamadım bildiğin 1 serisi ?
birisi alır böbrekleri siyah yapar dip basar rengide kırmızı olur aracın o zamanda vayy .... olur bu işler böyledir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
önceki 1 serisi spor ayakkabıya benziyordu..bi yanında nike işareti eksikti..bu artık tanımlanamayan cisim halini almış
bence 1 serisini tasarlayan mühendisleri kovsunlar
![]()
Sfi...
önden arkadan yandan sağdal soldan neresinden bakarsam kötü duruyor. içine birşey diyemeyeceğim)
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)