zamanla alışır gözler bence çok kötü değil..
Eee dizel otomatiklerin(2.0-1.6) ne zaman TR'ye geleceğini bilen herhangi birisi yok zannedersem?.. Yakın zamanda 118i düşünüyoruz fakat dizelleri gelecekse beklemekte fayda var bence. 116d ingiltere'de satılıyor şuan ama 6 ileri manuel,otomatik olarak birşey gözükmüyor?...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
o değilde arabaya çok saydırmışlar ilk sayfalarda
hakkını yemişler bence canlısı çok güzel duruyor arabayla alakası olmayan arkadaşlarım bile bayıldı arabaya. hatta yılbaşında ikramiye çıksa da bi kırmızı bi mavisinden alsam diye hayal kuranı bile vardı fotoğraflarını gösterdikten sonra =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
içine biraz yol sesi alıyor onun dışında gayet güzel..içi çok hoşdizelinin sadece manuel şanzuman olarak geleceğini duydum..
böyle bir ön dizayn yok.
Golf MKVII 1.6 Tdi
M Sport'lar güzel gibi geldi ama?
F20 1-series M-sport in various colors revealed - BMW 1-Series Forum (F20) 135i - 1Addicts.com
+Görünürde 118D-120D mevcut..
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben yaklasik 20 gundur kullaniyorum yeni yeni alisiyorum araca ama gayet memnunum. Dizellerininde nisan sonu gibi gelecegini duymustum.
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Bir uzaylı filmi vardı aklımda dğeil tipi aynen ona benziyor... ama içi güzelmiş...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
M pakette kurtarmamış
Golf MKVII 1.6 Tdi
Az önce Kosifler'den bir abimizden öğrendiğime göre 118D ve 120D Vergileri çok yükseldiği ve neredeyse 320D fiyatına geldiği için getirilmeyecekmiş sadece 116D getirilecekmiş oldukça ekonomikmiş ama malesef o da manuel şanzımanla bir iki ay içerisinde geliyormuş. Yani dizel otomatik f20 1 serisi olmayacak gibi duruyor Türkiye'de. Borusan'da durum nedir bilmiyorum tabi?.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1 serisinden zaten nefret ediyodum pabup gibi araba bide üstüne yenilediler şahane berbat oldu o ön eblek eblek bakan farları....trafikte aynada görünce göz zevkim bozuluyor![]()
keşke arkası poloyla bire bir aynı olmasaymış. akşamları yolda ayırt edemiyorum polo mu 1 serisi mi diye. birebir aynısı tam rezillik
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
116d Efficient Dynamics Edition 1.6lt. 116 hp (87 kW; 118 PS) @4800 250 N·m (180 lb·ft) @1500-4500 0-100kmh 10.5
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)