User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Özel plaka sorunu

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Özel plaka sorunu

Sıfır km bir araç alacağız , yalnız 0 km araç kredisi kullanılcak ve araçta şirket üstüne olacak.İstediğimiz plaka şirketin bulunduğu semtte yok.

Aracı şahıs üstüne nakit alıp ,plakasını ayarlayıp daha sonra şirket adına devredersek 2. el kredisi veya ihtiyaç kredisi kullanmak gerekiyor, o zamanda faiz oranı çok astronomik oluyor.

Özetle aracı kredi kullanarak şirket üstüne aldığmızda İstediğimiz plakayı almanın hiçbir yolu yordamı yok mudur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şehir içinde olduktan sonra bölge de değişiyormu özel plaka alabilmek için.? siz diğer semtten istediğiniz harfi alabiliyosanız ve şirket adresiniz başka bi semtte ise sanırım yapacak bişey yok. ama muhasebicinizle görüşün illaki o plakayı istiyorsanız belkide masrafsız bi şekilde muhasebeci o plakanın olduğu semte bi şube felan gösterebilir belki.. böylelikle adres o şubenin olduğu yerden gösterilir. plakada alınır sanırım.. yada ben çok mu hayalciyim acaba..

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredı ısı bozuyo
    er ist ein deutscher

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi artık özel plaka almal çok zorlaştı..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi artık özel plaka almal çok zorlaştı..
    emniyete bağış yaparak devam etmiyor mu özel plaka olayı,yoksa yeni bir kanun mu çıktı ben oyle bılıyorumda yanlıs olmasın gene

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı alacağınız bayinin muamecisi yokmu ? eğer varsa para vererek istediğin özel plakayı 0 aracına tescil ettirebilirsin..eğer yoksa sağlam bir muameleciyle plakayı ayarlayıp bayiden geçici plakayla alıp işlemleri kendinde yapabilirsin..
    biz 2 araçta bu şekilde plaka almıştık ama 2008 ve 2009 seneleriydi şuan yaparlarmı bilmiyorum..bu arada plakalar özel isim değildi (yani 34 ENS 63 gibi değildi. ) ama 3 harfli yine bizim için özeldi..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes sıfır arabada bu iş cidden artık zor... ben yapmanın dediklerinden başka bi yolu olacağını sanmıyorum.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok zorlaştı bu iş şirket aracına baya bir zor ya..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes ben ne yaptıysam alamadım hiç boşuna uğraşma benim megane tırdan indi herkes aldı gitti arabasını ben plaka işi için boş boş 3 gun galeride beklettim bırak özel plakayı sonu 1903 bile alamadık ki kemal t nin muammelecileri bizimkiler 2 3 koldan saldırdık olmadı,bnm arabada şirket üstüne kredili malesef olmadı en son ESG plakadan wazgectım sonu 1903 olsun dedım onada sanırım para ıstediler salak bir rakam onuda ben kabul etmedim diye hatırlıyorum ama tam emin değilim sonuc olarak kosturmaya değmez aracın bağlı olduğu yerle istediğin plaka denk gelmıyorsa şirketin olduğu yere malesef olmuyor kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahçöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şehir içinde olduktan sonra bölge de değişiyormu özel plaka alabilmek için.? siz diğer semtten istediğiniz harfi alabiliyosanız ve şirket adresiniz başka bi semtte ise sanırım yapacak bişey yok. ama muhasebicinizle görüşün illaki o plakayı istiyorsanız belkide masrafsız bi şekilde muhasebeci o plakanın olduğu semte bi şube felan gösterebilir belki.. böylelikle adres o şubenin olduğu yerden gösterilir. plakada alınır sanırım.. yada ben çok mu hayalciyim acaba..
    Benimde ilk aklıma gelen yeni bir şube oldu ama düşündüğümüz kadar basit bir olay değilmiş.

Alıntı yasarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kredı ısı bozuyo
    Aynen nakit ödense bağışı yap al plakayı..

Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı alacağınız bayinin muamecisi yokmu ? eğer varsa para vererek istediğin özel plakayı 0 aracına tescil ettirebilirsin..eğer yoksa sağlam bir muameleciyle plakayı ayarlayıp bayiden geçici plakayla alıp işlemleri kendinde yapabilirsin..
    biz 2 araçta bu şekilde plaka almıştık ama 2008 ve 2009 seneleriydi şuan yaparlarmı bilmiyorum..bu arada plakalar özel isim değildi (yani 34 ENS 63 gibi değildi. ) ama 3 harfli yine bizim için özeldi..
    Ferhat şirket adının sessiz harflerini istiyorduk , kosifler bu şartlarda mümkün değil diyor.

Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes ben ne yaptıysam alamadım hiç boşuna uğraşma benim megane tırdan indi herkes aldı gitti arabasını ben plaka işi için boş boş 3 gun galeride beklettim bırak özel plakayı sonu 1903 bile alamadık ki kemal t nin muammelecileri bizimkiler 2 3 koldan saldırdık olmadı,bnm arabada şirket üstüne kredili malesef olmadı en son ESG plakadan wazgectım sonu 1903 olsun dedım onada sanırım para ıstediler salak bir rakam onuda ben kabul etmedim diye hatırlıyorum ama tam emin değilim sonuc olarak kosturmaya değmez aracın bağlı olduğu yerle istediğin plaka denk gelmıyorsa şirketin olduğu yere malesef olmuyor kardeşim
    Bu sevdadan vazgeçiyoruz o zaman hiç kasmayalım..

Teşekkürler herkese..

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun devamı geldimi?

Şirket üzerine alınan bir araçta özel plaka işlemleri yapılamıyormu?

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılır tabiki herşey paraya bakıyor.
    2000 A3 8L

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık yapılamıyor diye biliyorum; sadece o bölgedeki harf gurubundan seçim yapabiliyorsun, mesela ben kadıköyde oturuyorum CHA, CLA gibi plakalardan birini seçebiliyorum,

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yada ikametini senin istediğin plaka nerdeyse oraya alıyorsun o şekilde yapabilirsin.ama kredi olayı biraz sıkıntı.bide emniyet şubeleri uçuk bağışlar istiyolar.

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yada ikametini senin istediğin plaka nerdeyse oraya alıyorsun o şekilde yapabilirsin.ama kredi olayı biraz sıkıntı.bide emniyet şubeleri uçuk bağışlar istiyolar.
    Sahte ikametgah düzenlemek suç teşkil ettiği için iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum
    Örn: arkadaşımın evi, arkadaşımın iş yeri = TCK 356 3 ay hapis

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapamasınız bize ne müşteriler geliyor ne paralar teklif edenler var ama olmuyor kesinlikle. peşin alsan olurdu.
    DRİLL
    Dr.Ecu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu eski ama Kredi isi bozuyor anca kredi bittikten sonra il disi satisla plakayi alirsinz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun devamı geldimi?

Şirket üzerine alınan bir araçta özel plaka işlemleri yapılamıyormu?
    Tabi ki yapılır ama bizim olay biraz farklı hem şirket üstüne olmak zorunda hemde sıfır araç kredisi kullanılmak zorundaydı.Bu durumda farklı bir semtten plaka almanın tek yolu plaka almak istediğin semte bir şirket şubesi açmak oda haliyle baya vakit ve nakit alan saçma birşey olurdu.

Öbür türlü nakit alım olsa aracı sıfır olarak plakayı almak istediğin semtte ikamet eden bir şahsın üstüne alıp plakayı aldıktan sonra tekrar şirkete satış yapılabilir.

Biz şirketin sessiz harfleri olan dms plaka istiyorduk farklı bir semtten o olmadı haliyle , Bizde soyaddaki harfleri barındıran plaka zaten şirketin kayıtlı olduğu semtteydi onu aldık demirel Bence daha güzel oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahte ikametgah düzenlemek suç teşkil ettiği için iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum
    Örn: arkadaşımın evi, arkadaşımın iş yeri = TCK 356 3 ay hapis
    Evet Ozan abi haklısın o riske girmeye gerek yok direk istediğin plakanın bulunduğu semtte ikamet eden birine aracı satmak en temizi.Fazladan 250 tl alım-satım masrafı oluyor.

Bu arada kadıköyde o saydıklarının yanı sıra çok daha fazla plaka var özel olarak.Cem,hkn,hka,jle gibi.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu eski ama Kredi isi bozuyor anca kredi bittikten sonra il disi satisla plakayi alirsinz
    Onur o il dışı mevzusu baya mazide kaldı Şehir içinde de satış yaparak plaka değişikliği talep edebiliyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)