Aracın atmosferik gayet zevkli gözüküyordu bence.
Şimdiki setupun üstüne sadece turbo kitmi düşünüyorsun yoksa sıkıştırmayı düşürcek misin ?
Hedefin 400 üstü güçler ise turbo ama onun dışında bu güzel atmosferik setupu bozmaya değmez.
Printable View
Aracın atmosferik gayet zevkli gözüküyordu bence.
Şimdiki setupun üstüne sadece turbo kitmi düşünüyorsun yoksa sıkıştırmayı düşürcek misin ?
Hedefin 400 üstü güçler ise turbo ama onun dışında bu güzel atmosferik setupu bozmaya değmez.
Umut'um bence baban kendini bu ara yalniz hissediyor benim sahsi kanaatim.. Sadece araba icin degil arada bir basbasa beraber biseler yapin:rolleyes:..Kolay seyler degil yasadigi adamcazin o yuzden kafasi gidip gelebilir anlayisla karsila ayrica belli bi yastan sonra insanlarin akil yaslari bir cocuk gibi olur ve cocuk gibi dusunmeye baslarlar ve fazla duysallik icinde olurlar o yuzden babani yalniz birakma su patlatma,catlatma islerine ara ver babana yogunlas;)
apo kankamı al gıdın tatılee yada balıgaa baban keyıf adamı dınle benı :) bak o zaman hersey daha guzel olucak :)
maddi durumun zayıflaması ve arabaya gereksiz masraflar ailenin kızma sebebidir. babam en sonunda benzin döküp yakacaktı arabamı en sonunda sattım kurtuldum. Aileni hiç bir şey için değişme umutcan :) Klasik sözleri "Biz senin için uğraşıyoruz oğlum hep sen iyi ol diye" bana klasik gelirdi ama bizi düşündükleri için bu bagırıp cagırmalar onların sözünü tut sat gitsin
aslında babanında haberi olmayacaktı yaptığından ettiğinden.tamponu bile baba delmiş.bilmeseydi belki olmazdı.çok büyük ihtimalle kulağına birşeyler gitmiştir.bizimki de anında ya şirkete çek yada garaja bırak arabanı yatsın der.kendisi çok haklı ama banada arada bi hak veriyor.bazı konularda sponsor olur.bende ondan tırsar oldum arabasını çiplettik basıp duruyodu duramamış kamyona çarpmış allahtan hiçbişeyi yok :D .egzoz sesini sevmiyor şimdi,turboback exh var.önceden orta susturucuda duruyordu hemen çaktı durumu naptın egzozun içinimi boşalttırdın dedi,şimdi ortada yok sadece son.ikna etcez artık.beğenip aldığımız bi arabayı geri vermişti hiç bana sormadan.baba dedim çok güzel arabaydı direk otoriteyi kurdu hayır benim hoşuma gitmedi vercem bunu dedi.bi gün dolaşmış arabayla,araba ilk araba olarak biraz hızlı bi araçtı.czt nin biraz güçlüsü diyebiliriz.sonra gittik a3 1.4t aldık yazılım+egzoz filan aslında daha iyi oldu herşey hız değil.yazılımı anne sponsor oldu,jantları filan baba aldı.ıvır zıvırı ben kendim hallettim :D