User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
141 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: aile baskısı

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatman yeterlimi bilmiyorum babanın teklifinin senin için birşey değiştirmeyeceğini,
    slk 230 yada her neyse geldiğindede o arabaylada oynayacağını ve bunun senin zevkin olduğunu
    anlatman ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama sabit fikirli insanları pek güzel dille ikna edemezsin sivri olmak gerekdiğini düşünüyorum.
    Aile içindede benim arabam batardı 0 araba teklifi aldım bende istemiyorum dedim.
    alacağım arabada sorun çıkartıcak çünkü ben mıncıklayacağım dedim.
    bi nebze olsa etkili oldu devam etti bir süre bende duygu sömürüsü yaptım
    uyuşturucu kullansam saçma sapan şeylere bulaşsaydım dahamı iyiydi demiştim
    şuan hiç bir problem yok arabanın sorunları dert edilmiyor bile.
    Gerçi bizde problem sebebi arabanın sorunlarıydı yaptığım masraflardı. araba için sanayide çok vakit ve nakit harcamamdı.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile sozu dinlemek iyidir ilk 2003 model mgf akmistim cok ugrastim o arabayla ama guven vermedgi icin abim bunu hemn yarin kim kac para veriyosa satiyosun dedi cok emek verdim para harcadim sma abim ne dediyse o oldu sattiktan 1 hafta sonra audi TT aldi ben de 1,5 ay bindim skldm sattim mini cooper S aldim biraz kizdi ama sewdi ona cok ses etmedi ama miniyi anormal kullandgmi duyunca ve gorunce hemen garaja cek sat dedi kizdim seviyodum arabami ama sattim gitti impreza aldim kendme gordu bari buna binme bunuda sat dedi hem aklimda baska bi arac vardi onuda sattim abimi bu sefer ikna ederek 200 sx s14 a aldim 5 aydir bende 500 km kullandim kullanmadim proje yaptik bitmek uzere abimi bikackez sanayiye gotrdum etrafmdaki arkadaslarimi gordu tanidi hep suyuna gittim ne dediyse yaptim artik kizmiyo istememezlik yapmiyo bu isin hobi oldgunu anladi anlattim o spor yapmayi kayak yapmayi yuzmeyi sewiyo bende bunu artik saygi duyuyo simdide tek skintimiz benm bu arabayi hobi den fobiye donusturmemi istemiyo bende sakin sakin vakit buldukca ugrasiyorum geziyorum tozuyorum evde vakit geciriyorum hicbiseyden geri kalmiyorum arabanin esiri olmuyorum heralde abimde araclara merakli olsa bende onun icin endiselenirdim cunki o kadar kotu reklam yapiliyoruz ki serseri arabaci takimi trafik canavari ben konusarak anltarak cozdum umarim sende cozersin

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aileler çocuklarının kötülügü istemezler

bizimde babamız mesela kızar herzaman atın bu hurdaları alın güzel bi araba der ama asla tartışma yapmayız

gecenlerde yarışa gittim geldim ya arabadayız eve götürüyorum onu kendi arabası ile bana diyorki
    bu aynı sigara tiryakiligi gibi birşey heralde vazgeçemiyorsunuz diyordu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evlatların ebeveynlerine yaptıkları şu edebiyatlara bakarmısınız...
    uyuşturucuya alışsam dahamı iyi?
    siz hiç genç olmadınızmı?
    yarın bana bişey olsa içinize dert olmazmı?

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burhan abi emeğimi sen biliyorsun yapamadım ki bi türlü bu kadar emeğe üzülüyorum para umrumda bile değil
    babandan kıymetli değildir sanırım. bencede sat gitsin.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sıkıntıları bizde çok yaşadık,...Maxiwos u yaptırırken aile düzenimizmi bozulmadı aramızmı açılmadı ama bizimde hevesimiz kaçtı illaki okadar emek o kadar maddiyet hiç oluyor bi anda, 2 senedirde tosbayı yatırıyoruz,sırf bunun yüzünden yapıcak hiçbşy yok...
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba kaç yaşında?

4-5 ayda bu kadar hızlı bir değişim bana birşey anımsattı o yüzden soruyorum
    antrapoz olmasın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel bi araç al ben akıllandım fln.... honda dursun tabi

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umutun babası cok anlayıslı bırı cok kral adam tam bızım kafa dengı kafasına gore takılıyor sankı 25 yasında bır adam gıbı umutun kankası aynı zamanda her turlu destek oluyor konulara mantıklı ve espırılı yanasıyor aynı bzıım avarel gıbı dun aksam konustum sıkıntıyı anladım dedım umutun tek eglencesı bu araba dedım sen bahcenden vaz gecemıyorsun od arwsbasından dedım bır keremı gelıceksınız dunyaya dedım haklısın dedı bırakta bugun genclıgımı yasıyım dedı catara patara gezıyordu arabayla umarım durum duzelmıstır ıkısınıde cok severıom cok ıyı ınsanlar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

crxvtec
    Misafir
    bu işi bırakırsan olucak olan kötü olayların yanlarını anlat bıde modıfıye yerıne zararlı alışkanlıklaramı başlayalım yanı falan de bu iş bizi kotu alışkanlıklardan uzak tutan oyalayan işler boyle mutlu oluyorum ben dıye anlatmaya çalış derim.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaştık gibi biraz babamla bugün son bi kaç şey değişicemi turbolayıp artık tamamen değişim olmicanı söyledim kabul etti gibi tekrar söylüyorum babamdan bi maddiyatım yok kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum kendi sahip olduğum çiftliğimde sabahtan akşama kadar ben çalışıyorum işçilerimle orta yolu bulduk gibi sanki turbo kitini takıp bırakıcam dedim bakalım şimdilik sakin ortalık
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

tegci_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şey benimde başıma geldi evli 1 çocuk babası ve otomotiv üzerine bir işyerim olmasına rağmen güzelim tegimi sat dediğinden 1 hafta sonra sattım çevrenin etkisi çok oluyor bu işlerde vede yaşadığım stres beni bezdirdi sattım kurtuldum şimdi yayan geziyorum mutlu değilim ama huzurluyum.
    Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre

S.Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu araba olunca babamın sözünü dinliyorum ..çünkü biraz geçmişe inmek gerekiyo adam taaa 15 yıl şehirler arası otobüs şöförlüğü yapmış.. bana dediği şu : sana üniversitede 0 vw alacağım başka araba kabul etmiyorum. neden ?çünkü adam biliyor -ki kullandığı araba vw in 99 yılındaki swlerin en babası - markanın kalitesini ve ileride yaşatacağı problemin az olması (mesela ben bizim arabanın yolda kaldığını hiç görmedim yada babamın hiç kazaya karıştığını(suçlu taraf olarak ) hatırlamıyorum ) . yani babalar arabalar üzerinde yaptığımız seçimleri bizlerden daha iyi biliyor..

birde şöyle düşünelim : babam hızı çok seven biridir ..ama her seferinde 180 den sonra bizi düşündüğünü hissediyorum ve yavaşlıyor tabi .. siz aynı durumda olsaydınız ne yapardınız ? yanlış düşünüyorsam yada aklınızda yanlış izlenim bıraktıysam bana söylemekten çekinmeyin lütfen

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her aılede yasanan seyler bunlar. aynı seylerı yasıyoruz hepımız. onemlı olan hobı edındıgın seylerı hayatının oncelıgı yapma.araba senın benım hepımızın hobısı. hobı nedır ? bos vakıtlerın eglencesıdır. babanla aranızın duzelmesıne sevındım. benım babam ne yapsın pekı.kendı arabama yaptıklarım yetmıyormus gıbı onun arabasınıda chıp, kutu ıcı fıltre,kat ıptalı yaptım
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

crxvtec
    Misafir
    turbodan sora daha sorun çkarmazsa iyidir. Anlaştığınıza sevindim

otuzdört
    Misafir
    Alıntı S.Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu araba olunca babamın sözünü dinliyorum ..çünkü biraz geçmişe inmek gerekiyo adam taaa 15 yıl şehirler arası otobüs şöförlüğü yapmış.. bana dediği şu : sana üniversitede 0 vw alacağım başka araba kabul etmiyorum. neden ?çünkü adam biliyor -ki kullandığı araba vw in 99 yılındaki swlerin en babası - markanın kalitesini ve ileride yaşatacağı problemin az olması (mesela ben bizim arabanın yolda kaldığını hiç görmedim yada babamın hiç kazaya karıştığını(suçlu taraf olarak ) hatırlamıyorum ) . yani babalar arabalar üzerinde yaptığımız seçimleri bizlerden daha iyi biliyor..

birde şöyle düşünelim : babam hızı çok seven biridir ..ama her seferinde 180 den sonra bizi düşündüğünü hissediyorum ve yavaşlıyor tabi .. siz aynı durumda olsaydınız ne yapardınız ? yanlış düşünüyorsam yada aklınızda yanlış izlenim bıraktıysam bana söylemekten çekinmeyin lütfen
    Sende haklısında, ben biyeri anlamadım. (mesela ben bizim arabanın yolda kaldığını hiç görmedim yada babamın hiç kazaya karıştığını(suçlu taraf olarak ) hatırlamıyorum burda ne demek istedin, iş arabadamı babandamı şimdi

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umut dost acı söler ailen haklı kardeşim benbile sana aramızda 1000km olmasına rağmen her seferinde laf söleyip duruyordum onlar orda yanındalar ve kızmaktada çok haklılar sen işin artık harbi bokunu çıkardın şaka gibi bigün sök öbürgün tak olmadı başka al başka tak kafan atıyo arabayı sekilden sekile sokuyosun kısaca ailen haklı kardeşim arabandan vaz geçemiyosanda binme masrafda etme olsun bitsin bendende sana abi tavsiyesi

S.Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otuzdört Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende haklısında, ben biyeri anlamadım. (mesela ben bizim arabanın yolda kaldığını hiç görmedim yada babamın hiç kazaya karıştığını(suçlu taraf olarak ) hatırlamıyorum burda ne demek istedin, iş arabadamı babandamı şimdi
    şimdi arabayı alırken babam nasıl bir seçim yapmışsa arabanın yolda kalmama garantisi varmış tabi orayı yazmamışım kusura bakmayın

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla tuhaf geliyor arkadaşlar bana evi işi aşı babasından ayrı olanların bu kadar kendilerine karışılmasına izin vermesine. Kimse yanlış anlamasın bizdemi durum farklı genelden yoksa siz mi genelden farklısınız anlayamadım.

Evli olanların eşleri problem çıkartsa bunu çok rahat anlarım. O başka.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)