wallah arkdaşalr aklımda bişey geldi orda turk bi usta bulursam hani pejonuın wardı ya 206 yapıor bende mustang den bi sahis s cıkarayım sağ solunu kırdırıp![]()
Konu cok fena hortlattım
2 hafta sonra amerikaya gidiyorum 6 ay gibi bir sure orada kalacagım ve bir araca ihtiyacım var. Ortalama 4-5 bin dolar gibi bir butçe ayırdım .
Beklentılerım. Sorun cıkarmasın ve cabuk satabileyım
Önerisi veya tecrübesi olan arkadasların tavsıyelerını beklıyorum
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
honda bakabılırsın çok tutulur oralarda hemen de satarsın.bmw de aynı şekilde.audi a6,chrysler sebring bunlarıda kullanmıstık hıc sorun cıkartmamıslardı,hem uygun fıyatlılar hemde satmama gıbı durumları yok
aynı durum bende de var hatta geçen topic açtım ama yazan olmadı benimde kafamda bmw e46 kasa, 240sx yada 2001 2003 arası honda var büyük ihtimal bmw yada honda dan birini seçicem
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
kısa süreli kalıyorsanız hyundai, kia yüksek modelli alabilirsiniz, 2.eli hızlıdır çok en azından california'da öyleydi.
1sene kalicam ben 3500 dolar max butcem var
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Valla ben 2003 te 100 dolara bi 90 li model yilindan sedan araba almistim..
Turk galeriye gitmistik 500 dolardan kapiyi acip 100 e birakmisti cakal..
Gel gorki sigorta yaptiramamistik
Oyle duruyordu otoparkta saga sola gidiyorduk ama ana caddelere cikmiyorduk![]()
2002 civarı ford explorer yada muadili bir arac düşünüyorum ama sigorta konusunda bir fikrim yok NY eyaletinde bu işler nasıl yürüyor bilen var mı?
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Amerikada tamir işçilik çok pahali bence yüksek modelli bişey bak
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Bir sene kalicak, uzayip uzamayacagi belli degil, siz eski amerikan oneriyosunuz
Eger arabayi hemen elinizden cikarmak istiyorsaniz almaniz gereken arabalar
Honda Accord ya da Civic
Toyota Camry ya da Corolla
Nissan Altima
Hyundai Sonata ya da Elantra
Chevrolet Impala
Bu arabalarin duzgununu bulursaniz hem sorun cikarmaz, hemde elden cikarmasi kolay olur.
Orada duzenini kurmadan fantazi yapip satilmayacak araba alan, kusurabakmayin ama benim gozumde salaktir ya da parasini sokaga atmayi seviyodur.
Antika araba tavsiye eden olmus saka gibi
Arabayi almak ve benzin kolay ama o araci yolda tutabilmek zor. Iscilik saat ucreti ~$80 . En basit iscilikte guzel para kaciyor tecrube ile sabittirmumkun oldugunca yuksek modelli ve az km bir Japon araci Amerikaya fantezi amacli gelmeyenlerin ilk tercihi olmali ozellikle toyota camry, corolla, civic, altima vs.
Dusuk km de olsa mx5 alma diyosunuz yani
Ecupro Bodrum
Benim icin kullanim kolayligi onemli ben sahsen kucucuk arac dusunmezdim tek arac olarak. Boyle konusuyoz ediyoz ama ilk basta ehliyet alman ve sonrasinda sigortada acitmayacak bir arac almak gerek.
Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten, benim için açıkçası durum şu zaten burda tek kişiyim sıradan bir araç alıcagıma temiz mil i düşük bir mx-5 alıp keyfini sürmek istiyorum hem Türkiye'de ki fiyatlarından dolayuı Türkiye'de kullanma fırsatı bulamıycam hemde hazır Amerika'dayım böyle bir fırsatım var neden kullanmayım diye düşünüyorum. Evet 1 sene kısa bir süre oturumu uzatmadan böyle bir maceraya girişmek yersiz o yüzden 240sx isteğimi direk eledim kafamda, ama 60 bin mil deki bir mx-5 de tercih sebebi neden olmasın diyorum. Dediğiniz arabalarında çoğunluğu 100000 mil i aşmış ve genelde tercih edildiği için hor kullanılmış araçlar karşıma çıkanlar.
Ecupro Bodrum
Sigorta içinde önceden yaptığım bütçe ile ayırdığım rakam 1300 dolardı senelik
Ecupro Bodrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)