User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
112 sonuçtan 96 ile 112 arası

Konu: Bu ilana dikkat ! (bu kadarda olmaz)

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu vatandaşı arayan oldumu?

Bak kardeşim senin araban böyleymiş hasarlıymış falan diyen oldumu ?

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya herkes ne kadar abartıyor burda. Bu araba kankanızın olsa böle kaza yapsa herkesinde bildiği araba olsa ve kullanıcı kullanmaya devam etse "KARDEŞ NOOOLUCAK BOYAT KULLAN, NE ŞANZUMANMI?? BİŞİY OLMADIKİ BİLMEMNE USTA TÜKÜRDÜ DÜZELTTİK, ÖN TAKIMMI?? BİLMEMNE BUSHING KİT TAKTIK VİRAJLARA 500 LE GİRİYORUZ" olurdu

Yaa abartmayın lütfen. Ayıptır yaptığınız. Forumda herkesin bildiği ama dost oldukları için sakladığı birçok hasarlı araç var, nereleri ne zamanlarda değişmiş kusurlu araçlar, forum ortamında iyi , forumdan çıkınca kötü oluyorlar.

Bu golfte hiç bir hasar yok, hepimizin başına gelebilir, gayet normal bir şekilde tamir edilip sürülebilirki, kullanırken hiç bir şekilde sorun çıkarmaz. Bu araba pertte değildir, eğer pert kaydı varsa bile illegal yollardan pert edilmiştir. Satıcı adamı taciz edip durmayın, adam boyanan yerleri yazmış, yalan beyandada bulunmamış, aracın görünen hasarı parça değiştirmeden rahatlıkla yapılabilir. Adam yazmış, servise götürüp baktırın diye alıcak eşşekte götürsün baktırsın rapor alsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıcak eşşekte götürsün baktırsın rapor alsın.
    kızma yaw.. çizikten boyalı demeseymiş sorun olmayacaktı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok soner abi böyle uzaktan atmıyorlarmı sinir oluyorum böyle yapanlara. Araba bu kazada yapacak, pertte olacak bilmemnede olacak, bu arabanın yaptığı hasarmı? daha ne hasarlı arabalar var, adam bunu almış boyatmış biniyor, satarkende ne yaptığını söylüyor, adam daha ne yapacak, alınan her araba sanki bebek gibi temiz hatasız günahsızmı? nedir bu dert anlamıyorumki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu vatandaşı arayan oldumu?

Bak kardeşim senin araban böyleymiş hasarlıymış falan diyen oldumu ?
    Adam zaten biliyor argo olarak cevap veriyor..
    ...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aradim bak arkadasim boyle yapma hepimiz insaniz hepimiz kardesiz birbirimize karsi durust olmakla yukumluyuz her zaman dogruyu soylemeliyiz yalan kotu seydir dedim.

Adam s...ttir cekti

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kör tuttuğunu , Topal yakaladığını........
    PSN:dohcvtec99

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aRABA TOPLANmIS HALıde leylek gıbı duruyo

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar üyeliğim aktifleşmedi henüz. O yüzden Alican'ın üyeliğinden yazıyorum.

Mesajları tek tek okudum hepinize de cevap vermeye çalıştım.

yaşar - Benim eski aracım.

FaBeRgE - Sadece 13bin tl yürüyen ve diğerleri. Kaporta, boya hariç. + Aracı sigorta aracılığı ile başkasına sattım alan arkadaş DSG'de sorun olduğunu söylemişti. 15bin'de DSG fiyatı.

DetailEF - Haklısın arka normalden yüksek amortisörlerden kaynaklanıyor farklı parça kullanmış sanırım.

fastchild - Sigara içildi ben ve bi kaç hatun ile. Hatta şoför koltuğunda yanık mevcut.. ""dirk" de yazmış oda içti"

Sefa_vts - Jantlar değişti alan arkadaş yenilerini sipariş etti aldığım yerden.

SiMaO - Fotolar kaza sonrasına ait.

Sefa_vts - Adamın herşeyden haberi var.

CRUEL - Kasko + Servis kayıtlarında diğer hasarlar mevcut. (Karter,tampon, kapı vs.)

kv661 - Atisan yolu üzeri. Sola dönen lanet virajda..

SONE-R - Kasıtlı olan bir şey değil. Viraja girmeden sıkıştırdılar bende kurtulmak için viraja yan girdim önce sağ arkayı sonra önü vurdu araç. Hiç bir sorunu olmayan ve sigorta parasından daha yüksek fiyata gidecek bir aracı pert etmek çok saçma ve o para bi hayır getirmez bana göre.

nico - Diğer forumlarda konusu geçti arkadaşı aradım (sigorta aracılığı ile sattığımı) ben arkadaşıma sattım dedi. Oda satacaktı dedi. İlan sahibi ile görüştüm benim haberim var dedi. Sonra aradı lavuğun biri küfürler etti seni vururum falan filan dedi..
    Abuk sabuk işler oldu yani.

SONE-R - Perte çıkartmadı sigorta şirketi aracı. Ben pert işlemi görsün istedim çünkü kaza sonrası DSG'de de sorun olabileceğini düşündüm 15bin Tl olduğu için DSG pert işlemi uygulandı ama pert kaydı yok.
    Araca o halde müşteri buldu sigorta şirteki ve araç 26 bin'e satıldı geri kalanı sigortadan aldım.
    Sigorta şirketi 12bin tl de pert ediyordu. Zaten 12bin üstü olduğu için ya pert olacaktı yada 12 sigorta verecekti geri kalanı cebimden olacaktı.

VTEC® - Aracın o kaza dışında bir çok kaza boya onarım değişim kayıtları mevcut zaten sigorta şirketinde ve yetkili serviste.

Kim bilir kim bu arabayı ne zorluklarla alacak. Yazık.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı plaka ilemi satıyor ?
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

By Devvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı plaka.

_SeLim_07_
    Misafir
    Yok soner abi böyle uzaktan atmıyorlarmı sinir oluyorum böyle yapanlara. Araba bu kazada yapacak, pertte olacak bilmemnede olacak, bu arabanın yaptığı hasarmı? daha ne hasarlı arabalar var, adam bunu almış boyatmış biniyor, satarkende ne yaptığını söylüyor, adam daha ne yapacak, alınan her araba sanki bebek gibi temiz hatasız günahsızmı? nedir bu dert anlamıyorumki.
    Sen veya bi yakının böyle tongaya düşerse o zaman anlarsın adamın yaptığının yanlış olduğunu

_SeLim_07_
    Misafir
    Alıntı By Devvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı plaka.

İşte huzurlarınızda çizikten keyfekeder boyanan araba

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satarkende yaptığını söylüyor ?

Nerede yazıyor hocam ? İlanı okuduğunda bu fotolardaki hasarı mı gözünde canlandırıyorsun, yoksa sürtmeden oluşan çizikler mi ? Şahsen ben sürtmeden oluşan çizik canlandırıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen veya bi yakının böyle tongaya düşerse o zaman anlarsın adamın yaptığının yanlış olduğunu
    benim yakınım böyle bir duruma düşmezler zaten ben kurumsal bir firmada 2. el satış sorumlusuyum. bu işi profesyonel anlamda yapıyorum.

üstelik benim yakınım olsun yada olmasın bir araç alırken götürsün yetkili servise baktırsın, yada yetkili 2. el satan bir yerden ekspertiz raporlu, evraklı, sertifikalı araba alsın birşey çıktığında muhattap alınacak bir yer olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satarkende yaptığını söylüyor ?

Nerede yazıyor hocam ? İlanı okuduğunda bu fotolardaki hasarı mı gözünde canlandırıyorsun, yoksa sürtmeden oluşan çizikler mi ? Şahsen ben sürtmeden oluşan çizik canlandırıyorum.
    Adam ilanda boyanan yerleri yazmış onu söylemek istedim, ki yazdığı yerler fotoğraftaki hasarlı bölgelerede denk geliyor.

Senin aracında hiç hasar yokmu mesela, fabrikadan çıktığı gibimi duruyor? arabanın ön tamponunda bile boya yokmu??? misal verdim fazlası olabilirde, olmayabilirde. biraz daha objektif yaklaşın konuya ne demek istediğimi anlayacaksınız. arabada hasar vardır eyvallahta bu arabanın örneğin düzeltilmiş 3-4 parçasıyla arka çamurluğu değişmiş tavan işlemli hasar aynı değildir. görünenleri abartmasak yeterlidir.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğlence çıkmış insanlara herkesin malı kendine tamam uyarmak hoş ama uygunsuz şeyler mevcut
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)