Bu vatandaşı arayan oldumu?
Bak kardeşim senin araban böyleymiş hasarlıymış falan diyen oldumu ?
Ya herkes ne kadar abartıyor burda. Bu araba kankanızın olsa böle kaza yapsa herkesinde bildiği araba olsa ve kullanıcı kullanmaya devam etse "KARDEŞ NOOOLUCAK BOYAT KULLAN, NE ŞANZUMANMI?? BİŞİY OLMADIKİ BİLMEMNE USTA TÜKÜRDÜ DÜZELTTİK, ÖN TAKIMMI?? BİLMEMNE BUSHING KİT TAKTIK VİRAJLARA 500 LE GİRİYORUZ" olurdu
Yaa abartmayın lütfen. Ayıptır yaptığınız. Forumda herkesin bildiği ama dost oldukları için sakladığı birçok hasarlı araç var, nereleri ne zamanlarda değişmiş kusurlu araçlar, forum ortamında iyi , forumdan çıkınca kötü oluyorlar.
Bu golfte hiç bir hasar yok, hepimizin başına gelebilir, gayet normal bir şekilde tamir edilip sürülebilirki, kullanırken hiç bir şekilde sorun çıkarmaz. Bu araba pertte değildir, eğer pert kaydı varsa bile illegal yollardan pert edilmiştir. Satıcı adamı taciz edip durmayın, adam boyanan yerleri yazmış, yalan beyandada bulunmamış, aracın görünen hasarı parça değiştirmeden rahatlıkla yapılabilir. Adam yazmış, servise götürüp baktırın diye alıcak eşşekte götürsün baktırsın rapor alsın.
Yok soner abi böyle uzaktan atmıyorlarmı sinir oluyorum böyle yapanlara. Araba bu kazada yapacak, pertte olacak bilmemnede olacak, bu arabanın yaptığı hasarmı? daha ne hasarlı arabalar var, adam bunu almış boyatmış biniyor, satarkende ne yaptığını söylüyor, adam daha ne yapacak, alınan her araba sanki bebek gibi temiz hatasız günahsızmı? nedir bu dert anlamıyorumki.
Ben aradim bak arkadasim boyle yapma hepimiz insaniz hepimiz kardesiz birbirimize karsi durust olmakla yukumluyuz her zaman dogruyu soylemeliyiz yalan kotu seydir dedim.
Adam s...ttir cekti![]()
Merhaba arkadaşlar üyeliğim aktifleşmedi henüz. O yüzden Alican'ın üyeliğinden yazıyorum.
Mesajları tek tek okudum hepinize de cevap vermeye çalıştım.
yaşar - Benim eski aracım.
FaBeRgE - Sadece 13bin tl yürüyen ve diğerleri. Kaporta, boya hariç. + Aracı sigorta aracılığı ile başkasına sattım alan arkadaş DSG'de sorun olduğunu söylemişti. 15bin'de DSG fiyatı.
DetailEF - Haklısın arka normalden yüksek amortisörlerden kaynaklanıyor farklı parça kullanmış sanırım.
fastchild -Sigara içildi ben ve bi kaç hatun ile. Hatta şoför koltuğunda yanık mevcut..
""dirk" de yazmış oda içti"
Sefa_vts - Jantlar değişti alan arkadaş yenilerini sipariş etti aldığım yerden.
SiMaO - Fotolar kaza sonrasına ait.
Sefa_vts - Adamın herşeyden haberi var.
CRUEL - Kasko + Servis kayıtlarında diğer hasarlar mevcut. (Karter,tampon, kapı vs.)
kv661 - Atisan yolu üzeri. Sola dönen lanet virajda..
SONE-R - Kasıtlı olan bir şey değil. Viraja girmeden sıkıştırdılar bende kurtulmak için viraja yan girdim önce sağ arkayı sonra önü vurdu araç. Hiç bir sorunu olmayan ve sigorta parasından daha yüksek fiyata gidecek bir aracı pert etmek çok saçma ve o para bi hayır getirmez bana göre.
nico - Diğer forumlarda konusu geçti arkadaşı aradım (sigorta aracılığı ile sattığımı) ben arkadaşıma sattım dedi. Oda satacaktı dedi. İlan sahibi ile görüştüm benim haberim var dedi. Sonra aradı lavuğun biri küfürler etti seni vururum falan filan dedi..
Abuk sabuk işler oldu yani.
SONE-R - Perte çıkartmadı sigorta şirketi aracı. Ben pert işlemi görsün istedim çünkü kaza sonrası DSG'de de sorun olabileceğini düşündüm 15bin Tl olduğu için DSG pert işlemi uygulandı ama pert kaydı yok.
Araca o halde müşteri buldu sigorta şirteki ve araç 26 bin'e satıldı geri kalanı sigortadan aldım.
Sigorta şirketi 12bin tl de pert ediyordu. Zaten 12bin üstü olduğu için ya pert olacaktı yada 12 sigorta verecekti geri kalanı cebimden olacaktı.
VTEC® - Aracın o kaza dışında bir çok kaza boya onarım değişim kayıtları mevcut zaten sigorta şirketinde ve yetkili serviste.
Kim bilir kim bu arabayı ne zorluklarla alacak. Yazık.
Aynı plaka.
![]()
benim yakınım böyle bir duruma düşmezler zaten ben kurumsal bir firmada 2. el satış sorumlusuyum. bu işi profesyonel anlamda yapıyorum.
üstelik benim yakınım olsun yada olmasın bir araç alırken götürsün yetkili servise baktırsın, yada yetkili 2. el satan bir yerden ekspertiz raporlu, evraklı, sertifikalı araba alsın birşey çıktığında muhattap alınacak bir yer olsun.
Adam ilanda boyanan yerleri yazmış onu söylemek istedim, ki yazdığı yerler fotoğraftaki hasarlı bölgelerede denk geliyor.
Senin aracında hiç hasar yokmu mesela, fabrikadan çıktığı gibimi duruyor? arabanın ön tamponunda bile boya yokmu??? misal verdim fazlası olabilirde, olmayabilirde. biraz daha objektif yaklaşın konuya ne demek istediğimi anlayacaksınız. arabada hasar vardır eyvallahta bu arabanın örneğin düzeltilmiş 3-4 parçasıyla arka çamurluğu değişmiş tavan işlemli hasar aynı değildir. görünenleri abartmasak yeterlidir.
eğlence çıkmış insanlara herkesin malı kendine tamam uyarmak hoş ama uygunsuz şeyler mevcut
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)