toyota dicekti ama beğenmiomuşsun ozaman sümbül oda tipsiz filan ama çok az yakıo tek avantajı.
Printable View
toyota dicekti ama beğenmiomuşsun ozaman sümbül oda tipsiz filan ama çok az yakıo tek avantajı.
Nissan Almera 1.5 Tekna sedan bakabilirsin.
17 ye 1.4 team modeli era bulunabilir tek airbag klimalı 100k kmlerde 3-4 parça boyalı olur.
symbol olur bir iki ufak dokunuşlar yapılır şirket spec görüntüsünden çıkması için.
admire kasa accent 1.5 crdi olabilir.
opel astra 1.4 istersen buluruz temiz ellenmemiş eniştemde var ama 1-2 ay sonra satacak 17 civarına şimdi sana mesaj attım arabayı muayeneye götürecez o yüzden attım zaten :D
ilk kasa focus olabilir..
Serkanım , Müsait olunca ara beni de 2004 Megane II var onu vereyim sana..
543 251 33 77 Fiyatta durumunda yardımcı olucam. ;) Ara sen..
PM kutun dolu.
ben ne olursa olsun gene honda civic gene 99 01 kasalardan şiddetle tavsiye ediyorum
e34 bmw 2 sene eski ama olsun
BMW 5 Serisi 5.20i 1996 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
BMW 5 Serisi 5.20i 1996 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
e36 316
BMW 3 Serisi 3.16i 1998 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
BMW 3 Serisi 3.16i 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
vectra CDX
Opel Vectra 2.0 CDX 2001 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk
Opel Vectra 1.8 Elegance 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
a4 1.8 TQ
Audi A4 1.8 T Quattro 1996 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu aralar satma durumumuz olursa seni haberdar ederim Serkan. Peder işi bırakırsa büyük ihtimalle satacağız. 45bine dahi gelmedi henüz, servis kayıtları sadece kelebek camı değişmiş bizden önce. 2008 model :) Trammerde sadece trafik sigortası ödemesi gözüküyor. :icon_tup:
ne olacak bu serkanın hali :D :D
alper ilanlar için saol :) hem otomatikler hem arızaları cok ucuza kapanacak araçlar deiller o yüzden bana uygun deil
umtgt birazdan arayacam :)
soner abi c3 mü aldn yoksa
murat sizin iş nezamana belli olur? :) yazdıkların güzel şeyler tabi fiyatta aynı derecede makulse haberini bekliyorum cok geç olmadan
Nissan primera GT alabilirsin abi bizde vardı 1.5 sene önce gidişi felan çok güzel yakıtıda 1.6 bir araç gibiydi.Konfor vs ies'den daha kaliteliydi tavsiye ederim :)
turgay satışı bakımları ve parça olayı ne alemdeydi ? :)
3 - 4 ay kadar binmiştik parçaya hiç ihtiyaç duymadık herhangibi bir problem yaratmadı bakımlarını yaptırdık. ilk sahibinden almıştık 2 parça boyası vardı 153 binde 14.500 gibi bi rakama vermiştik.Koltukları vtec koltuğuna benziyor gidişi baya tatminkardı eminim filtre headers eksoz yapılsa çok zevkli olur. :)
gt yi şimdi anneme gösterdim beğendi :D
ama fiyatları cok ayarsız 12 de var 18 de var nedir bunun alınır fiyatı