inş hayırlısı olur temizini denk getirirsem süper olacak :)
bunlarda ofsetli jant nasıl durur acaba
Printable View
inş hayırlısı olur temizini denk getirirsem süper olacak :)
bunlarda ofsetli jant nasıl durur acaba
Güzel durur büyük ihtimalle ama Japon tarzı bir jantla çok daha şık olur. RG2-TE37-Superleggera filan gibi bişey..:)
oda doğru ahmet :) te 37 gold arabada beyaz :D güzel oldu bianda :))
Sana tavsiye arabanın dış iç temizliği konusunda titizsen siyah araba alma :D Yıkamaya verdiğin parayla kredi ödersin.:D Nefret ediyorum 4 gün tam temiz durmuyor arkadaş!
hayır.. birisi atmosferik biris turbo motor sonuçta... buna göre de internal baya farklı.. kapak ve içindekiler de farklı olması lazım.. sadece blok aynıdır belki ondan da tam emin değilim.. ama wtcc veya btcc de yarıştığı için primera tam hatırlamıyorumi, bu motor atmosferik 300 hp falandı.. parça bulmak zor ama motor çok verimli diyebilirim size :)
Seko alsana olm şu röno 16s güzel araba valla :D sık ona helal para :D
Primera için düşncelerinizi alalım arkadaşlar ne diyorsunuz
Toyota Avensis 2.0 Sol Extra 1999 Model 16.800 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk
böyle birşey düşünmezmisin abi ben bi abininkini kullanmıştım köyde gayet güzel bir gidişi var ve yakıt tüketimi fazla değil sıralı sistem lpg'liydi oda..
primera gt tavsiye ederim. istersen roll videolarıda atarım:)
donanımı çok geniş son hızlarda kupa gayet başarılı.
çok oturaklı bir araç ş.içi 10 litre yakar benzinde
sürüşü çok keyifli
alınacak bir araç bence..
Primera GT bence gayet güzel bir seçim olur yakıtı corollayla hemen hemen aynı ve gideri gerçekten güzel bi araç:icon_tup:
Şükürler olsun, hiç bir donanımı olmayan aptal ies lere 16 17 vermekten vazgeçmişsin seko :)
primera 2.0 gt alıcaksın bide lpg süper :)
Sen hala bi primera almadın mı Seko? :)
Primera , kesinlikle aldıktan sonra pişman olmıyacagın..
Yağını , suyunu koyarak rahatça gezebilecegin bir araba :) En azından bizimki öyleydi..
parça olaylarını araştırıyorum bir sis farını 6 ayda aldık diyen var arka stopları bulamadık birton para bayıldık diyen var cıkmacılara...