14 -15 li rakamlara temiz bir GT bulabilirsin.Parça konusunda 1.6 modelleriyle çoğu aksamı aynı.Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ben.
14 -15 li rakamlara temiz bir GT bulabilirsin.Parça konusunda 1.6 modelleriyle çoğu aksamı aynı.Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ben.
Dediğim gibi bizden yana durum olsa hemen de satarız fakat peder işten çıkmazsam satmam diyor. Bugün konuştum büyük ihtimalle devam ederim diyor. Kesinleştiğinde almamış olursan özel mesajla ulaşırım sanaPiyasası eraların da uçmuş, servis 18bine alalım demişti 2. 15bin bakımında
Pederin satmak için almadım tavrından ötürü yatmıştı o iş
![]()
Instagram: mutusgarage
Tabi ki EK kasa sivik moruk sordugun sorumuaramaya devam
(arada ne arabalar kacırdın haberın yok,iş işten çooktan geçti geç kaldın babuş
)
- K -
________
Dr.Ecu
Honda dan vazgeçtin galiba serkan..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
sinan abi vazgeçmedimde canımı sıktı artık aramak...
onurum herşeyde bi hayır vardır diyorm
doğuş performansla çok işim yok normal gitsin normal yaksın razıyım
murat sanrım senin araba bana gelmez yani daha paralı talipleri cıkar şu piyasada
ludaciris hiç performans kaybetmemissn yine anlamadım yazdıklarını ama sanrım temiz bi araba vargörüşelim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kesinlikle ''00 model Nissan - Primera'lara bakmalısın..
10 sene kullandık , yag , su devam..Cok güzel , sıkıntısız arabalar..Satılmaz diyede sıkıntın olmasın![]()
aradıgım adam burdayms
nedir bunların alınır fiyatı? bu 2000 dediğin gt den sonraki kasa dimi? yakıtları parçaları nasıldır?
Primera 1.6 SLX-2.0 SE-2.0 GT üçünede gönül rahatlığıyla bakabilirsin. Bizdede 2 tane vardı 1.6 SLX-2.0 SE(sr20de) Sorunsuz,sıkıntısız çok rahat araçlar..Frenleri,motoru v.s gayet tatminkar. Alıcısıda vardır. Benim yolladığım ilanlarda ki araçlarda bir yenisi onlardada en boşunda bile dijital klima filan standartOtomatik olmaması gibi bi'şart olmasa direk bu Elegance'a bak derim.
Nissan Primera 2.0 Elegance 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ahmet otomatik ve 2.0 olmasa çok gzel
bu arada primera olursa en büyük sebebi sensin cidden aklıma soktun annemde beğenince şuan araştırıyorum![]()
Bir eski kasa bakarsan eğer yani P11 GT kasası 1.6'larda SLX bak..Sunroof istiyorsan Special'lara bak,ama arka camları filan elektirikli değil Special'da.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
O kasada 1.6 Comfort-1.8 Luxury-2.0 Elegance olarak var.
1.6 Baz donanım 1.8 Orta seviye 2.0 Full. Ama 1.6'sında da baz olmasına rağmen yeterince donanım var hele Civic'e göre filan çok iyi içi ve ferah![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
araştırdımda 1.6larda sanruf falan yokbakınıyorm öyle ve arabaların geneli konyada
![]()
Hayırlısı olsun inşallah olur pişman olmazsın aldığına,koltukları filanda rahattı bizde alıcaktık bitanede ondan sonra nedense kaldı.Hatta 1.6 Comfort beyazdı.Beyaz çok yakışıyor![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)