Uçak bileti ile çok pahalı olur ya.
Rotrex C30-94 Supercharger | eBay UK
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
applestore a girince gaza gelip iphone4 alma da sonra aynı fiyata iphone5 çıktığında tüh çekme derim![]()
evet ingiltereden bişey lazımsa gidip alır geliriz günü birlik sorun değil. 2 yıllık vize spec![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ingilterede ikinci el ürünler ucuz, cilalar ucuz, alkol çok ucuz.
geri kalan çoğu şey çok pahalı
Built to fall....
absinthe satışı devam ediyormu %75 80 civarı olanlardan tedavi amaçlı kullancaz birkaç arkadaşta![]()
coilover getir aga bnce. jom marka fiyati cok uygun bi coilover markasi var ingilterede=) kutusunu atar , valize istiflersin=)
yani ben olsam öyle yaparim=)
hurdalık bul hurdalık lar ucuzdur![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Herkese fikirleri için teşekkür ederim değerlendiricem arkadaşlarnet sipariş olursa o zaman yaklaşınca alırım aklınızda olsun
Sydneydeyim .. Spooxmotors ile maillestim parcalari buraya kargolaticam gelirken getiricem bi kismini onden yollicam dolar sterlinden pek pahali degil .. Turkiyede olmayan ne kadar pug parcasi varsaDSLR makine de cabasi notebook vs elektronikde burasi cidden ucuz parasinin da degerli olmasi bi arti .. ama bir cok kisinin soyledigi gibi oranin ucuz olmadigini duydum ozellikle TL yi sterline cevirdiginde ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Alışveriş ürünleri pahalı falan değil
TR den çoğu şey ucuz alışveriş olarak
parfüm,t-shirtler,ayakkabılar bla bla..
özellikle lux marka ürünler tavsiye edilir TR ye göre yarı yarıya ucuzdur çoğu şey..
ABD den alışveriş yaptıktan sonra ingilteresi tekstil almaya eli gitmiyor adamin
Everyday I ** Çapulling!!!
Tottenham Court'a git TR'de bulamayacağın veya görmediğin elektronik cihazlar oluyor. Komple cadde elektronik cihaz satıyor.
Dİkkat et çok türk satıcı vardır.
ben tesisatıma 25TL'ye kapasitör aldım. çok memnumum. Ucuz cihaz ararsan rahat bulursun.
Kız arkadaşına hediye alıcaksan da covent garden ve camden town'a gitmelisin
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Ninjatune, Warp, Stones Throw vb. plak sirketlerinin plaklarini alabilirsin bana meselasanatci album fark etmez haha
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)