arabamı denemek için megane rs arıyorum arkadaşlar. ankaradan varsa tanıdığınız arkadaşlar bi alaka kurabilirsek sevinirim.
arabamı denemek için megane rs arıyorum arkadaşlar. ankaradan varsa tanıdığınız arkadaşlar bi alaka kurabilirsek sevinirim.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
honda civic
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Aracındaki modifikasyonları yazsan az çok fikir yürütülebilir sanırım.
ben fikir yürütmrk değil arabaları yürütmek istiyorum![]()
M.Kemal ATATÜRK
yaw 2 lt turbo değil mi bu arabalar??? farketmez benim için rs olsun yeter.
M.Kemal ATATÜRK
naaptın ddodo hamann kardeş .... egsozlu filtreli kısalı vetcle beni geçtiler... kaç milyarlık araba rs... anadan doğma turbo... o kadar yalan olamaz yani...reklamında adamların pilotu alonso oynuyo... bizimkiler de o kadar gariban ki bizm pilot saat reklamında oynuyo...![]()
M.Kemal ATATÜRK
Stock rs,senin eksozlu filtreli ve kısa şanzımanlı arabanımı geçti?Şaşırım abi doğrusu,bir tanesi benim arkamdan geliyordu basmam için selektör yaptı benden önce bastı yanıma geldi ben bastım direk kaybettim arkamda,hatta daha sonra forumdan bana msj attı kendi,arabanda ne var diyeOnun arabasıda stocktu heralde,çufluyordu o kadar
Böyle şeylerin yalanı olmaz yani,stock rs bulursan bende geliyim abi
![]()
ne rs iii vtec geçti diyorumvakti zamanın da.
olmazsa senle deneyek doğuş veya dahadolu mcs varsa onla deneyek. japon olmasında başka bişey olsun. maksat eğlence işte hareket olsun..
M.Kemal ATATÜRK
05387373873 adı mert arkdaşının rs var sıyah ankarada ara yurursnuz![]()
www.honda-tech.com
M.Kemal ATATÜRK
sizin tanıdıksa siz arasanız ben şimdi pat diye aramayım.
M.Kemal ATATÜRK
benım aram yok mertle kavgalıyım ara de mertlemı gorusuyorum senın ark vard de rs onun numarası avrmı de olay bu![]()
www.honda-tech.com