topragi bol olsun deyip gecin , rahmet yerine .. goki cok uzgun , ben onu teselli edicem .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bilyeli metal bi cinsel aletin bi ucunu uçurtmaya diğer ucunu ***** biçimde kendine bağlayıp çarpılmayı bekleyen bi eleman vardı bunların içinde.O gün bu gündir bittiler gözümde.
Göki onun yerini anca sen doldurursun , ilk uçak California hadi bakalım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu haraketi ve benzerlerini çok denediler zaten
bizde halı saha macında bi top gelince işemeye çalısırız, bişey olmasın diye, adamlar neler yapıyor, sanki alttan yenisi çıkıyor
kanka ben memleketimde iyiyim ya, sizi buraya alalım buz gibi efesss içelim olma mı
ya bu mmustu asker e gitmedimi ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yazık olmus ıyı gulduruyorlardı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bende anlamadım nasıl askerlik bu ? ben paso evde oturan biriym adam benden daha çok aktif![]()
gokı yolluyum senı cenazesıne katılırsın yavrum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)