nan gece gece karnım acıktı ıyımıı sımdı marmarıs bufeyı arıyourm ıslak hamburger soylucem![]()
nan gece gece karnım acıktı ıyımıı sımdı marmarıs bufeyı arıyourm ıslak hamburger soylucem![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sırf bunun ıcın adanaya gıdebılırm cok guzel offf yanında sıcak cukalata offfffffffff dıyourm![]()
ahan klibide buldum
http://www.youtube.com/watch?v=jXiJd7sCfg8
goki verdiğin linkteki resımler hıc cekıcı deıl ustalarında ıs yok oranın anlasılan gorsel cok zayıf belkıde karnımı doyurdugumdan bole dusunuoda olabılırım![]()
Bro dua et yarın bi gün ben burda admin olmim ! Yoksa olduğum an havada bulut sen burayı unut !
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kanka 3 ıslak hamburger yedımm karnım doyduu![]()
Tabi bunu soylerken dusmanca sen ne diliosun rahmet birak yeeeaa hristiyan o falan demek, baskalarinin inancini yargilamak bir nevi allah la kul arasina girmek muslumanlik ornegi dimi? Yok iyi seyler yaptiysa falan adami taniyor musun? Tv de ole bole yapiyodu vs ya binlerce yardimi vs si varsa?Yaradılanı Sev Yaradandan Ötürü demis Yunus Emre.. Sanane adamin dininden...
Hadi hepsini gectim ornek verdigi ayette yaziyor Müşrikler diye, hatta müşrik ve kafirlere denmez ama acin bi anlamina bakin kimlermis bunlar sonra gelip yazin buraya! Hristiyanligi uzaylilar getirdi sanki tobe tobe...
Mü’min, kâfir müşrik ve münafık ne demektir?
al ulan adi göki sana gelsin ; hOOters diye arat bro google dan ben koymim şimdi ama bi örnek gelsin
bizimde Hooters ımız var Naaabeeer ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ayıptır sölemesi eski evime 10 dk uzaklıkta olan hooters dan bi abla buda ... eyalet güzeli garson seçildi![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)