User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Uluslar Arası Lojistik (Yardım)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı u.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4yıllık ve 2 yıllık arasında fark yok 2 yıllık daha iyi 2yıl lojistik 3ve4 üde kafana göre bi bölüme geçip devam ediyosun hem çift diploma avantajın oluyor

lojistikte işsiz kalmazsın ama kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu çok stresli yorucu bir iş isim vermek istemiyorum bir lojistik şirketine üniversite stajımı yapmak için gittiğimde bana bu stresli sıkıntılı iş için okulmu okuyorsun başka bölüm bulamadınmı dendi ve iş yerinde sürekli herkez gergin patlamaya hazır bi bomba gibi ben anadolu lojistik lisesi mezunuyum şuan istanbul aydın üni.de lojistik okumaya devam ediyorum üniversite bitene kadar bütün hocaların vs sana lojistiği çok güzel bir şekilde anlatıcaklar heves ediceksin masa başı iç diyeceksin ama işin içine girdiğinde görüceksin.
    Orta ve Türkiye devleri arasındaki lojistik firmalarında birçok görevde çalıştım benim gördüğüm hep pimi çekilmiş bomba gibi dolaşan insanlar

Bu arada birde forumda kendini tanıtırsan daha iyi olur

mesajı yeni gördümde hiç bir bölümün 2 yıllığı ve 4 yıllığı birbirine benzer olmaz, 2 yıllık vs daha iyi demek biraz yanlış olur
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajı yeni gördümde hiç bir bölümün 2 yıllığı ve 4 yıllığı birbirine benzer olmaz, 2 yıllık vs daha iyi demek biraz yanlış olur
    katılıyorum bencede kesinlikle ayrıldığı noktalar vardır bende 4 yıllık düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)