İnsan satacağı arabaya neden tüp taktırır ki? 2 ay önce tüp takmış (masraf yapmış), şimdi satıyor nedense....
Okumadan imzalamam.....
kırmızı renk güzel. motor içi resimleri yok döşemenin resimleri yok. yakından bi görüp inceletip alınabilir. tüp taktırıp satmasıda ilginç ama..
aracı uyguna almış olabilir, acil paraya sıkışmış olabilir..
bence bunları sorgulamamak lazım, araç baktırılır düzgünse alınır.
primeranın piyasası 15-16 değil bence.
12-14 arası genelde gider fiyatları.
taş gibide araba alınır binilir gazların uzun soluklu rolling yapılır, kesmezse turbolanır![]()
Seyyar Tayyar
ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum istediğim gibi gazlıyorum hem konforlu hemde seri bir araç parçalarıda o kadar pahalı değil1 ay önce full motor yaptırdım 4000 tl harcadım şu anda rodajım daha bitmedi bittiğinde birde chıp uygulaması yaptıracam o zaman dahada verimli olacağına inanıyorum...
34 AH 6410
PRİMERA GT NİSMO.
bu aracı bi ara istanbulda nissan servislerinden biri satıyordu 11 bin gibi bir fiyata bayağı kıymetlenmiş araç sanırımdaha uygun fiyatlı daha az km bir gt bulabilirsiniz
Keçeee, al Nissan'ı bak keyfineÖnü de açık, çakarsın turboyu al sana olsun SR20DET
Parça olayını kafaya takma bulunmaz diye birşey yok herşey bulunuyor.
Parça bulamadım diye araba yatıran varsa el kaldırsın.
Evet araç pazarlık yapıyoruz Corolla ile bostancı san. sitesinde yahyalı nissan servisinin aracı
Family Rider
So So Slow rider
Yahyalı bostancı nissan servisini bilen arkadaşlar varmı nasıl Yerdir? Yahyalı primera Gt satıyor kırımızı bilen var mı?
Family Rider
So So Slow rider
tanımam etmem ama iyi gibi duruyor
Nissan Primera 2.0 GT 1998 Model 16.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 56515746
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
4 kapı ve güçlü kaslı bir aile babası isteyen hemen alsın arkdaşlarrrr...ben çok memnunum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)