S70 T5 tip yok, başka her şey var.
gc8 gf8 tavsiye ederim
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Yusuf o bahsettiğin nedenlerden dolayı soğumaları bizde İzmir de yaşıyoruz sadece Bursa ya has zannetmeNerde ön farlarını karartıp 50 liraya da bi ön panjur alıp takan Honda cı oldu hem de en kralından, hımm bi de stickerları da unutmamak lazım tabi. vs vs.
Bence sen boşver bunları aracına binmeye devam et. Eğer ki illa değiştiricem dersen de bende yukarda ki arkadaşlara katılıyorum Audi A4 1.8T ye geç ya da Focus dizel falan bak.
Yusuf geçmek senin kaderinde yok ama geçeceksen audi düşünebilirsin, hem benzinli hemde turbo![]()
çağrı nın arabaya da bi bak;
Skoda Octavia 1.8 20V 2001 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
şaşırmışsın sen adamım..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
vay arkadaş ya işyerinde canı sıkılan konu açıyorde git nan şahin al.takılırsın beşyol style..
komançero garage
sen vtec2 ile özdeşleşmiş birisin, ayrıca bence o paraya binilebilecek en sorusuz araçtır vtec2 ler, bence maceraya gerenk yok, evet benimde bazen canımı sıkan durumlar olmuyor değil ama yine de her şeye rağmen honda iyidir vazgeçme diye düşünüyorum.
yok ben bilmem yok ben anlamam dersen![]()
mazda 3 öneririm hiç yapılısı yok ayrıca donanımı yol tutuşu frenleri gayet başarılı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ford mondeo. 2.0 motor seçeneği olanlardan. Gayet aileye uygun, gaza yüklenince de pek üzmez.![]()
Instagram: mutusgarage
yaa konu geyıge sarmasın dıye ugrasıyorum ama şöyle bır anım var gecen akhısarda cumartesı aksamı mangal başındayız işte tanışma mevzuları falan , tt den kardeşimin biri nıck ını sööledı bende DENON dedım hııııı vtec2 ci olan manyakmı dedi yerlere yatacaktım gülmekten , adımız çıkmış bu camıada vtec2 ıle![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
al şunu çok konuşma yusuf yaaa
Audi A4 1.8 T Quattro 1999 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)