1-2 dakka kart karıyı gördükten sonra çıkardım ama çok saçmaymış genç karının saçındaki zımbırtı ne olcak bide yaşlı karının sol omzu gencin neresi oluyo? iyi yapamamışlar, sağa sola dönen balerin vardı o daha iyiydi dur bakyım ona
1-2 dakka kart karıyı gördükten sonra çıkardım ama çok saçmaymış genç karının saçındaki zımbırtı ne olcak bide yaşlı karının sol omzu gencin neresi oluyo? iyi yapamamışlar, sağa sola dönen balerin vardı o daha iyiydi dur bakyım ona
Grow up! this is just a car
Grow up! this is just a car
bende moruk görüyorum orda genci hala göremedim, bence zekadan öte beynin kullanılan kısmıyla alakalı bi durum bu.
ikisinide görüyorum![]()
bu resmi her gördüğümde ulan bigün görücem şu genci diyodum en son sitede alttaki açıklamayı görünce farkettim biraz salağım sanırım![]()
ilk önce genç bayanı hemen arkasından yaşlı bayanı gördüm
haha efsane bu ya ne zaman görsem takiliyorum
en son burda sağ tarafta karsima cikmasi cok manidar oldu kendi acimdan ;
yfrog Photo : http://yfrog.com/h8uzhprj Shared by hilalcebeci_
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Ben 5 dk baktım bulamadım hiç bişe yaşlı kadını görüyorum her seferindeyanıma arkadaşı çagardım o biliyomuş buldu gösterdi bana hemen
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
ya ben hatun filan göremedm sadece bi ayı yogi gördüm ? içmeyi azaltsam iyi olucak galiba![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
vay iyimiş bro , mantar yemiş gibi oldumşaka maka nasıl bi yetenektir bu ne güzel yapıyorlar
bi tanede bendn olsun
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)