ben bu akşam çıkar bi dolanırım valla isteyen gelir (11plaka yeşil forester)
bende belkı cıkarım eve 41 beyaz cıvıc
tamam yav 11.30 12 gibi çıkarım ben mc in oraya kesin bi arkadaş daha gelicek benim zaten
kac gıbı cıkarsınız aksam 06 plaka aA6
white light Nickli Üyeden Alıntı kac gıbı cıkarsınız aksam 06 plaka aA6 11.30 12 gıbı
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı ben ata 4/2a sturbucks'ın üstündeyim varmı komşum olan? ata 2-5 deyim bende burger in orda,migrosa fln yürürken senin aracı görüyorum bazen dışarı koyuyosun genelde galiba..
cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı ata 2-5 deyim bende burger in orda,migrosa fln yürürken senin aracı görüyorum bazen dışarı koyuyosun genelde galiba.. evet aynen
cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı ata 2-5 deyim bende burger in orda,migrosa fln yürürken senin aracı görüyorum bazen dışarı koyuyosun genelde galiba.. gel sende muhabbete yarım saat 45 dakkaya çıkarım ben
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı gel sende muhabbete yarım saat 45 dakkaya çıkarım ben ya çekmeköydeyim ben şuan,ataşehir mc de mi buluşacaksınız? spor yaptım bugün baya yorgunum duruma göre gelirim belki kendimi iyi hissedersem...
cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı ya çekmeköydeyim ben şuan,ataşehir mc de mi buluşacaksınız? spor yaptım bugün baya yorgunum duruma göre gelirim belki kendimi iyi hissedersem... gel gel ben çıkarım birazdan
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı gel gel ben çıkarım birazdan olum caddedeyim gelcem
Eeee kimseler yok halen
walla ben başka zamana gelirim dostlar,hiç halim yok size iyi muhabbetler...
ev spec.
valla bnde şimdilik ev spec burağı bekliom bakam
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı valla bnde şimdilik ev spec burağı bekliom bakam buralarda sırdan yapan yer varmııı guzeel olucak ama
modhib Nickli Üyeden Alıntı buralarda sırdan yapan yer varmııı guzeel olucak ama o neki?
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı o neki? ŞIRDANI bılmıyomusunuz boyle gozuktugunuze bakma coook guzeel http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1024&bih=499
yoh bilmiyom ama duymuştum sanki koyunun bitaraflarındanmı yapılıodu acep doğrumu hatırlıom ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları