bu 2000 senesinde kırmızı bir gsi vardı draglarda s2000 ile kafa burun gidiyorlardı bilgisi olan varmı ?
birde bu lexmaul emme manifoldu , header, eksoz, ekzantrik ile ne civarda guc veriyor bu aletler ?
Bide bu aracların ust kapakları cosworth oldugunu ve na olarak ingilterede 280-290 beygir olanlarının oldugunu duymustum recetesi nedir ?
http://www.techturkey.com/forum/2424345-post36.html
su postta yazıo bıseler
İlker G.
Evet içi gerçekten çok temizdi 2 kişi hiç binmiyordum araca hep tek biniyordum. Hiçbir usta eli deymemişti aracıma hep kendimiz deiştiriyorduk en avantajlı yanımızda buydu..
34NE500 den bahsediyorsun sen 280m de s2000 le kafa kafaya 400m de 1.5 boy önünde gidiyordu. 180 190 hp civarı bi GSİ di.
‪Astra GSI vs Honda S2000‬‏ - YouTube
MGN TypeR.
cok keyifli arabadır.. benim de ilk aracım olduğu icin ayrı bir yeri vardır ama, hangi arabaya binsem onun verdiği tadı alamıyorum..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
ben anlamam pek gti -gsi vs.ama
timing ayarlıydı sanırım dynoda tam kendi değerini vermiş 167 vermiş 306 yla denedim.2010 model a3 1.4t 122 bg ile.benim aracım 154.7 vermişti dynoda.bende 18 jantlar,306 da 2 kişi denedik 2 de 55 ten.basar basmaz 1.5-2 boy civarı çıktım,3 e attık gti yaklasmaya basladı,4 te 306 önüme geçti,4 ü bitmelerine yakınken 306 nın arkasına dayanmıstım.ama gti ufak ufak gidiyordu.ecotec 5 kapı gsi ı da rahat geçmiştim.
ama sfi olan stok vs stok geçebilir 306 yı diyorum .
bu konuyu bir uyandırayım. linkte ki araç nasıl gerçi üstadların beğendiği motor değil anladığım kadarıyla.
Opel Astra 2.0 GSI 1997 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 47192768
temize benziyor bu araç kilometreside doğruysa düşünülebilir.
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57297575
direksiyon farklı-koltuklar kaplanmış,panjur farklı.tampon 94 ama GSİ yazısı yok-far yıkaması yok.
gösterge kağıdını için elimiz değmişken kmyide düşürelim demişlerdir belkide![]()
Konuyu uykudan uyandırmanın vakti geldiii : )
Öncelıkle tum sayfaları okudum işime yarar baya bilgi aldım bunlar için tesekkurler.
Gelelım asıl konuya. Aracımı sattım ve araç araştırmaya başladım ilk tercihim vts'lere bakmak oldu fakat araç ararken gorduklerım karsısında araçtan sogudum desem yerıdır. Neyse eşe dosta soyledım vts yada gti arıyorum diye. Gecen gun araba konusunda cok guvendıgım bir arkadaşım aradı. 97 model bir Gsı var araç orjınal sıkılmamıs, yorulmamıs temız bir araç dedi. İlk başta soguk baksamda aracın orjinal oluşu beni cezbetti ve fiyat olarak ta 10,500 gibi bir rakam konustuk aramızda. Önceki sayfalarda C20XE motor kodlu 94 Gsı'lar cok fazla tavsiye edilmiş.
Şimdi benim sizden ricam X20XE motor kodlu 97 Gsı stock halde filtre ekzos ile ne kadar yurur nedir ne degıldır bu fiyata alınırmı alınmazmı kronık arızası varmıdır yada önerebılecegınız bu fiyatlara yakın Gsı varmıdır kısacası fikirlerınıze ihtiyacım var cunku cok kararsız kaldım....
Tesekkurler.
Benim gozumde ecotecler gsi degil astra 2.0dir. 94 ile alakalari yok, ayrica temiz 94 gsi aramak sadece arabadan degil hayattan sogutur adami birkacini gidip incelemen yeterli![]()
Konuyu güncelleyelim. Öncelikle merhaba arkadaşlar ciddi derecede 94 gsi hastalığı başladı bünyemde. Şahsıma ait ilk arabam olucağı için sık düşünüp ince eliyorum. Öncelikle aklımda Si crx vardı fakat gerek fiyatları gerekse sorunlu motoru beni gsi a yöneltti. Zaten küçüklükten gelen bi gsi hastalığım vardı alev alev yanıyorumYalnız çok fazla bütçem yok max 15 çıkabilirim o yüzden sık düşünüyorum
![]()
Varmı çevrenizde temiz 94 gsi önerebilceğiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)