ikisininde içine oturdum şaka değil konuşalım.![]()
ikisininde içine oturdum şaka değil konuşalım.![]()
üç-beş düğmeyle bir iki buton aynı diye koskoca gallardoyu küçümsemeyecez heralde.
adı üstünde ortak platform mekanizması var vwde.
ha direksiyonu, motoru, göstergeler falan a3 golfle aynı derseniz tamam derim yakışmamış...
objektiflik konusunuda abartmayalım babamın markası değil lambo sonuçta.
kaldıki ben murcielagoya hastayım.![]()
Gelmiş geçmiş en etkileyici lambo murci ? yapma
Bırak Murci yi bu araçın rakibi yok , bambaşka bi klasmanda uzaydan gelmiş
VW insanlığa hizmet yapsın bunu tasarlıyan elemanlara sölesen VW bünyesindeki tüm araçlara el atsınlarda hepsi biraz düzelsin şekillesin![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
sayın eriador aventador daha çok yeni.
dur bakalım hele bi kullanıcılarla iyice buluşsun kaynaşsın bakalım ne diyecekler...
+buda bi lambo sonuçta.![]()
Aventador değil o. 2009 Réventon . Şahsen loto çıkarsa ilk yapıcağm iştir kendisi![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
low bi kıyak yap bana moderatör force unu kullan bağış konusu açın Kaan'ın hayalini gerçekleştircez pamuk eller ceb e diyin 1 milyon Euro olunca gidin bana bunu alın ? bu kıyanızı unutmam kanka![]()
Yok öle değil2009 da Réventon üretildi satıldı
YouTube - ‪Lamborghini REVENTON at Cars and Coffee‬‏
Réventon müthiş tuttuğu için Murci ye Réventon dokunuşu yaptılar ortaya aventador çıktı kırma bişi yane
ama fark etmez bana aventador da hediye edersen hayır demem![]()
hop hop hayallerime yancı istemiyorum ilk başta bana alınsın sen sonra gel![]()
çok okudum izledim resimler videolar vs...
reventon 1 yıl kaldı ama aventador adıyla geri döndü farklı demesin kimse.
yazılanlar çizilenler dehşet bişey reventon (aventador).
aventadorun süreleri falan ferrari ve porsche için çok ama çok üzücü.
ayrıca siz bulursanız bana hediye edin.![]()
aman scania'ya dokunmasında.gerçekten kendine has bi araç şu an dünyanın en güçlü çekicisi.V8-730 hp 3500 nm tork
The new Scania V8 truck range | New V8 engine
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)