Resimlerini görebilirsem daha iyi olur![]()
Golf Mk1 Dizel - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
Bunun hakkında ne düşnüyorsunuz?Bileniniz varmıdır ?
Legen...wait for it...dary!
Volkswagen Golf 1.6 1984 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
parça olarak çok farkı varmı bilmiyorum ama en azından fantazisi var ve toplu duruyo..
Volkswagen Scirocco 1.6 1984 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
sari mk2 icin o para cok..
ben mesela daha derli toplusunu 6400 e almistim..
tek kapi orj sunroof orj kasetlikleri kapi cebi cekmeceleri orj ince stepnesi falanda hep ustundeydi..
mk2 nin parcasi bulunur, pahali da degil, sadece bazi abzurt parcalari bulunmuyo..
yapilincada guzel oluyor..
scirocco larin yuruyeni bulunur dye tahmin ediyorum, vw grubu sonucta, ya golfle yada baska bir modelle uyuyordur illaki ama kaporta ve aksesuar zorlar gibime geliyor..
bu arabalara 4000 den fazlası haram bnm gözümde oda çok temizse eğer çürüksüz çarıksız eksiksizse
ilanı olmayan araçlara bakın araştırın bnce çok daha uygun fiyata çok daha güzelini bulmayı deneyin aceleniz yoksa
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Aslında pek acelem yok ama en geç 1-1.5 ay'a almayı planlıyorum. Etrafınızda özellikle tek kapı mk1 varmıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
kardeşim benden sana tavsiye günlük düzenli mk1 mk2 ilanlarını kontrol et
özellikle ücra kasabalarda felan denk geliyor kelepir alacaksanda bence mk2 al
daha öncede yazdığım gibi aksarayın bir köyünde satılık olan arabayı gidip alamadım kaçırdığıma pişmanım
Abim doğru diyosunda mk2 lerin paraları cidden beni aşıyor.Gönlümde aslında hep mk1 den yana olduğundan bu durumdayım
Evet millet yardım bekliyorum kıyıda köşede,sahibinden ilanında tek kapı mk1 arıyorum.Max 5000 kadar bütcem.Öncelik dizel ama benzinlide olabilir.Lütfen yardım![]()
Casablanca'ya da önermiştim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3182274/detay/
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)