User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: Zırhlı mirafiori 1.6

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camları Açılıyor mu acaba 10 sene önce bi tanıdığımız Emniyetten çıkma zırhlı binek Toros almıştı camları falan zırhlı olduğundan acilmoyor du bi tepesinde uyduruk sunuyor vardı g.tu kalkanlardan. Haziran ayında ckaleden istanbula kapıları açık gidip gelmiştik
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ( Sunuyor)Sunroof olucakti T9 un azizligi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski tipdir büyük ihtimal ırhlı derkende herhalde sadece camları zırhlıdır .. o motorun şasenin daha fazla yükü kaldırıcağını sanmam.. B4 seviyesinde bir zırh sanırım yoktur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski tipdir büyük ihtimal camları bununda açılmıyordur
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanı kaldırmış.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makam arabasıymıs arkasından garaj arabası yazıyor kendiyle celisiyor adam

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay beee o klıma derken bence o a/c tusu acs yı yanı ac camı serınle sıstemını calıstırıyordur
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makam arabasıymıs arkasından garaj arabası yazıyor kendiyle celisiyor adam
    zırhlı yapılmışsa büyük ihtimal 80 lilerde makam aracı olarak kullanılmıştır..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu ülkede 131 ler, heleki bu tip zamanında özel yapılmış araçlar 30k li rakamları görüyor siz toşbil geçmeye çalışsanız da.

Apaçilerin elindeki 1k liralık araçlarla kıyaslamak çok yersiz.

toşbil geçen arkadaşların avrupa araçları 34 yaşına geldiğinde(günümüz şartları göz önünde tutularak) bu aracın kondisyonunda olabilir mi acaba :?

yıllarca italyan 131'lerle uğraştım, en son aracımı muayneye hazır hale gelmeden, daha bir çok eksiği ve masrafı varken ve orjinallikten çok uzak bir araçtı 22.500 liraya sattım, bittikten sonra 40kden aşşağıya vermezdim ama bi boktan anlamayanların yorum yapmasından sıkılıp tamamlamaya uğraşmadan elimden çıkardım. Keşke satmsaydım, çünkü ondan aldığım zevki vtectende, typeR dan da almadım!

bu ülkede her arabaya hak etmediği paralar istenebiliyor da, iş 131 olunca mı eşşeğin bir tarafına sokulmaya çalışılıyor?

Ki bu araçlar 3kez dünya rally şampiyonası kazanmış bir kasadır, ve amerika güvenlik testlerini geçerek amerikada uzun yıllar satışa sunullmuş, ve karoser, motor ve yürürünün bütünlüğü bakımından teste tabi tutulan dergiler tarafından defalarca geçerli not almıştır ama türküyedeki bilinçsiz kullanıcılar yüzünden rezil edilmiş, katledilmiş ve kabul görmemiştir, 2000li yılların başından itibarende itibarını kaybetmiştir...

ama 34 yıl sonra hala tabir yerindeyse OK gibi duran bir araca, marka modeli ne olursa olsun, bu yorumların yapılması beni sinirlendiriyor!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu ülkede 131 ler, heleki bu tip zamanında özel yapılmış araçlar 30k li rakamları görüyor siz toşbil geçmeye çalışsanız da.

Apaçilerin elindeki 1k liralık araçlarla kıyaslamak çok yersiz.

toşbil geçen arkadaşların avrupa araçları 34 yaşına geldiğinde(günümüz şartları göz önünde tutularak) bu aracın kondisyonunda olabilir mi acaba :?

yıllarca italyan 131'lerle uğraştım, en son aracımı muayneye hazır hale gelmeden, daha bir çok eksiği ve masrafı varken ve orjinallikten çok uzak bir araçtı 22.500 liraya sattım, bittikten sonra 40kden aşşağıya vermezdim ama bi boktan anlamayanların yorum yapmasından sıkılıp tamamlamaya uğraşmadan elimden çıkardım. Keşke satmsaydım, çünkü ondan aldığım zevki vtectende, typeR dan da almadım!

bu ülkede her arabaya hak etmediği paralar istenebiliyor da, iş 131 olunca mı eşşeğin bir tarafına sokulmaya çalışılıyor?

Ki bu araçlar 3kez dünya rally şampiyonası kazanmış bir kasadır, ve amerika güvenlik testlerini geçerek amerikada uzun yıllar satışa sunullmuş, ve karoser, motor ve yürürünün bütünlüğü bakımından teste tabi tutulan dergiler tarafından defalarca geçerli not almıştır ama türküyedeki bilinçsiz kullanıcılar yüzünden rezil edilmiş, katledilmiş ve kabul görmemiştir, 2000li yılların başından itibarende itibarını kaybetmiştir...

ama 34 yıl sonra hala tabir yerindeyse OK gibi duran bir araca, marka modeli ne olursa olsun, bu yorumların yapılması beni sinirlendiriyor!
    Aynen bu kasalar öyle ama misal regatalar benim bildiğim avrupada bile üretimden kaldırılıp yasaklandı.. fren tertibatı yüzünden.. ama bizde 98 yılına kadar üretildi..
    aynısı her araç için geçerli gordinilerde efsane araçlardır ama kaç kişi bilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)