Felaketler olursa neye güvenicez. eve dalış tüpü yedekleyelim desek deprem olur. deprem olacak yerin altına sığınak yapalım desek üstümüze Tsunami gelecek iki ucu b.klu değnek ..
Yıl 2040 ne temiz su, ne petrol nede toprak için yapılan savaşlar.İnsanlar son kalan müzelik vteclerin sahibi olmak için birbirleriyle savaşacaklar ama çok az kişi bu araçların sahibi olabilecek. Bir rivayete göre bu savaşlarda insan ırkının son bulabileceği düşünülüyor![]()
uzaylilar gelicek biz hala vtekmi 106 mi![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
uzaylılar gidicek biz hala m3mü typer mı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hep McGuyver gibi araba yapıp , Mad Max gibi araba kullanmak , Carmageddon daki gibi zombi ezmek istemişimdir .. bu kehanetler gerçekleşirse NY sokaklarında Mustang ile geyik avına çıkarız artık..![]()
Abi dokunduriym demişsin de, n'apalım yani? : ) Oturup kıyamet gelicek diye karalar mı bağlayalım? E zaten gelicek, bundan kaçış yok ki. Elhamdülillah müslümanım, yaşıtlarıma göre de aşırı tutucuyumdur. Maya'lıların sözde dünyanın sonunun geleceğini söylediği yılı konu alan bi topic'de de anca geyik yaparım. : )
K.
tool amca burdan sorayım da şu sikkofield konusunu tekrar açsam da kaldırmasanız ? forum için zararı varmı.illimünati , siyonizm i falan araştırıyor.üzerimizde oynanan oyunlar zihin kontrolü vs.
yılmaz özdil in konusu gibi olacaktı bi sorun çıkmazdı hatta bu daha tarafsız daha objektif ama neyse.
kudurdum.com abi senin zamanlarının kanalları yada senın yaşıtlardan Forum Ana Sayfa aeuhaeuhaeuh![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
kudurdumu hatirlamiyorum,
kurtadam vardi
otomobil dersen Oto-Park.Com - Otomobil Forumları : OPC
Experience is what you get when you don't get what you want.
otopark.com ya heralde en eski ve seviyeli forumdur ortaokul detected tım o zamanlar yazmıyordum pek okuyup öğrenme aşamaları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)