origami nasıl olur acaba? 3 boyutlu?
şöyle bir davetiye olsa süper olur ama kim yapıcak bunu acaba? hemde yüzlerce![]()
origami nasıl olur acaba? 3 boyutlu?
şöyle bir davetiye olsa süper olur ama kim yapıcak bunu acaba? hemde yüzlerce![]()
e60 535d & THE A45 AMG
acaba garanti belgesi şeklindemi yapsam?
bu düğünde eğlenmek garanti şeklinde vs
of kafam çorba gibi![]()
e60 535d & THE A45 AMG
http://www.techturkey.com/forum/sohb...etiyesi-3.html
bence bu çok güzel bu tarz şeyler tercih edebilirdim,onun haricinde ilaç kutusu degilde kağıt yaprağı olanda çok güzelmiş
Başka farklı davetiye örnekleri yokmudur? ***** bizimde yavaş yavaş yaklaşıyor fikir edinelim.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
işte bende onun için konu açtım bende farklı fikirler arıyorum. ama nette ün yapmış örnekler değil tabiki.
e60 535d & THE A45 AMG
not kağıdı oldukça hoş ve anlamlı ben listeye alayım şimdiden bir gün lazım olur![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
çok güzel davetiyler varmıs ya,
Kardeşim dediğim gibi matbaacıyım sana dost olarak birşeyler söylüm Davetiye için fazla masrafa girme sonuçta yırtılılıp atılıcak birkereliğine bakılıcak saklarsan bir yenge saklar emin olama birkerelik yapılıyor tabi fazlada umarsamamızlık yapma her zaman sade ağır başlı davetiyeler daha hoş durur emin ol
![]()
teşekkür ederim. Ama ben kendim sıradan biri olmadığımdan sıradanlığı sevmiyorum. Tabiki ucuk kacık maliyetlerde birşeyler aramıyorum gene zarf kağıt usulu onun maliyeti neyse benim istediğimin maliyetide o ama değişik bir fikir olsun akılda kalıcı olsun biraz veya ne biliyim özel olsun işte![]()
e60 535d & THE A45 AMG
eeee tt ahalisi noldu ya bukadarmı? başka fikri olan yokmu? hatun sıkıştırıp duruyo help me pls![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)