User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Jumbocarcare Yenı Adres ıcın Eleman aramaktayım (IZMIR)

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonaxda calısan bı ustam var memnun deyıl ayrılmayı dusunuyor sağlam bı yer bakıyoruz rakam konusunda esnekmısınız her turlu sonax işi yapıyor boya koruma detaylı temızlık v.s
    0533 410 4121 'den arıyabılır konusabılırz detayları ıstersnz?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdım numarayı arkadasa arar benım adımı verır ismim özay temız calısır fiyat konusunda esneyebilirsin ıyı bı eleman kazanmıs olursun selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz ne kadar biliyorsunuz işi ?, gördüğüm kadarıyla çok bilmiyorsunuz yenisiniz, sizden daha çok anlayan biri gelirse kafasına göre iş yapar, bu sektör gariptir, bahşiş için daha fazla yapar yada size iş öğretmeye çalışır, önerim askerden yeni gelmiş paraya ihtiyacı olan birini almanızdır, sonaxtan çıkmış adam orda gelip te araba yıkamaz baştan söyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz ne kadar biliyorsunuz işi ?, gördüğüm kadarıyla çok bilmiyorsunuz yenisiniz, sizden daha çok anlayan biri gelirse kafasına göre iş yapar, bu sektör gariptir, bahşiş için daha fazla yapar yada size iş öğretmeye çalışır, önerim askerden yeni gelmiş paraya ihtiyacı olan birini almanızdır, sonaxtan çıkmış adam orda gelip te araba yıkamaz baştan söyliyim
    Tabı Dısardan oyle gozukuyodur Mudahale edemeyız kımsenın dusuncesıne. Bırakında Calısanla aramızdakı dıologu bız ayarlıyalım bız ona hem Guleryuzlu hemde dısıplınlı oluruz arasını buluruz.

Onerınız ıcın tesekkur ederım. goz onunde bulundurucam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdım numarayı arkadasa arar benım adımı verır ismim özay temız calısır fiyat konusunda esneyebilirsin ıyı bı eleman kazanmıs olursun selamlar
    Saolun ılgınız ıcın Beklıyorum telefonunu

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş ahlakı kısıye gore değişir personel calıstıgı ıs yerınde mutluysa sıkıntı olmaz bence ayrıca patron calısandan bıseyler ogrenmez dıye bır kural yokdur bence
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz ılımlı yaklaşın yazdıklarıma isterseniz kimseye kötü bir cümle kurmadım yada böyle üstün bir cümle de kurmadım, 1. yeni olabilirsiniz ben öyle gördüm öyle söyledim ayıp değil günah değil, sadece dosthane 1 2 öneride bulundum başıma gelenlerden, kimse öneri yapmasın yazın bence başlığa.2. Herkezin aynı olmadığını herkez biliyordur ben dikkat edilmesi gereken hususları söyledim ve iş öğretirden kastım o şekilde değildi, bu işin içinde olan daha iyi anlar eminim açıklaması uzun, sizin dediğiniz gibi değil sadece.

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fbc haklısın doğru söylüyorsun usta, demek istediğini anlamaya calısın katılyıorum fikirlerine ve jumbo da kulagına küpe edicektir dediklerinizi..
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fbc haklısın doğru söylüyorsun usta, demek istediğini anlamaya calısın katılyıorum fikirlerine ve jumbo da kulagına küpe edicektir dediklerinizi..
    hani bende bu işi yapıyorum ve çalışan stresi herşeyden berbat o yüzden birkaç öneri yapmıştım saolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cıhan abı , Az cok Bılıoruz bızde kendımızce en ıyyız dıye bı cumle kurmadık zaten ama en azından bızımle calıscak adam bızım kadar bılsın bu ısı demek ıstedım. bızımde stressımız cok zor yaz ayında elemansız kaldık kot pantolonla gomlekle araba yıkıyorum suanda. he allah ıs versınde yıkıyalım o ayrı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kolaylık versin, ama başın ağrımasın diye dedim kardeşim, elemansızlık çok kötü durum yaa iyi bilirim o yüzden dedim işte ben çok çekiyorum bu konuda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)