yazdım numarayı arkadasa arar benım adımı verır ismim özay temız calısır fiyat konusunda esneyebilirsin ıyı bı eleman kazanmıs olursun selamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Siz ne kadar biliyorsunuz işi ?, gördüğüm kadarıyla çok bilmiyorsunuz yenisiniz, sizden daha çok anlayan biri gelirse kafasına göre iş yapar, bu sektör gariptir, bahşiş için daha fazla yapar yada size iş öğretmeye çalışır, önerim askerden yeni gelmiş paraya ihtiyacı olan birini almanızdır, sonaxtan çıkmış adam orda gelip te araba yıkamaz baştan söyliyim![]()
Biraz ılımlı yaklaşın yazdıklarıma isterseniz kimseye kötü bir cümle kurmadım yada böyle üstün bir cümle de kurmadım, 1. yeni olabilirsiniz ben öyle gördüm öyle söyledim ayıp değil günah değil, sadece dosthane 1 2 öneride bulundum başıma gelenlerden, kimse öneri yapmasın yazın bence başlığa.2. Herkezin aynı olmadığını herkez biliyordur ben dikkat edilmesi gereken hususları söyledim ve iş öğretirden kastım o şekilde değildi, bu işin içinde olan daha iyi anlar eminim açıklaması uzun, sizin dediğiniz gibi değil sadece.
Fbc haklısın doğru söylüyorsun usta, demek istediğini anlamaya calısın katılyıorum fikirlerine ve jumbo da kulagına küpe edicektir dediklerinizi..![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Cıhan abı , Az cok Bılıoruz bızde kendımızce en ıyyız dıye bı cumle kurmadık zaten ama en azından bızımle calıscak adam bızım kadar bılsın bu ısı demek ıstedım. bızımde stressımız cok zor yaz ayında elemansız kaldık kot pantolonla gomlekle araba yıkıyorum suanda. he allah ıs versınde yıkıyalım o ayrı.
Allah kolaylık versin, ama başın ağrımasın diye dedim kardeşim, elemansızlık çok kötü durum yaa iyi bilirim o yüzden dedim işte ben çok çekiyorum bu konuda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)