User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
92 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: DJ'liğe başlamak?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahha
    estafurullah severim ama ole bi bilgi durumum yok bilenlere ayip etmis olurum

zevkli istir hobi amacli tirmalanabilir takinti haline gelirse otomobil parasina sistemler alinabilir vs..vs..

Ama daha once hic ugrasmadiysan tavsiyem pc baglantili (normal sistemleri aratmayacak seyler cikabiliyor program destekleri sayesinde) kullanilabilen hoby amacli cihazlar var onlari kullan hem masrafsiz hemde yanlis anlasilmasin gazini atmak icin isgorur

ha baktinki gaz mevzuu degil ciddi ciddi yapicam ben bu isi dersen ozaman donanim almaya baslarsin ki busekilde deneyerek baslamak sana daha az masraf acar
    Ben gordugumu yazdim

Ama gercekten cok zevkli bi is ama yapacak insanin hani derler ya muzik kulaginin iyi olmasi lazim

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım sana tavsıyem ılk şarkıları guzel yerden bırleştirmektir bunu mixmeister programı ile yapabılırsın program crac lı nette mevcut gayet zevklı seyler cıkartabılıyosn

daha profesyonel programlar ıcın program adı gelmıyor suan aklıma ama yazıcam sana

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 6 senedir uğraşıyorum. ilk olarak Numark ın cdn 88 i ve DM1002Mx mixerini aldım onlar beni baya bi eğitti baya bi mix yapıp record ettim her yeni mixte hatalar azaldı vsvs şimdi en baştan müzikler yaratmaya başladım bunun için Ableton heralde şuan dünyanın en iyi programı tabi sen producer kafası mı yaşamak istiyosun yoksa sadece 1 - 2 saatlik mix yapıp record etmek mi istiyorsun her ikisindede yardımcı olurum istediğin cihazıda sorabilirsin.

edit. ve ne tarz müzikten hoşlanıyosun örnek verki sana bende yapılan güzel örnekleri göstereyim.

Trance Techno türevilerinden uzak dur zaten, Progressive - Progressive House - House - Deep House vs bunlar güzel türler tabi kulakta zamanlar alışıyor.

son bi edit daha bunu pc üzerinden yaparak başlama iki tane orta halli cd player ve orta halli bi mixer ile başla pc ortamına daha sonra geçersin. bide çok ama çok fazla dinleyip araştırma yapmanı tavsiye ederim asıl istediğin tarzı bulman için.

Örneğin bu müzik kalitelidir.

http://soundcloud.com/fina-records/f...erto-rodriguez

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr sartlarında kalabalıgı eglendirmek daha dogrusu isletmecinin cebini doldurmak daha onemli caldıgın muzigin mixingin parca secimin vsnin onemi cok az ama yurtdısında tam tersi cogu produksiyon yapıp teknigini gelistirerek isim yapıyor.
    Aynen öyle . Türkiye şartlarında Gelen kesime göre müzik çalmak zorundasınız . Kendi tarzınızı gecenin ilerleyen saatlerinde çalarsanız daha sağlıklı oluyor. Önce dükkanın iş yapması gerek = alkol tüketimi . Baştan kendi zevkinize göre çalırsanız yadırgayıp gidiyorlar .Kafaları güzel olunca 2 kendi tazrın 1 onlarınkisinden çaldınız mı her şeye oynuyorlar .En azından sevmediğiniz parçanın bile en iyi alt yapılı versiyonlarını çalarak kendiniz de sıkıntıdan kurtarırsınız Ama öncelik müşteriyi eğlendirmektir buna bakar patronlar.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süper yazmışsın. yavaş yavaş vakit geçirerek çözmek istiyorum. Bir anda her şeyi alınca GTA yı silah şifresi yazıp oynamak gibi oluyor, tadı kaçıyor. Bu güne kadar neyin bir anda b.kunu çıkardıysam sıkıldım.

bu arada daha somut örnekler verebilir misin? PC bağlantılı sistem derken?
    bunu onerdigim icin degil (bence fazlasiyla yeterli ) ama bu tarz sistemler mevcut bircok markada arastirmak begenmek ve butce ile alakali degilsir secimin .

YouTube - ‪Numark MixTrack Pro Preview First Look | ProAudioStar.com‬‏

izle bakalim begenecekmisin
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 6 senedir uğraşıyorum. ilk olarak Numark ın cdn 88 i ve DM1002Mx mixerini aldım onlar beni baya bi eğitti baya bi mix yapıp record ettim her yeni mixte hatalar azaldı vsvs şimdi en baştan müzikler yaratmaya başladım bunun için Ableton heralde şuan dünyanın en iyi programı tabi sen producer kafası mı yaşamak istiyosun yoksa sadece 1 - 2 saatlik mix yapıp record etmek mi istiyorsun her ikisindede yardımcı olurum istediğin cihazıda sorabilirsin.

edit. ve ne tarz müzikten hoşlanıyosun örnek verki sana bende yapılan güzel örnekleri göstereyim.

Trance Techno türevilerinden uzak dur zaten, Progressive - Progressive House - House - Deep House vs bunlar güzel türler tabi kulakta zamanlar alışıyor.

son bi edit daha bunu pc üzerinden yaparak başlama iki tane orta halli cd player ve orta halli bi mixer ile başla pc ortamına daha sonra geçersin.
    Arkadaşlarım sürekli benim yaptığım cd leri dinlerler, ben de mp3 yapmak yerine bu şarkılara bir kaç efekt ekleyerek, düzgün geçişler yaparak arkadaş ortamında çalmak istiyorum. Sürekli müzik dinliyorum ve bunu bir şekilde geliştirmem lazım. Dinle dinle nereye kadar. Bir şeyler üretip paylaşmak istiyorum. Kör topal artık hata yapa yapa deneye deneye kendimi geliştirmeliyim. Anladığım kadarıyla ilk etapta yapmam gereken pc ye bir program yükleyip kurcalamak. Amacım para kazanmak değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarım sürekli benim yaptığım cd leri dinlerler, ben de mp3 yapmak yerine bu şarkılara bir kaç efekt ekleyerek, düzgün geçişler yaparak arkadaş ortamında çalmak istiyorum. Sürekli müzik dinliyorum ve bunu bir şekilde geliştirmem lazım. Dinle dinle nereye kadar. Bir şeyler üretip paylaşmak istiyorum. Kör topal artık hata yapa yapa deneye deneye kendimi geliştirmeliyim. Anladığım kadarıyla ilk etapta yapmam gereken pc ye bir program yükleyip kurcalamak. Amacım para kazanmak değil.
    pc ye program yükleyip mouse ve klavye ile kurcalamak senin için zaman kaybı. madem istiyorsun bu işi yapmayı o zaman alıcaksın güzel bi cd player ve mixer yannınada bi recorder bağlicaksın 2 3 gb mixini yapıcaksın ondan sonra atıcaksın editlemek istediğin yerleri o programda editlersin ama pc ile başlamanın sana bi yararı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu onerdigim icin degil (bence fazlasiyla yeterli ) ama bu tarz sistemler mevcut bircok markada arastirmak begenmek ve butce ile alakali degilsir secimin .

YouTube - ‪Numark MixTrack Pro Preview First Look | ProAudioStar.com‬‏

izle bakalim begenecekmisin
    NUMARK MixTrackPRO Sıfır Gibi sahibinden.com'da

sanırım bu? 500 lira demiş pazarlık da var demiş. Programı da yanında hedife edecek. Bunu PC ye bağladığım zaman işimi görecek yani öyle mi? Süper o zaman? İllaki bir yerden başlamak için 2-3 milyarlar harcamayacağım? Evet de.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev arkadasim yaklasik 6 ay once ciddi merak sardi DJ lige...Ilk baslarda laptopunda birseyler yapti etti sonra yetmiyor dedi ve mixer alip sabahlara kadar ugrasti.Su an burada bir barda cuma ve cumartesileri caliyor onun haricinde normal isine devam ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlar benim evde takıldıım makinelerim en azından böyle bişey olması lazım elinin altında hem kaliteli bi record için hemde zevk alman için istersen dene bak indir pc ye programı 2. gün ellemessin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NUMARK MixTrackPRO Sıfır Gibi sahibinden.com'da

sanırım bu? 500 lira demiş pazarlık da var demiş. Programı da yanında hedife edecek. Bunu PC ye bağladığım zaman işimi görecek yani öyle mi? Süper o zaman? İllaki bir yerden başlamak için 2-3 milyarlar harcamayacağım? Evet de.
    simdi bu bu ise nekadar zaman butce hoby olarak baktiginla alakali ...

2 yol var

1- Bu isi bilmiyorum ama denemek biraz eglenmek istiyorum sonra zaten zamanim olur olmaz bilmiyorum ama eglence amaclida olsa bunu biraz goriyim istiyorum .

2- bu isi bilmiyorum ama bu isi ciddi ciddi ogrenmek istiyorum para kazanmasamda bu ise zaman ve para ayirabilirim .

1 ise evet gazini alir Model ben
    2 ise ozaman cihaza biraz para yatirip detaylarini cozmeye bak bu cihaz sana kisa zamanda yetersiz gelecektir sonuc itibariyle hoby cihazidir
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunlar benim evde takıldıım makinelerim en azından böyle bişey olması lazım elinin altında hem kaliteli bi record için hemde zevk alman için istersen dene bak indir pc ye programı 2. gün ellemessin
    olm bole bisi alip sonra arkadas ben bu isle ugrasamam dersen nekadar kacar kanka
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Produksiyon olarak eski de olsa Fruity Loops en iyi programdir baslangic icin. Nette bir suru yerden download edebilirsin. PC ile de filtreleri uyumludur sound olarak kalitesizlik cekmezsin. Bazi filtreler olmuyor cunku mac-pc arasinda programlarda.

Baslangicta isini 2 kanalli bir numark, technics (efect makinesiz) isini gorur. Ilk etapta yapmak isteyecegin kulagini gelistirmek. Once mixlemeye calisip sonra kulagini gelistirmeye calisirsan isin cok uzar. Bu temel atmadan bina yapmaya calismaktan farksiz. Ortalama bir genc, her gun caliyorsa set basinda, 6 aydan evvel falan kulagi gelisip, mixlere alismasi zor. Tabii sen cok zaman ayirmaya karar verirsin bu sure duser. Benim 1 seneye yakin surdu bunu edinmem yogun programimdan dolayi. Yapmak isteyecegin sey kick ve snatch dedigimiz halk tabiriyle "dim tizlari" ayni ritmde uyusturmak. Bu da kulak olmadan olmuyor.

Mixlemenin mantigi cok basit temelde. cogu sarkida 32bit kurali gecerlidir. her 32 bitte bir yeni bir kompozisyon baslar. bunu yazidaki paragraf gibi dusun ya da siirde misra. Melodi her 32 bitin sonunda degisir (genelde). Muzigin matematiginde olan bir seydir bu. Bunu genelde 8 kere 1-2-3-4 sayarak yapar dj ler. Daha kolay ve pratiktir ritmi takip edip yakalamak. Zaten zamanla bunlari saymayacaksin kulagin gelistigi icin ilk defa dinledigin sarkinin kalan yarisini tahmin edebiliceksin.

Ayni zamanda muzik yelpazen genislicek. 2005 te tamamen trance ve techno olan dj'lik playlistim su an 1950'ler fas folk ve punkindan electro-beats, funky house dubstep vb arabesk dahil her kategoriye genislemis durumda. Hepsini calmayi, eklektik bir liste olusturmayi seviyorum. Sikilmana firsat kalmiyor. Zamanla kendini kesfediceksin kisacasi... Aslinda neyi kendinle benimsettigini yani.

Plak olayi ise cok pahali. TR de bir luks. Ama bambaska bir zevk. Bizde 900e yakin var ve hala aliyoruz. Hastalik... Plak olayina giriceksen Technics artik uretimi durdurdu dolayisiyla uzun sure kullanmayacaksan TR'de sikinti cekebilirsin. senede bir kere bakimini ve miknatisini kontrol ettirmen gerekir. Manyetigini kaybettigi an bir boka yaramaz artik demektir.

Ayrica, mixerini harici efekt makinesi ve ses karti ile bilgisayarina baglarsan, sadece analog calismalarla yetinmek zorunda kalmazsin. PC uzerinden DJ TRAKTOR programi ile hemen analog olarak yapabilcegin her seyi yaparsin. Ses kartinin kalitesine gore de cikislarin o kadar iyi olur. Oyuncagi cok fazla olan bir sistemin olur sikilamazsin.

Alacagin hoparlorler studyo monitoru olmak zorunda degil ama gidip de 5+1 logitech alma. En iyisi ve ucuzu eskicilerde satilan Ahsap kabinli eski muzik setleridir. Cogu kaliteli metallerden uretilmistir ve cikislar, ses gayet guzeldir. Daha sonra bu isin ehli olan Mackie marka studyo monitorleri ile kendine referans alabilirsin. Cunku diger ses sistemlerinde crossover vardir sesi filtrelerler. Senin isine yarayan sesin filtresiz kendisidir.

Indirdigin sarkilar minimum 256kbps olmasi gerekir. Bu cok onemli. Cogu zaman boktan ses sistemleriyle karsilasirsin bir yerde calarsan.

Bol bol dinle. Bol bol calis. Bol bol indir sarkilari ve baska sanatcilardan feyz al kesinlikle. Ilk once pc basinda Beatport sync ile setler yaratabilirsin. Fruity loops ilk etapta basarili produksiyon programidir. Sonra Ableton ile yolunu bulursun zaten o ayri bir dunya.

rastgele
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @yiit;

Ne tarz müzik dinliyorsun sorusuna en güzel cevabı bir örnek ile vereceğimi düşündüm. Bu şarkıya takıntım var. Snowboard yaparken bu şarkı çaldığı zaman dümdüz aşağıya inmek geliyor içimden

YouTube - ‪Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want‬‏

bunun gibi 3-5 favori parçamı güzel geçişlerle bağlamak, yetersiz olanlara biraz bass ve efekt eklemek istiyorum. Amacım sıfırdan bir şeyler yaratmak değil ( ilk etapta)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm bole bisi alip sonra arkadas ben bu isle ugrasamam dersen nekadar kacar kanka
    kanka uraşamam deme ihtimali varsa hiç başlamasın pc de başlasın pc de bıraksın bence ama elde kalmaz satmak isterse satılır zaten bu makineler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Produksiyon olarak eski de olsa Fruity Loops en iyi programdir baslangic icin. Nette bir suru yerden download edebilirsin. PC ile de filtreleri uyumludur sound olarak kalitesizlik cekmezsin. Bazi filtreler olmuyor cunku mac-pc arasinda programlarda.

Baslangicta isini 2 kanalli bir numark, technics (efect makinesiz) isini gorur. Ilk etapta yapmak isteyecegin kulagini gelistirmek. Once mixlemeye calisip sonra kulagini gelistirmeye calisirsan isin cok uzar. Bu temel atmadan bina yapmaya calismaktan farksiz. Ortalama bir genc, her gun caliyorsa set basinda, 6 aydan evvel falan kulagi gelisip, mixlere alismasi zor. Tabii sen cok zaman ayirmaya karar verirsin bu sure duser. Benim 1 seneye yakin surdu bunu edinmem yogun programimdan dolayi. Yapmak isteyecegin sey kick ve snatch dedigimiz halk tabiriyle "dim tizlari" ayni ritmde uyusturmak. Bu da kulak olmadan olmuyor.

Mixlemenin mantigi cok basit temelde. cogu sarkida 32bit kurali gecerlidir. her 32 bitte bir yeni bir kompozisyon baslar. bunu yazidaki paragraf gibi dusun ya da siirde misra. Melodi her 32 bitin sonunda degisir (genelde). Muzigin matematiginde olan bir seydir bu. Bunu genelde 8 kere 1-2-3-4 sayarak yapar dj ler. Daha kolay ve pratiktir ritmi takip edip yakalamak. Zaten zamanla bunlari saymayacaksin kulagin gelistigi icin ilk defa dinledigin sarkinin kalan yarisini tahmin edebiliceksin.

Ayni zamanda muzik yelpazen genislicek. 2005 te tamamen trance ve techno olan dj'lik playlistim su an 1950'ler fas folk ve punkindan electro-beats, funky house dubstep vb arabesk dahil her kategoriye genislemis durumda. Hepsini calmayi, eklektik bir liste olusturmayi seviyorum. Sikilmana firsat kalmiyor. Zamanla kendini kesfediceksin kisacasi... Aslinda neyi kendinle benimsettigini yani.

Plak olayina ise cok pahali. TR de bir luks. Ama bambaska bir zevk. Bizde 900e yakin var ve hala aliyoruz. Hastalik... Plak olayina giriceksen Technics artik uretimi durdurdu dolayisiyla uzun sure kullanmayacaksan TR'de sikinti cekebilirsin. senede bir kere bakimini ve miknatisini kontrol ettirmen gerekir. Manyetigini kaybettigi an bir boka yaramaz artik demektir.

Ayrica, mixerini harici efekt makinesi ve ses karti ile bilgisayarina baglarsan, sadece analog calismalarla yetinmek zorunda kalmazsin. PC uzerinden DJ TRAKTOR programi ile hemen analog olarak yapabilcegin her seyi yaparsin. Ses kartinin kalitesine gore de cikislarin o kadar iyi olur. Oyuncagi cok fazla olan bir sistemin olur sikilamazsin.

Alacagin hoparlorler studyo monitoru olmak zorunda degil ama gidip de 5+1 logitech alma. En iyisi ve ucuzu eskicilerde satilan Ahsap kabinli eski muzik setleridir. Cogu kaliteli metallerden uretilmistir ve cikislar, ses gayet guzeldir. Daha sonra bu isin ehli olan Mackie marka studyo monitorleri ile kendine referans alabilirsin. Cunku diger ses sistemlerinde crossover vardir sesi filtrelerler. Senin isine yarayan sesin filtresiz kendisidir.

Indirdigin sarkilar minimum 256kbps olmasi gerekir. Bu cok onemli. Cogu zaman boktan ses sistemleriyle karsilasirsin bir yerde calarsan.

Bol bol dinle. Bol bol calis. Bol bol indir sarkilari ve baska sanatcilardan feyz al kesinlikle. Ilk once pc basinda Beatport sync ile setler yaratabilirsin. Fruity loops ilk etapta basarili produksiyon programidir. Sonra Ableton ile yolunu bulursun zaten o ayri bir dunya.

rastgele
    cagri yafrum en son senin evdeki bir hoperlorun fiyatini yazarmisin(tek olarak lutfen)

Sardinmi bu deli gibi olur sonun hahahahahhahahahahhaha
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @yiit;

Ne tarz müzik dinliyorsun sorusuna en güzel cevabı bir örnek ile vereceğimi düşündüm. Bu şarkıya takıntım var. Snowboard yaparken bu şarkı çaldığı zaman dümdüz aşağıya inmek geliyor içimden

YouTube - ‪Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want‬‏

bunun gibi 3-5 favori parçamı güzel geçişlerle bağlamak, yetersiz olanlara biraz bass ve efekt eklemek istiyorum. Amacım sıfırdan bir şeyler yaratmak değil ( ilk etapta)
    haahhaha iyi gaza gelmen güzel ben sana bikaç makine öneriym bide herzaman Dinamo FM dinle. orda kalitesiz müzik yok hak verirsin zaten gündüzleri biraz sakin çalar akşamları başlar başkada radyo dinleme bursada yoktur sanırım netten dinle kesinlikle. bikaçtanede güzel set paylaşıym onları dinle şimdi.

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle . Türkiye şartlarında Gelen kesime göre müzik çalmak zorundasınız . Kendi tarzınızı gecenin ilerleyen saatlerinde çalarsanız daha sağlıklı oluyor. Önce dükkanın iş yapması gerek = alkol tüketimi . Baştan kendi zevkinize göre çalırsanız yadırgayıp gidiyorlar .Kafaları güzel olunca 2 kendi tazrın 1 onlarınkisinden çaldınız mı her şeye oynuyorlar .En azından sevmediğiniz parçanın bile en iyi alt yapılı versiyonlarını çalarak kendiniz de sıkıntıdan kurtarırsınız Ama öncelik müşteriyi eğlendirmektir buna bakar patronlar.
    cluba gelen kitleden dolayı coyle cogu muzik dinleme amaclı cıkmıyor dısarı.. en komigi beatporttan promo poollardan buluyosun parcayı sonra clubta calarken bu mal napıyo der gibi bonbon bakıyorlar bikac hafta sonra parca patlıyor radyoda iki uc yerde davamlı calıyor sonra aynı adam gelip senden calmanı istiyor))

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben pc de basladım emway toplantılıarında caldım ve arada hala semınerlere gıderım tamam fazla oynatmıyolardı bana ama başlangıç ve bıtımlerde tamamen kendı mıxlerımı cala bılıodm 3000 4000 kısı kopartmak dans ettırmek gerçek den cok eğlenceli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)