r9 varken çok güzeldii yaa ne selpakçısı ne çiçekcisi ne cam sileni geliyordu ışıklarda
yanımda ki arkamda ki arabalara gidiyorlardı hep![]()
r9 varken çok güzeldii yaa ne selpakçısı ne çiçekcisi ne cam sileni geliyordu ışıklarda
yanımda ki arkamda ki arabalara gidiyorlardı hep![]()
şahin varken yenikapıda yaklasan 15-16yaşındaki cocuga silme bizde başka ışıklarda bu işi yapıyoruz dediğimde cocuk çok gülmüştüAbi bizdede Bmw var sen niye bunu aldn diyede devam etmişti
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
para vermeyınce kufur edıyolar![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
mahallenin girişinde ışıklarda bir cocuk var çeşit cok bazen selpak bazen su v.b. şeyler satıyorher geldiğinde muhabbet ediyorz abi nolur al nolur al şekli olm diyorm bizde pazarlama okuduk git arkadaki arabaya sen biz gelince tenefüs niyetine bizlemi takılıyorsun
![]()
bana satma şansın yok git arkadaki belki alıcak ve cocuk 4-5 yıldır aynı yerde emekliliğiiğde orda bitiricek eğer sgk primi ödüyorsa
![]()
abi bi ara foto çekip koyarım konuyasıfatı görsen cok komik
bide yapışkanlık var fena yani
muhtemelen iyide kazanıyordur
3 tane ışık var her birine gidiyor
![]()
![]()
Gaziantepde kadınlar çeviriyo etrafını çocuklarını sırtlarına bağlamışlar o çocukların suratı egzost dumanından simsiyah başına üşüşüyorlar.. İşin en ilginç kısmı birşey satmıyorlar ellerini açıp suratına bakıyolar aşmışlar artık.. Çok kızıyorum bu tip şeylere onları ışıklarda gördüğümde önümde araç varsa bile gerisinde duruyorum o geldikce hafif hafif ilerliyorum en sonunda bıkıp gidiyolar ama bir süre inatlada arkaamdan geliyorlar...
valla bir keresinde ben zorla sildirdimcam çok kirliydi cam suyuda bitmişti ama adam sildiğine pişman oldu tüm camları sildirdim 58 sn de
istanbul b.evlerde
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bunlardan atışalanı kavşaktada var dı bende kahvenin önündeyim orda geçenlerde elemanın biri aynı şekilde yapıştı cama gene aracın birine şöförün kapıyı açmasıyla çocuga bir tokat salladı çoçuk orta refüşe kadar uçtu adam sonra topuk
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Ben de aynı yerdeyim ve her gün iş çıkışı o kavşaktan Kamil Tunca bulvarına giriyorum...
Sana geldiler mi höt, zöt yap, bas küfürü, agresif ol.... S...rip gidiyorlar....defalarca denendi, hatta bazıları tanıyor artık beni, hiç yanaşmıyorlar..
Ama tesbih satan çingene karılar çok fena...tırsıyorum onlardan...onlar varsa camı kapa, klimayı aç...sakın göz göze gelmemeye çalış, yoksa bitersin...![]()
bunlara hiç bi şekilde acımıyorum namsuyula filanda para kazanmıyor şerefsizler. geçen bi tanesi zorla sildi camları yeni yıkanmış arabanın azına etti cebimdede bozuk yoktu arabadan kaç 45 kuruş çıktı verdim beyenmedi yere attı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)