Serkan iyiydi
Daha öncede olmuştu gündüzden daha çok trafik oluyor gece köprüde çalışma olduğunda.
Çekmeköy şile otobanınıda (nevzat demirin orası) geceleri kapatıyorlar 4 dakikada gittiğim yolu dün gece 50 dkda gittim![]()
hazır el atmışken şu köprü bitimindeki zemindeki asfalt üstündeki demir levhalarıda düzeltseler onlar yüzünden gece 5de michelin pilot sport3 18 lastiğim yarıldı komple taban yanaktan koptudaha ben arabayı durdurmadan kaç tane ekip arabası geldi köprü üstünde niye durdunuz diye
![]()
Geçen hafta Antalyaya giderken bide beni gece 02:00'de asfalt çalışması ile hoplattılar 2saat 45dk sürdü Körfezdeki 10km yolu gitmem. Bu haftada patlarsam trafikden dolayı köprüde çıplak eylem yapacam.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cuma akşamı ben 20.30 gibi çıkıcam yola.muhtemelen trafik fena olacak ama en azından deprem güçlendirme çalışmasına yakalanmayız![]()
barnak bassam olurmu ?
2 hafta önce gece bende takıldım körfezdeki o yol yapım çalışmasına trafikte kamyoncu kankalarımla kaynattım![]()
Son 9 dk alayınıza köprü![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
her mesai bitiminde çoban köpeği sam aklıma geliyoröğle yemeğini mesai bitimini saniye şaşırtmazdı tık diye çıkar giderdi
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)